Bu Blogda Ara

7 Mayıs 2011 Cumartesi

Davetiyemiz..

Olaylı bir davetiye süreci atlattık:) geçenlerde nikah başvurusu yapacağımız yerin yanında davetiye bakmıstık ve 2 davetiyenin fotoğrafını çektik annelere arkadaşlara sorduk pek tasvip edilmedi bizim davetiye fotoları :)) aslında biz cok beğendik ama arkadaşlarımzda ailelerimizde sade bişey olsun dediler bizde onlara hak verdik sade olsun dedik...

ilk kez hayat güzelciğimde görüp cok beğenmiştim zaten kendiside bunu seçti bence cok zevkli bir seçim:)
buda şirin gelmişti bize bizde çocukluk aşkıydık nede olsa ama arkadaşlarım dedilerki sünnet davetiyesimi bu:=))
ilk beğendiklerimizi ekliyorum, fikir olabilir sizler için, aslında gelin damatlı olan beğenildi ama çocuklu olanı kimse sevmedi haklılardı galiba:)

sonra gittik sade şık bir davetiye seçtik, yazı stilini seçereken ordaki adam sürekli ben bu davetiyeye hangi yazı stilinin yakıştığını biliyorum diye idda etti ama anladıkki öyle değilmiş:) neyse dün davetiyeleri aldık baktık saat yok biz saat yazmayı unutmustuk ama hemen ertesi gün basıma girmeden bildirmiştik, kozaya yanlış klişe gitmiş ve öyle basılmış,of dedik aman bu bile geç oldu dedik ama herşeyde varmış bir hayır garip bişekilde basılmıştı çok kötüydü,yazı stilini değiştirme şansımız  olmadı ama daha düzgün biçimde yazılmış davetiyelerimz oldu, benim dün davetiyeyi görünce moralim nasıl bozuldu bütün gün onu düşündüm, takmasam herşeyi kafama dedim ama oluyor neyseki asıl davetiyeler daha düzgünler artık:)

16 yorum:

  1. canım kafana takma eninde sonunda kendi isteğimizi yapıyoruz zaten =) düğüne de çok az kalmışşşşş =)

    YanıtlaSil
  2. :=)) tubitoscum sana tavsiyem bazen ufak tefek terslikleri kafana takma sen sakın ben taktım ama saçma sapan şeyleri:))şimdi cok şükür az kaldı yapılacak listeside bitti gibi en sonundaa :)ama ben düğünün 2 hafta sonra bugün olacağı fikrini kabullenemyorm cok heyecanlı:))

    YanıtlaSil
  3. ahh ne desem bilemedim senin bu kadar önemli günün için hazırlanırken seni üzenlere...senin unutman doğal ama orda ki arkadaşın sana bunu hatırlatması gerekirdi neyse ki hallolmuş böyle ufak tefek şeyler olur nazarlık olsun

    YanıtlaSil
  4. küçük aksilikler çıkıyo mutlaka canım.üzme kendini, telefi edildikten sonra... eee nazar boncuğu olsun o aksiliklerde:)

    YanıtlaSil
  5. ayy çok az kaldı di mi? benden 1 kaç adım önde gidiyorsun, gelişmeleri okuyorum :))

    YanıtlaSil
  6. canım hayırlı olsun ben çok beğendim davetiyeni :))
    kafaya takmadan olmuyo işte,ben de herşeyi kafama takıyorum herkese takma derim ama ben deli gibi üzülüyorum.
    biliyorum düğün günü bütün sıkıntılar bitecek ama insanoğlu işte taktık mı takıyoruz :))
    bu arada çok az kaldı düğününe senin heyecanını tahmin edemiyorum :))

    YanıtlaSil
  7. @tuem ayy hiç sorma ya çok sinirliyim o adama hatırlatmadığı gibi kağıda yazar gibi yazılmıstı ilk davetiye saçma sapandı,aman neyde biraz daha iyi oldu şimdiki atlattık bunuda:)

    @hayat güzel annelerde aynı lafı söyledi canım onlarda nazarlık olsun dediler, evet canm aksiliksiz olmuyo malesef..üzmüyorum tatlım artık dedğin gibi herşey güzel olacak haha:))

    @mughetto evet canım senden sonra nişanlanıp senden önce evleniyorum yoğunluğu koşturmacayı sen düşün:)) ama az kaldı çook azz:))

    @ankara düşleri canım benim teşekkür ederimm,olaylı davetiyemi artık bende seviyorum napalım ne olursa olsun o bize özel dimi ama:))
    ya canım ilginç bi şekilde idrak edemyorum çok heycanlı değilim sürekli bişi düşünmekten olabilir sende anlıycaksnki insan anlamyo koşturmacadan heyecanlanamadım sürekli ne eksik onuda unutmayalım demekten:)) ama buhaftasonu bir arkadasımn düğünü var orda anlarım gibi haftayada beeen felan diye korkarım idrak edeceğim:)) takmasak keşke dimi ama malesef insan herşey istediği gibi olsun istiyor:)

    YanıtlaSil
  8. düğün işi zor cnm ya, hesey tam olmuyo malesef, en güzeli butune bakmak, sonuc da güzel olmus, insallah hersey boyle güzel biter....

    YanıtlaSil
  9. hakkaten zormuş canım yaa, terslikler olabiliyor inşallah geneli güzel olsunda ufak tefekler olur artık diyoruz, inşallah canımcım dedğin gibi sonuç güzel biter umarım:))

    YanıtlaSil
  10. bız de bidahakı yaza evlenmeyi dusunuyoruz ama daha ortada teklif falan yok. o yuzden ben hazırlıklara baslamadım. Hazırlık asamasında bana yardımcı olursun deılmı?? :)))
    http://moda-kulisi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  11. o teklif sonradan olur sen merak etme:) tabiki yardımcı olurum nedemek:) istersen sorabilirsin mailim guzinkilic@gmail ordanda yazablrsn.. her zman burdayım beklerim sorularını:)

    YanıtlaSil
  12. ilk sırada yer alan davetiye en çok satan modeller arasında. seçtiğiniz davetiyede klasik tercih edenlerin tercih ettiklerinin arasında ilk sıralardadır. hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  13. Merhaba sonda bulunan davetiye genellikle iş dünyasındaki evlilik gibi iki çalışan insanın seçtiği davetiye modeli olarak bilinmektedir oldukça şık ve kuveetli gözükmektedir

    YanıtlaSil
  14. Merhaba ilk sıra bulunan davetiye bizde en çok satılan modeller arasında arkadaşlar ama şöyle bir şey söyliyim size biraz daha ilgiç modellere yada kendine özel tasarımlara gitmek bizce daha iyi çünkü eğer üst üste düğün yapılan bir salonda düğününüz yapılcaksa bazen pişti olma durumlarda var :))

    YanıtlaSil
  15. bu kadar aksilik nazarlık olsun diyelim size tatlı bir anı kalmış işte sağlık olsun :D

    YanıtlaSil
  16. gelin damatlı model çok satılan bir modeldi

    YanıtlaSil