Bu Blogda Ara

10 Mayıs 2011 Salı

Nikah şekerimiz ve evimizden küçük kareler:)

Ben  sınavlarda hep son gün çalışırdımda bilmezdimki evlenirkende herşeye son dk olacak:) neyseki gittikçe azalıyor yapılacaklar bende rahatlıyorum, bugün ben lavanta keseleri beğendm ama nişanlımla içinde şeker olmasını istedik klasik bir çiftiz bazen:)
 biz beyaz kurdaleli olsun dedik ama ben kırmızıyla arasında kaldım:(
kırmızı dahamı güzel yoksa :(

Ve dayanamayıp bikaç kare evden eklemek istedim:)

inanamıyorum ama mutfak hazır:)

fuşya yastıklar almıstık önceden bir heves taktık ama olmadı farkınyım üşendim çıkarmadan çektim fotolarıı:) 
ama mutfak perdesinn açık olduğu (14.kat olduğu için pek kapatmıyoruz ama kapalı kalmıs yol manzaramız cıkmams :) ankarada ancak manzara okadar) ve minderlern olmadığı bir foto eklycem çünkü masa daha güzel görünüyor ozaman:)


vee kokoşlar kraliçesi odamız:)




burdaki çerçeveler yerleşmedi öylesine orda duruyorlar şimdilik,bizim eski bir resim şimdiki evmden oraya transfer olanlardan oraya koydum öylesine kalkacak oradan :) dolabımız başka odada orasıda bidahaki sefere artık:) giyinme odası yaptık bu odada fazla büyük olacaktı...
diğer odaları daha güzel bir çekimle eklemek üzere hoşçakalın mutlu kalın=)

42 yorum:

  1. sandalyeleriiiin çokk güzel çok sevdim :) bence beyaz olsun kurdelası çok ama çok mutlu günler için güzel sofralar kur mutfağında :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederiz tuemcim:)) bizde beyaz seçtik kurdelasını tatlım, bu negüzel dilekler böylee,daha güzel daha mutlu sofralar sizin olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. sandalyelere bayıldım tabi masaya da :))
    güle güle oturun canım benim :)
    herşey o güzel gönlünce olsun inşallah.

    YanıtlaSil
  4. canım benim cokk teşekkür ederimm daha iyisi sizlerin olsunn:)) senin düğün nezamn ev işi halloldumu yazmıosun hiç buara:(

    YanıtlaSil
  5. canım ev için hala arama sürecindeyiz.
    1 temmuza az kaldı ama gönlümüze göre bulamadık hala.
    inşallah buluruz en kısa zmnda.
    evi tutsak mobilyaları da alıcaz hemen zaten modeller belli bizim anlatmıştım sana daha önce de.
    ve bu arada cuma günü ankaraya geliyorum cst gelinlik provam var:))
    bizim evde tam gaz devam eden çeyiz hazırlama süreci var :))
    heyecanlı mısın diye soranlara valla anlayamıyorum ,düşünmek zorunda olduğum takıldığım bin tane şey var heyecanlanmaya fırsat kalmıyo diyorum :)
    sen ne alemdesin :)

    YanıtlaSil
  6. gönlünüze göre olsunda öyle tutun haklısın canım beklemekte yani..inşallh bulursunz en kısa zamanda evet mobilyalar senin kafanda hazır biliyorum, koltuklarımın adını ilk senden öğrenmiştim:))
    oo süperrr gel bekleriz:))benmde son provam perşembe günü:)
    çeyiz süreci zevkli birazda yorucu ama yerleşince çok güzel oluyor:)
    bende aynen senin gibiyim hala heyecanlı değilm:)haftaya düğün ama yok hala düşünecek çok şey var...
    buhaftasonu eve gidyorum düğünümzün olacağı şehre,eğer orda herşey bitmiş olursa ozaman belki heyecanlanabilrim:))

    YanıtlaSil
  7. mutfağına bayıldımcanım... masan, sandalyelerin, dolaplarının rengi hepsi çok güzeller... huzurla, güle güle oturmanı diliyorum:)

    nikah şekerin de çok cici, bence beyaz kurdele daha zarif ve şık olmuş...

