Bu Blogda Ara

19 Nisan 2011 Salı

English Home yatak örtüsü..


Sevgili moda ve hobi perisinin sorusu üzerine English Home dan aldığım yatak örtümü eklemek istedim,çok romantik değilmi:)) keşke aldıklarımın resmleri olsada aldığım kokoş yatak örtümüde eklesem artık oda yatak dası yerleşince:)) o örtümde gelin gibi beyaz tüllü ve pamuk saten nevresim takımıyla beraber almıştık ikiside kokoş:)) çook yakında inşallah yatak odası geliyoor heyecanla bekliyorm:)

5 yorum:

  1. Çok romantikkkk canım, güzel günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım daha güzelleri sizin olsun:)

    YanıtlaSil
  3. canım ya çok teşekkür ederim benim kırmamışsın zevklerimiz bir bende bu yatak örtüsünü beğenmiştim:)benimde kartım maximum zaten:) süper haber satıcı kız yatak örtülerinde %50 indirim var dedi ama o kadar ayrıntılı bakmadım hangilerinde var diye:)güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  4. canım benim çok güzel günlerde keyifle kullan olur mu bu arada mim aklımda ama çok hastalandım sıra geliyo ona da :))

    YanıtlaSil
  5. @moda ve hobi perisi nedemek canım keyifli bir işti benm için:) demek zevkler ortak ne güzel ben cok beğeniyorum zaten oranın örtülerini,hepsi birbirinden güzel:)teşekkür ederim..

    @ankara düşleri canım benim cook teşekkürler daha iyisi daha romantiği sizin olsun:)) geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine...

    YanıtlaSil