Bu Blogda Ara

25 Ağustos 2011 Perşembe

80.izleyicime teşekkürleerr:=)


Buraya yazalı çok olmadı ama okadar güzel arkadaşlıklar edindimki buaralara buralarda olmasamda twitterdan yazışıyoruz mailleşiyoruz facebboktan konusabiliyoruz blog arkadaşlarımla onları cook seviyorum yani sizii:=))
80. izleyiciyi görünce hemen bir post yapmak istedim cook mutlu oldumhttp://caylakbloggerinajandasi.blogspot.com/ a teşekkürlerr 80.izleyicim olmussun:))
buarada canlarım blogger arkadaşlarım mimlerde benide unutmamışlar çoğunda en cok kendini anlatan blogger seçilmişim aslında bu bloğu açarken modadan bahsetmek isterken biranda evlilik sebebiyle herşey kendimle ilgili olmaya başladı:=)ve öylede devam ediyor bu böyle gelişti..umarım benden sıkılmıyosunuz.Mimlerde benide unutmayan herkese ve yokluğumda beni twitterdan mailden soran arkadaşlarıma cook teşekkürlerr..

10 yorum:

  1. rica ederimm :) 80. izleyicin olarak bana bu postu hazırladığın için asıl ben teşekkür ederim. Ayrıca postların çok iyi bir kaynak :) Her evlenicek adayın uğraması gerek... Bende bloğuma beklerim. Çoook öpüyorum. Ayrıca mutluluklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. @beyaz ışık canım teşekkür ederim:) bende bloguna ışınlandım suanda inceleyorum eğlenceli en sevdiğim konu moda zaten bayıldım canım bloguna ellerine sağlık:=)

    @Hamide Tekin teşekkürler hep beraber çoğalarak gidelimm:)

    YanıtlaSil
  3. canım nice nice izleyicilere.. iyiki varsın

    YanıtlaSil
  4. canım asıl sen iyiki varsınn :=))teşekkürlerr..

    YanıtlaSil
  5. vay vay tatlım akıcılıkta sınır tanımıosun 800 leri bulsun inş.

    YanıtlaSil
  6. nerelerdesin sarı gelinim..

    Yeni post istiyoruzzz :)

    YanıtlaSil
  7. @pembe mor alg canım benim teşekkür ederim hep beraber çoğalarak büyüyelim insallah:)

    @pembeesinti canım bende cok özledim blog okuyabilmeyi ve post gireblmeyi ama cok yoğun bir dönem alışıp sahalara dönmeyi beklıyorum bende insallah yeni post yaparım en kısa zamandaa özledim sizi:(

    YanıtlaSil
  8. tatlım nerelerdesin özlettin kendini:)

    YanıtlaSil
  9. geldimmm kusumm geldim ama iş cok biraz zor yazıyorum:(

    YanıtlaSil