    YanıtlaSil
  8. kıyamam ben sana :))
    eve gitmene ne kadar az kaldı :)
    ya beni geren tek şey koltuklarda son anda chester mı diycez yoksa karra mı değiştiricez :)
    orası belli değil :))
    çeyizi yerleştirmeye ben de çok heyecanlanıyorum yorucu olur tahmin edebiliyorum ama olsun varsın :))
    bi de gelinlik bayağı ortaya çıkmış olacak çok merak ediyorum.bi de yrn galiba davetiye siparişi verilcek:)
    güzel heyecanlar valla:)

    YanıtlaSil
  9. ayy ayyy ayy bayıldımm. nasıl desem nasıl anlatsam o mutfak varya benim hayalimin gerçeğe dönüşmüş hali o kırmızı dolaplar.. hele o sandalyelerle aşk yaşarım ne zaman görsem. yatak örtüsü heleee yeni gelin dediğin kokoş olur zaten. canım allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin. çok beğendim herbişeyi =) maşallahhh diyim bir de nazarlar uzak olsun =) ayrıca nikah şekerin de çok güzel bence kırmızıda aklın kalmasın beyaz gayet iyi bir seçim olmuş. hep mutlu ol mucxx

    YanıtlaSil
  10. hayat güzelcim sen hala yorum yazabiliosn aramızdasn ne güzelll cok sevindimm yorumuna tatlım:) amin inşallah sizde yeni evinizde çoook mutlu oturun sende foto ekle evinden düğününden felan beklıoz valla merakla:))

    teşekkür ederim nikah şekerini beğendiğine sevindim, nasılsın cok heyecanlımısın?:=)

    YanıtlaSil
  11. @ankara düşleri çook güzel heyecanlar hiçte yorucu gelmio insana yerleşirken cok güzel bir telaş sadece yorulduğunu sonradan anlıyosun:) hadi bakalım seninde herşey oluşuyor yavaş yavaş, valla chester heryerde yaa okadar cokki biz seçtik sonra gezdik gezdik hep chester beğendik bide heryerde onlardan var bakalım yarın gelıyorlar galiba bizim chesterlar:) heyecanlıym onlar için :)

    @tubitos tubitoscum bende senin yorumuna bayıldım valla:)) inşallah hayallerinden daha güzel bir mutfağın olur canımcım:) sandalyeler heryerde var ama fiyatlar yarı yarıya değişiyor haberin olsun,almaya kalkarsan koçtaştan aldık mudoda felan 2 katı fiyatı vardı:)
    yatak odamıda beğenmişsinn cok mutlu olduumm:)inşallah daha güzelleri senin cici evinde olsun:) nikah şekerimide beğendinz aklım kalmadı oleyy:))

    YanıtlaSil
  12. canım ne güzel seninkiler geliyorlar yarın :))
    hadi bakalım darısı başıma:)
    bu arada nikah şekerinde beyaz olana bayıldım çok şeker olmuş :)
    hele yatak örtün ne süslü o öyle :))
    güle güle kullan şekerim :))

    YanıtlaSil
  13. seninde olur yakında canım ya herşey ev tuttuktan sonra daha hızlı gelişecek merak etme:))
    teşekkür ederim nikah şekerinide son dk secen çift en sonunda buna karar verdi:)beğenmene sevndm..
    bende süslüymdür aslında ama evde hep sade mobilyalar beğendm sonra dedim yatak örtüm beni yansıtsın yeter bukadar sadelikk:)))
    daha güzelleri yakın bir zamanda senin hayal ettiğin güzel yuvanda olsun tatlıım:))

    YanıtlaSil
  14. inşallah canım sağol:)
    valla ben mobilyaları da süslü beğendim biraz :)
    önemli olan süs püs veya sadelik değil zaten önemli olan huzurla ve sağlıkla kullanabilmek.
    şimdiden hayırlı olsun tekrar canım.
    öpüyorum seni :)
    biz böyle burdan konuşmaya devam edelim yaza yüzyüze de görüşürz inşallah :))

    YanıtlaSil
  15. evet evet inşallah sende atlat bu tatlı telaşları bitsin düğünler bi kahve içeriz artık, ohh rahat rahat inşallah:))
    bende sade beğendim ama bakma ayrıntılar süslü ve cokta sade olmadı sonucta:)) evet canm en önemlisi o Allah hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:))bende öptüm ...

