Bu Blogda Ara

14 Mayıs 2011 Cumartesi

Stresli süreç bitiyor...tatlı sürece giriş yapıyoruz:=)


çook uzun zamandır stres var hayatımda, her nekadar tatlı telaş bunlar desekte bazen oluyoki hiç tatlı gelmiyor insana:) cok zor bide ben istiyorumki tam olsun ozaman işler zorlaşıyo bişey bişeyle uymazssa dünyam kararıyor:) ama güzel olursa keyfime diyecek yok...mesele gecenlerde perdeyle ilgili bir problem yaşadık bütün gün aklımda o perde vardı:)onu biraz halletik gibi derken bir ayı aşkındır beklediğimz salon takımımız ve oturma odamız geldi, yine bikaç eksikle geldi,sandalyeler yetişmemiş ama olsun onlarda gelir artık takmyorum neden çünkü beğendim,yani beğendim derken sonunda evimiz yuva halini almaya başladı bir yatak odası bir mutfağımız hazırdı ama asıl evi dolduranlar gelince çok hoşuma gitti artık o alıncak bu alıncak bu yetişcekmi dertlerimz pek kalmadı, pek kalmadı diyorum çok az kaldı alıncak olmasada yetişecekler az kaldı:=)



Ama bugün gelinliğimin son provasında sonunda azıcık heyecanlandım sonunda azıcık düğünü düşünebildim:))
Sanki dedim artık daha güzel bir süreç başladı ev bulma derdi mobilya oydu buydu derkeenn, sonunda geldik oynama haftasına:))haftaya perşembe hamam,cuma kına cumartesi düğün e artık oynayalım değilmi:=)

sonuc olarak tatlı yorucu stresli bir süreç bitiyor inşallah Allah ağız tadıyla aldıklarımızı kullanabilmeyi nasip etsin amin:=)

4 yorum:

  1. canım stressiz olmuyor bir şekilde yoluna giriyor ama herşey nasılsa.. eşyaydı şuydu buydu alnır gelir vs. önemli olan sen keyfini sür.. bir kere yaşıcaksın doya doya yaşa eğlen gül.. bir ömür mutluluğunuz hep sürsün, sonuçları heyecanla bekliyorum mucxx=)

    YanıtlaSil
  2. çok tebrik ederim çok az kalmışşş :)

    YanıtlaSil
  3. @tubitos evet canım inan herşey halloluyor aslında ama işte dedğin gibi stressizde olmuyor zilyon tane yapılacak var hala:)) ama dedğin gibi önemli olan mutluluk umarım herşey yolnda gider,bende beklıorm heyecanla:=)

    @mughetto teşekkür ederim mügecim çok az kaldı haftaya bugün düğün:)

    YanıtlaSil
  4. Ama fotoğrafları göremiyoruz :/

    YanıtlaSil