Bu Blogda Ara

30 Mayıs 2011 Pazartesi

Ben Geldiim:)

Herkese merhabaaa, sonunda bloguma kavustum:) gerçek hayatı özlemedim tatil güzeldi ama ne yalan söyleyim bir tek blog yazmayı ve sizin yorumlarınıza cevap verebilmeyi sizinle paylaşımlarımızı çook özlediimmmm, telefondan mailime baktığımda yorumlarınızı okudum ve hep kocaman bir gülümseme oldu yüzümde, ne güzel arkadaşlıklar edinmişim kısa zaman diliminde burada:)

Gelelim benden son haberlere, bir hafta evimizde kalabalıkla boğuştuk:) herşey planladığımız gibi güzel gitti cok şükür güzel eğlendik çekimlerimizi gerçekleştirdik, kına gecesinden elimde cok foto yok ona üzülüyorum henüz kuzenlerimden almadım umarım onlarda güzel fotolar vardır çünkü kınada fotoğrafcı olamadı bitek o aksi gitti diyebilirm ama elimzde var yinede fotolar, gelelim düğüne,önceki gece kınada deliler gibi oynadığımız için sabah okadar zor kalktımki tabi gecede heyecandan uyuyamaynca o sabah eziyet gibiydi ama başardım erkenden kalktım iş çoktu o gün için:) kalktıktan sonra gelinlği toparlayıp kuaföre gittiğimde içimde kurtlar dolaşmaya başladı :) fotoğrafçı arkadaşlardan bayan olanıyla buluştık kuaförde ve diyebilirmki yardımcı meleğim oldu kendisi...kuaförde başlayan fotoğraf maceramıza dış çekimle devam ettik istanbuldan ve ankaradan gelen güzel kızlarımda geldiler foto çekimine ortaya renkli kareler ve çook komik bir video çıkacak gibi görünüyor:) video çekimide gün boyu aralıklarla devam etti ve düğünün son anına gelin almasına kadar çektiler, benim gibi fotoğraf manağı biri için fotoğrafçılarımız muhteşem çalıştı ve henüz görmesemde eminim güzel kareler yakaladılar...


Düğünde çok eğlendik, çook oynadıkk gece artık düğün bitmese bayılcam dedim oynamaktan, bir gece önce kına olması çok zor oldu ama değdi neden derseniz benm bütün arkadaslarım şehir dışından geldiler ve kına gecesine ancak yetiştiler eğer daha önce yapsaydık onlar olamayacaktı...oyüzden dayandım o yorgunluğa...


Ve ben bu yazıyı yeni evimizden yazıyorum:=) çok garip bir his henüz benim evim değilmiş gibi ama alışırım zamanla sanırım:)
Yakında o güne ait fotolarla güzel bir kaç post hazırlamak istyorum, hamam kına düğün detayları coming soon:))

10 yorum:

  1. canım beniiiiiim hoşgeldin :))
    tekrar hayırlı olsun canım arkadaşım :))
    yeni evinden ilk post :)) heyecanlandım :))
    Allah'ım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım :))
    herşeyin güzel geçmesine o kadar sevindim ki darısı başıma :))
    ayrıntılı postlar da bekliyoruz tabi çok özledim valla seni :))

    YanıtlaSil
  2. canımmm hoşgeldinn yeni evinin ilk postu hayırlı olsun =) detayları merakla bekliyorum. inşallah çok çok mutlu olun ağzınızın tadı hiç bozulmasın.. ben de bu aralar fotoğrafçı arayışı içindeyim düğünde kuaförden başlıcak ama nişan için sadece dış çekim yeterli gibi geliyor. heşeyin yolunda gitmesine sevindim canım iyiki geldin =)))

    YanıtlaSil
  3. canım arkadaşım hoşbuldukk:)) teşekkür ederim tatlım, yeni evden ilk post geldi geriside gelir inşallah:)) az kaldı sennde ankaradüşlerinden ankarada post yapmana:)
    Amin tatlım hepimiz için en önemliside budur inşallah cook mutlu olalım :))
    inşallah sende kazasız belasız yağmursuz bir düğün atlatırsın inşallah cok eğlenirsin ben hayatımda oynamadığım kadar oynadım 2 gece:)
    bende seni özledim elimde bitane foto olsa hemen post yaparım ama yokkk:( neyse alırım inşallah en kısa zamandada yaparım bir post:))