    YanıtlaSil
  16. güzincimmmm mutfağına bayıldım, kırmızı çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  17. teşekkür ederim canım beğenmene sevindim,benm kırmızı mutfak hiç hayalim değildi ama görünce bende bayıldım:) sendende evin son hali fotolarını bekliyorz:)

    YanıtlaSil
  18. Mutfağına ve nikah şekerine bayıldım.Hepsi çook güzel olmuş :)Mutfaktan manzaralı resimleri de bekliyoruz canım.Allah mutluluk,huzurlu oturmayı nasip etsin.Şimdiden mutluluklar :)

    YanıtlaSil
  19. oncelikle beyaz kurdele daha iyi olur bence, mutfağın cok sık olmus, sandalyeri cok severim zaten, masanın ayakları da cok sıkmıs:) yatak odası da cok kokos tam bizlik:P

    YanıtlaSil
  20. mutfağın çok şirin olmuş canım sandalyelerine bayıldım.ama kurdele beyaz olsa sanki daha güzel olur ama karar senin tabi..bu arada yatak odası da pek şirin çok şık.inşallah bir ömür boyu sağlıklı mutlu ve huzurlu oturursunuz evinizde...

    YanıtlaSil
  21. güzin allah mutlu etsin hayırlı ugurlu olsun mutfagın cok guzel ankarada böyle mutfaklı birde manzaralı diyorsun nerde böyle bir ev bende ankarada oturuyorum böyle bir eve rastlamadım nerdeyse bizde ordan tutalım.)))

    YanıtlaSil
  22. @S♥A canım teşekkür ederim beğenmene sevindim:) amin inşallah tatlım güzel dileklerin için cook teşkrler:))

    @aysun bizde beyaz kudeleli yaptırdık hepsi bir arada olunca bembeyaz daha güzel duruyor sevdim:) sende beyaz demişsin sevndm hemen:))teşekkür ederim tatlım mutfağı beğenmene sevindim:) bende evin mutfağını gördkten sonra direk karar vermiştim canım buarada ayrıntılar gözünden kaçmamış,masanın ayakları felan:))kokoşuz yapcak bişi yokkk:))

    @moda ve hobi perisi ya buarada sandalyelerin bukadar beğenileceğini düşünmemiştim:))bende bu dekarasyon işlerinden anlamazken bilmezdm meğer cok meshuur bir sandalyeymiş:)) behlül sandalyesi diyen bile oldu ondada varmıs heralde:) beyaz kurdelede karar kılındı canım yorumlarınızda içimi rahatlattı:)güzel dileklerin için cokkk teşekkürler Allah hepimize mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin...

    @adsız teşekkür ederim, bende cok gezdim mutfak en büyük takıntımdı şehir içinde bulamadm böyle mutfaklı bir ev ama ümitköyde bulduk sonunda,yeni yapılan avmnin yanında:)çok güzel bir manzara değil ama yüksek kat olduğu içn güzel..

    YanıtlaSil
  23. her yazına yorum yazamasam da sessiz sedasız takipteyim kuzum:) ben de sizleri merak ediyorum napalım diye:)

    heyecan yok canım ya... sanki her hangi birinin düğününe konul olarak katılacakmışım gibi bi havadayım:) hayır olsun;) bakalım evleniyorum fikri ne zaman dank edecek bana:)

    YanıtlaSil
  24. aah canım sen su son güne kadar hep benimleydn biliyorum zaten canım senin okudğunu bende aynı şekilde senin yazıların için öyleyim:)yorum yazmamıs yazamamıs olsamda hep okuyorumm:)

    canım bende kendimi yalnız hissedyodum niye ben heyecanlı değilim diyorum demek sende öylesin:)ben nişanda cok heyecanlıydım şimdi öyle değilm gerçekten hayır olsun:))inşallah herşey cok güzel gider bizde o gece ancak heyecanlanrz heralde:))

    YanıtlaSil
  25. @S♥A canım cook teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun:)

    @Aysun bizde beyaz tercih ettik canımcım :) çok teşekkür ederim beğenmene cok sevindim tatlım buarada ayrıntılar gözden kaçmamıs:)kokoşuzz yaa yapcak bişi yok valla:)

    @moda ve hobi perisi teşekkür ederim canımcım güzel dileklerin için:) Allah hepimize mutlu mesut yuvalar nasip etsinde gerisi olur nasılsa sendende fotolar beklıorz zamanı gelince:)

    @adsız teşekkür ederim cok bir manzara değil ya yüksek katta olunca yola bakıo sadece:) ümitköyde ev :)beklerizz:)

    YanıtlaSil
  26. masana bayıldımm tam anlamıyla :)) kırmızı mutfak da favorim zaten süper süper..

