Bu Blogda Ara

25 Ağustos 2011 Perşembe

80.izleyicime teşekkürleerr:=)


Buraya yazalı çok olmadı ama okadar güzel arkadaşlıklar edindimki buaralara buralarda olmasamda twitterdan yazışıyoruz mailleşiyoruz facebboktan konusabiliyoruz blog arkadaşlarımla onları cook seviyorum yani sizii:=))
80. izleyiciyi görünce hemen bir post yapmak istedim cook mutlu oldumhttp://caylakbloggerinajandasi.blogspot.com/ a teşekkürlerr 80.izleyicim olmussun:))
buarada canlarım blogger arkadaşlarım mimlerde benide unutmamışlar çoğunda en cok kendini anlatan blogger seçilmişim aslında bu bloğu açarken modadan bahsetmek isterken biranda evlilik sebebiyle herşey kendimle ilgili olmaya başladı:=)ve öylede devam ediyor bu böyle gelişti..umarım benden sıkılmıyosunuz.Mimlerde benide unutmayan herkese ve yokluğumda beni twitterdan mailden soran arkadaşlarıma cook teşekkürlerr..

16 Ağustos 2011 Salı

Evden yaşanmışlık kareleri ve haftasonu:=)

haftasonu canım arkadaslarımla bulustuk..
artık kocişlede süper arkadaslar:=)
vee doyamadık sohbete bize geldik..in the kitchen:)
salonda oturan arkadaslarımız var bizimde yaşasın:)

                                          vee kapanış fotosu coşmuşuz:=)

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Ev'den birkaç kare...:)


girişimiz..ve açık salon girişten sonra kapı yok..



Merhaba sizi çook özlediğimi söylemiştim:=) gecenlerde misafir odamızın fotoğraflarını çekmiştik ama öyle boş yayınlamak istememiştim yani içinde bizimde olduğumuz sıcak kareleri gecen arkadaslarım bende kaldığında yakaladık:=) önce boş kareler geliyorr sonra ise haftasonu evdeki keyifli kareler:) evde cok aksesuar yok..cok fazlada bişeyle doldurmak istemedim ama bir tek masamın üstüne bir aksesuar istiyorum gümüş alabilirim ne dersiniz? ordaki çiçeklere alakasız olsada anlamlı olduğu için ordalar:=)


Yaşıyorum ve blogumu cok özledim:)

Mehaba, evet tam tahmin ettiğim gibi ilk hafta cok yoğun yorucu ama güzel gecti..İnanın sizi cok özledim blog okuyorum ama yorum yazamıyorum hatta ilk günler okuyamadan yattım..Şuan training var ve cok yoğun geçiyor biyandan ödevlerim var biyandan girmem gereken bir sınav var derken kafamda bunlar ama eve geldiğimde gözümde uykuyla geliyordumki sanki perşembe günü alışır gibi oldum en azından ojelerimi değiştirecek gücü buldum:=) ramazan olmasının etkiside cok büyük..zor geciyor ama bayram tatiline az kaldı oh 2 hafta sonra bir enerji depolarız inşallah:=)
Umarım bu iş eğitim hayatına biran önce alışırımda bloguma yazmaya başlayabilirim..ama sanrım bikaç ay zaman alıcak beni unutmayın ben kendimi size hatırlatcam ama dedimya ödev sınav training biraz yorucu..ama olsun ben çalışmayı cok özlemiştim ve aslında yavaş yavaş hepinizin dediği gibi dahada düzenli olabiliyorum çalışırken mesela bugün evle ilgili birsürü iş hallettim normalde ertelerdim..:=)
Sizi çok seviyorum buzamana kadar hep bişeyler paylaştık..blogumu cok seviyorum benim dert ortağım ve aynı zamanda bütün mutlu anlarımın şahiti..neyse bırakıyormus gibi oldum yazmayı hayır burdayım ve burda kalacağım:))
Ve bence postlar haftada bir yerine biraz daha sıklaşacak kendime söz diyorum ama umarım başarabilirm..

7 Ağustos 2011 Pazar

Düğün fotoğrafçısı ve bizden bikaç foto daha:=))

Düğün fotoğrafçısı konusunu yazmak istiyorum..sıkılmayın diye aralara fotoğraflarımı ekliyorummm:=)) bizim fotoğrafcı bulma maceramız sonunda güzel son buldu ben beğendim fotoğrafları sizde beğendinizmiii??