    YanıtlaSil
  4. @tubitos hoşbulduk tatlımm teşekkür ederimmm güzel dileklerin için:)) bu süreçte hep siz vardınız inanın artık tanıyor gibiym sayende müziğimize bile karar vermiş olduk:)) bencede nişan için dış çekim yeterli canım ya düğünde hikaye çekimi yaptırırsın inşallah..
    ben çok araştırdım,sana hatırladıklarımı söyleyim esra pozan çok ünlü ve cok dolu ilk başta onunla görüştüm fakat doluydu, sonra bir arkadasımn tavsiyesiyle düğünhikayemiz.com a girdim off Aman Allahım ordaki videoları kaç kez izledim bilmiyorum,süperler tek kelimeyle ankaradalar heryere gidyorlar ama bize pahalı geldi malesef ve çalışmalarını örnek alıp kopya çektik:=)))
    Nişanda ankaradaki zümrütte çektirmiştik ve tekrar onlarla görüştük onlara düğünhikayemizde gördüğümüz tüm gün aralıklarla video çekimi ve 2 fotoğrafçı istediğimizi söyledik onlar daha uygun bir fiyat verdi ve düğünde ayrı bir fotoğrafcı istemedik,diğer söylediklerim hep ilk dansa kadar çekiyorlardı ama bizimkler gece 1 e kadar bizimleydiler umarım fotolardanda memnun kalırz:))
    son olarak sana bir tavsiye dış çekimde hazırlanmıs arkadaslarınıda yanına alabilirsn çok renkli kareler cıkıyor ortaya:) belki düğünde yaparsın aklında olsun süper eğlenceli oluor aradada video felan güzel anılar kalıyor geriye:)

    YanıtlaSil
  5. hoş geldin gelinimiz :) herşeyin güzel geçmesine çok sevindim kına gecesi içinde bence üzülme eminim herkes şipşak hemen fot.çekilmiştir düğün fot.sabırsızlıkla bekliyorum özellikle dış çekimleri :) ayy çok güzel yaa maşallah diyeyim musmustlu olun yeni evinizde sizin evinizde aşk hiç eskilmesin sonsuz saygıyla :)

    YanıtlaSil
  6. hoşbuldukk tuemcimm:)) bende üzülüyodum ama sanırım dedğin gibi birileri çekti kaldı onlardan toplaması:) üzülmüyorm artık vardır bişiler:)düğün fotolarına bol bol bakarız:) canım güzel dileklerin için çoook teşekür ederimmm darısı istedğin zaman başına inşallah:=)

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldin taze gelin ,) Hadi hayırlı olsun,Allah sizi bir ömür mutlu mesut etsin inşallah..Herşeyini merakla bekliyoruz,düğün kına ayrıntıları,evin,eşyaların,gelinliğin :) ayrıntıı postlarını bekliyoruz:))Tam da düğün fotoğrafçısını soracaktım ben de eğer düğünün olduğu yerden ayarladıysan biz de ordan ayarlayalım malum bizim düğünün bir tanesi de orada olacak :)Ankaradan ayarlamışsın sanırım.Herşey bir kenara balayı nasıldı? :))

    YanıtlaSil
  8. Canım hoşbulduk:) teşekkür ederim amin hepimiz mutlu olalaım inşallah:) bende ayrıntılı postlar yapmak için sabırsızlanıyorum..inşallah bir anönce resmli postlar yapcam:) canım tubitosa yazdığım uzun cevabı okursan orda fotocu bilgisi var ama bu fotoğrafçı konusu cok soruldu sanırım ayrı bir post konusu:)ben cok baktım araştırdım bir post yapmak şart oldu:) ama evet canım ben ankaradan ayarladım riske atmak istemedm kuaförm bile geldi valla alışkın olduğum insanlar yanımdaydı:) balayı süperdi canım ya nasıl olsun valla:))darısı biranönce başınıza canımcım:)

    YanıtlaSil
  9. kuzuuummm hoşgeldiiinn:) hava nası olucak, düğün nası geçecek derken herşey oldu bitti bile:) yeni yaşamlarımıza başladık:) senden duyduğum güzel haberler çok mutlu etti beni:) binbir umut ve heyecanla kurduğumuz yuvalarımızda çok mutlu olalım inşallah:) fotoğraflarını merakla bekliyorum canım benim;)

    YanıtlaSil
  10. hoşbulduk bebeimmm:)ayrı gayrı düştük senle sende bian ortadan kayboldun bende ama bak ben döndüm senide beklıorz:)gerçi postlarını okudum canım ancak okullar tatil olunca rahatlarsn sen ben buara çalışmıorm oyüzden rahattm ama kuzum sen nasıl güzel uğrastın herşeyle,çokta güzel gelin olmssundur kesin:) bende seninkileri beklıorm heyecanla bak ben yayınladım resmleri dahada koyarm:) amin tatlım insallah cokkk mutlu olalımm kuzumm:)

    YanıtlaSil