Bu Blogda Ara

8 Mayıs 2011 Pazar

Nikah şekeri için yardım?

Yeni evlenen yada yakında evlenecek olanlar size sesleniyorum son 2 hafta kaldı geriye bir nikah şekeri sorunumuz, ben geçenlerde internette bakındım ama hepsinin teslimat süresi uzun, kızılayda baktım pek içime sinmedi aslında güzel çeşit olan biryer gördüm ama yinede sizlere danışmak istiyorum, nikah şekeri içime sinsin hemde insanları gülümsetip küçük bir hatıra kalsın istiyorum, ankarada nereye bakabilirim yada internette?

ps:foto mira bonbondan alınmıştır

6 yorum:

  1. kazım karabekirin girişinde vardı kocaman bir yer yanlış hatırlamıyorsam birde şöyle bir düşününce ulusta olabilir çıkrıkçılar yokuşu var ya oralarda birde az önce şöyle bir site buldum

    http://www.ankaradavetiye.net/main/default.asp

    YanıtlaSil
  2. canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için, siteye hemen bakmaya başlıyorum:) dediğin yerler not edildi :)

    YanıtlaSil
  3. tuemcim çok şaşırdım siteye bakınca, az önce nişanlım senin verdiğin adrese baktı arkadası orda yaptırmıs,yol tarifine felan baktık sonra yoruma baktım açtım ve aynı yer:))

    YanıtlaSil
  4. Biz kardeşiminkini Kurtuluş Parkının,Nikah Salonun karşısında çok katlı otopark var,onun altında biyerde yaptırmıştık.Sıhhıye Pazarının oralarda Otoparkın altında görünür bi yerde zaten oraya bakabilirsin.Bence magnet şeklinde yaptır.Daha kullanışlı olur,herkes seni hatırlar :)

    YanıtlaSil
  5. taze gelin adayı :) mutluluğunu 2kat paylaşmış oldum :) çok sevindiimm :)

    YanıtlaSil
  6. valla süpersin bir numaralı şekerciyi bulmussun:) yaz bi kenara lazım olunca sende gidersin:)

    YanıtlaSil