Bu fotoğrafçı konusunu yazmayı okadar çok istedim ve erteledim yazamadımki dün gece rüyamda yazıyordumm:=)) su sıra evlenen arkadaşlarım hep beni arayıp soruyorlar blogtanda soran olmustu bende evlenmeden önce araştırmalarımdan oluşan bir fotoğrafçı postu hazırlamak istedim.. en cok sorulan soru ise fiyatlar...şimdi başlıyoruzz.. ben en cok esra pozan adını duydum ve styleboom un düğün fotoğraflarına aşık oldum ve onu esra hanım çekmişti.. bizim nişan ve düğün arası 3 ay olunca isteme olmadan ben esra pozana mail attım bana fiyat listesi yolladı fakaaat 21 mayısta dolu olduğunu ekledi::( sonra başka bir gün çekim yapmayı teklif etti ben karar veremedim.. başka gün o heyecan o gözlerindeki ışıltı olmazkii dedim ve vazgectim iyikde yapmamışım ben bunu nişanda gördüm arkadaşlar başka gün çektirmeyin.. ben nişandan bir hafta önce ankarada olsun güzel olsun diye cektirdim evet güzeller ama nişan gün çekile fotolarda yemin ederim ikimizde birbirimize ayrı bakıyoruzkiiii...düğünde ayrı bir ışıltı ayrı bir güzellik oluyor bence insanda o heyecanı o gün yaşayın sakın başka gün çektirmeyin benceeee:)) fotoğrafcılar o gün cok stresli olunduğunu söylesede inanmayın o gün ayrı hisler oluyor insanda ve fotoğraflara yansıyooorr....gelelim fiyatlara..



Esra pozandan fiyat konusunda herkes korkuyor of cok pahalıymış felan efsaneler var bence cok başarılı bir fotoğrafcı gün bulmanız zor bir sene öncesinden randevu alın.. ve fiyatlara gelince oda 2-3 saatlik çekime 1000 lira civarı tüm gün çekime 2000 civarı demişti (bunlar ozamanki fiyatları kampanyalıydı ve şehir dışı fiyatları aklımda arkadaşlar tam ücretini hatırlamıyorum civar olarak aklımda..kusurabakmayın) eğer kuaför makyöz isterseniz onlarıda getirtebiliyor ozaman ücret 4000lere cıkıyor...

Sonra Ceyda Burala sordum oda Siu'nun fotoğraflarını çekmişti oda 1200 civarı bi rakam söylemişti buarada mail atınca hemen tam ücretleri yolluyorlar..

Daha sonra facebooktan düğün öyküsünü beğendim ve o anda bir arkadaşım mesaj attı düğün hikayemize bak diyeee...

Düğün öyküsüne bir arkadaşım çektirdi ben fotoğrafları cok beğendim ama fiyat bilgim yok:( 

Ben düğün hikayemiz.com a girdim ve fotoğraflara ve videolara aşık oldummm, eşimle gittik düğüne az zaman kaldı artık orda videoları izledik harikaydı ama fiyat bize biraz pahalı geldi 3500 tl dediler ilk dansa kadar çekim yapıyorlar..biz düğünüde çektirme istedik ozaman rakam yükselecektiii...üzülerek ayrıldım ordan gerçekten gördüğüm en güzel albümlerdendi ama.. kısmet..

Ordan çıktık nişan fotolarımızı çeken ankara zümrüt fotoğraf stüdyosuna gittik.. iyikide gitmişiz orda oturduk fiyat aldık ve biraz pazarlıkla tüm gün çekim tüm gün video+düğünün son anına kadar çekim+video..2500 dediler 2200 e  indirdik ve içinde 2 aile albümü bize albüm + 2 tane panaromik fotoğraf olacak..olacak diyorum hala albümü alamadık alınca koyarım resimleri:=) ve orda araştırmalarım son buldu herşey istediğim gibi olacaktı düğünüde çekeceklerdi..ve 3 kişi geldiler.. bayan olan zaten saolsun cook yardımcı oldu harikaydı herşey...Ve son olarak birkaç fotoğraf ekliyoum bunlar tasarım yapılmamış fotoğraflar albümde biraz daha güzeller ekliycem almamıza az kaldıı:=))



Geçenlerde uğradık fotoğrafçımıza hepsi çok tatlıla taviye ediyorum herkese...