    YanıtlaSil
  27. @mughetto :)teşekkür ederim canım senin kırmızıya olan ilgini biliyoum bütün mutfak eşyalarını kırmızı aldığını felan hep okuyorum zaten:)
    sende belki ufak kareler paylaşırsın bizimle bittikçe ev:)merakla beklıyo olacağız..

    YanıtlaSil
  28. Her şey içine sinsin cnm.. gerisi hallolur.. :)

    YanıtlaSil
  29. Evet tatlım bende onun için uğraştım çok şükür herşey içime sindi:) halloldu valla tatlı yorgunluklaar bitti:)

    YanıtlaSil
  30. ama nerden aldın masa ve sandalyeleri ben bayıldım bunlara??

    YanıtlaSil
  31. canım sandalyeler koçtaştan masa ise ankara sitelerde ersözler sandalye den:) beğenmene sevindim..

    YanıtlaSil
  32. süperr wallla iyi günlerinizde kullanın cnm

    YanıtlaSil
  33. herbişey harika! mutfak masa ve sandalyeleri ne marka nereden aldınız acabA?

    YanıtlaSil
  34. tatlım ben cok beğendim hem evini hemde nikah şekerlerini.bende bu nikah şekerlerinin hemen hemen tıpkısını www.nikahsekerimiz.com sitesinden aldım. sandelyelerin harika bu arada.

    buna benzer nikah şekeri arayan arkadaşlara benimde bir faydam olsun bari.aynısı olmasada benzerleri
    www.nikahsekerimiz.com sitesinde var.

    YanıtlaSil
  35. mutfagın ne kdr buyukmus
    biz de almak telasındayız.
    semt olarak neresı burası.
    anneme begendıramıyoruz :) salon ve mutfak buyuk olucak illakı.
    bir de ankastre tabi

    YanıtlaSil
  36. Teşekkürler kızlar daha iyisi sizlerin olsun:=) çeyiz kız mutfak sandalyeleri koçtaştan,burası gordion konutları canım inşallah gölünüze göre bulursunuz:)

    YanıtlaSil
  37. mutfak masası nerden? çok güzell

    YanıtlaSil
  38. Merhaba Guzincim evin cok sirin masallah cok begendim bende nisan arefesinde boyle sitelerde dolasiorum :) mutfak halini nerden aldin canim bu leke tutmayanlardanmi? bide masanin fiyati nedir hatirliyorsan sevinirim. opuyorumm cokk canmm

    YanıtlaSil
  39. @Feyza Design sitelerde ersözler mağzası var ordan..teşekkür ederim..

    @adsız teşekkür ederim, beğenmene çok
    sevindim, herzaman beklerim burara güncelleyemediğim bloguma:) mutfak halımdan memnun değiliz pek:( biz bütün halıları ulus şark halıdan aldık, mutfağma uygun bişi yoktu orda katalogtan seçtik saraydı galiba markası tam hatırlayamıyorum:( ama leke tutmayanlardan değil bide kayıyo ve tüyleniyor hemen..masanın fiyatı 750tl idi geçen sene..bende öpüyorum umarım yardım edebilmişimdir..

    YanıtlaSil
  40. Biraz zaman geçmiş ama Ankara' da böyle bir evi nereden buldunuz çok merak ettim :)
    Acaba en azından semti paylaşabilir misin benimle? Birde kendi eviniz mi?:)
    Çok soru sordum biliyorum ama, bizde ev alma telaşlarındayız da:) İnşAllah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz geç bir cevap oldu ama gordion konutlarındayız, kiradayız:)

      Sil
  41. Nikah Şekeri modelin çok cici, baya bir zaman geçmiş üzerinden ama yazmadan geçemedim.

    YanıtlaSil