4 Ağustos 2011 Perşembe

İş başı:)


Eveet sevgili arkadaşlarım galiba sonunda pazartesi günü başlıyorum işe ama çok heyecanlı değilim nıormalde daha mutlu olmam gerekirdi:) neden derseniz azıcık korkuyorum... ben evlendiğimde çalışmıyordum ve yeni yeni evliliğe alışıyorum zaten yemek vs:) hergün yapmasamda yapıyorum canım yinede aa şimdi bak kociş okursa çok yemek yapıyomusum olmasın:=)) ve ramazan sevgili blogcan arkadaşlarım ve oruç tutuyorum ve hizmet içi eğitim başlıyor ve sertifika alcakmısız bu demek oluyorki baya yoğun bir döneme giriş yapıyorum hayırlı olsunnn:)) sabah erken kalkmak derseniz en son nezamn erken kalktım bilmiyorum,pazartesi 8.30 da işteyim hoooo süperrr değilmiii:=)))Ama sonuç güzel olsun tam olsun istediğim gibi mutlu oluyumda bunların hepsine razıyım,dualarınızı bekliyoırum neden derseniz bazı konularda belirsizlik var yani onlarında kafamda oturması lazım onun için mutlu olmak için acele etmiyorum daha önce yaşadıklarımdan tecrübeliyim nede olsa:S

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Yeni bir fırsat sitesi...

Şehir fırsatı siteleriyle ilgilenen blogcanlarım (ay buda pampişler gibi olmasın:)size yeni bir siteden bahsetmek istedim eğer ilginizi çekerse tıklarsınız:)

Fırsat takip sitesi indirimlr.com'u tanımayanlar buraya! Grup Satın Alma Sitelerinin  ve Özel Alışveriş Kulüplerinin Günlük Kampanyaları tek bir noktada.


Şehrinizdeki çılgın indirmleri ve hayatı kaçırmayın. Şehrinizdeki tüm sosyal aktivitelerden en az %50 indirimlerle yararlanın. Artık parayı düşünmeyin, sadece hayatın tadını çıkarın!

Özel Alışveriş Sitelerinin ve Fırsat Sitelerinin tüm kampanyalarını tek bir yerden takip edin.
Artık tek tek bütün alışveriş ve fırsat sitelerini dolaşmanıza gerek yok, en iyi fırsatlar ve kampanyalar hepsi bir yerde: indirimlr.com


Tatil fırsatları, restaurant, eğlence, aktivite, eğitim fırsatları, sağlık ve güzellik fırsatları, sevdiğiniz markaların indirimli ürün satışları ve daha neler neler...hepsinden %90'a varan indirmlerle faydalanın.

2 Ağustos 2011 Salı

Son zamanlarda ben..

Son zamanlarda instagram kullanmayı öğrendim. ve bayıldım orda düzenlediğim fotolara.ve twitterdanda konusabilriz blogcanlar..Gussinnn olarak uzun zamandır tweetliyorum:)

fazla tatil karesi ekleyemiyorum ama daha sonra bir balayı ve tatil postu yapmak istiyorum...eğer zaman olursa tabi:=) evet herşeye rağmen tatil yapmayı başardım bir haftasonu ankaraya döndüm ve kociyle izmir uçağıyla ertesi gün tekrar gittik ve beraber güzel bir hafta geçirdik..çok şükür bu mütevelli görüşmesini atlattık ama başımıza bir sınav daha cıktı gibi zaten bu aşamaya gelene kadar yökün istediği her bir sınav ve öeneleme ve mülakat sonucuyla gelmiştim ama hayırlısı diyorum.. şöyle olacakmış onaylanırsa eğer 2 ay içinde toefl sonucu vermemizi isteycklermiş çünkü malesef o okulda öğrencilerdende toefl istiyorlar ah ah... sevgili arkadaşlarım şöyleki benim bu iş konusunda şanssızlığım nolcak bilmıyorum herkes şimdiye kadar bu süreçten sonra kadroya geçti bütün arkadaşlarım ama hepsi orda çalışıor şimdi:)ama ben artık gülüyorum neyse başlarsak o sınavıda alırız artık inşallah demekten başka çaresi yok...benden böyle ama daha imza felan atılmadı bakalım buhafta belli olur artık diye düşünüyorum..