Bu Blogda Ara

7 Ağustos 2011 Pazar

Düğün fotoğrafçısı ve bizden bikaç foto daha:=))

Düğün fotoğrafçısı konusunu yazmak istiyorum..sıkılmayın diye aralara fotoğraflarımı ekliyorummm:=)) bizim fotoğrafcı bulma maceramız sonunda güzel son buldu ben beğendim fotoğrafları sizde beğendinizmiii??


Bu fotoğrafçı konusunu yazmayı okadar çok istedim ve erteledim yazamadımki dün gece rüyamda yazıyordumm:=)) su sıra evlenen arkadaşlarım hep beni arayıp soruyorlar blogtanda soran olmustu bende evlenmeden önce araştırmalarımdan oluşan bir fotoğrafçı postu hazırlamak istedim.. en cok sorulan soru ise fiyatlar...şimdi başlıyoruzz.. ben en cok esra pozan adını duydum ve styleboom un düğün fotoğraflarına aşık oldum ve onu esra hanım çekmişti.. bizim nişan ve düğün arası 3 ay olunca isteme olmadan ben esra pozana mail attım bana fiyat listesi yolladı fakaaat 21 mayısta dolu olduğunu ekledi::( sonra başka bir gün çekim yapmayı teklif etti ben karar veremedim.. başka gün o heyecan o gözlerindeki ışıltı olmazkii dedim ve vazgectim iyikde yapmamışım ben bunu nişanda gördüm arkadaşlar başka gün çektirmeyin.. ben nişandan bir hafta önce ankarada olsun güzel olsun diye cektirdim evet güzeller ama nişan gün çekile fotolarda yemin ederim ikimizde birbirimize ayrı bakıyoruzkiiii...düğünde ayrı bir ışıltı ayrı bir güzellik oluyor bence insanda o heyecanı o gün yaşayın sakın başka gün çektirmeyin benceeee:)) fotoğrafcılar o gün cok stresli olunduğunu söylesede inanmayın o gün ayrı hisler oluyor insanda ve fotoğraflara yansıyooorr....gelelim fiyatlara..



Esra pozandan fiyat konusunda herkes korkuyor of cok pahalıymış felan efsaneler var bence cok başarılı bir fotoğrafcı gün bulmanız zor bir sene öncesinden randevu alın.. ve fiyatlara gelince oda 2-3 saatlik çekime 1000 lira civarı tüm gün çekime 2000 civarı demişti (bunlar ozamanki fiyatları kampanyalıydı ve şehir dışı fiyatları aklımda arkadaşlar tam ücretini hatırlamıyorum civar olarak aklımda..kusurabakmayın) eğer kuaför makyöz isterseniz onlarıda getirtebiliyor ozaman ücret 4000lere cıkıyor...

Sonra Ceyda Burala sordum oda Siu'nun fotoğraflarını çekmişti oda 1200 civarı bi rakam söylemişti buarada mail atınca hemen tam ücretleri yolluyorlar..

Daha sonra facebooktan düğün öyküsünü beğendim ve o anda bir arkadaşım mesaj attı düğün hikayemize bak diyeee...

Düğün öyküsüne bir arkadaşım çektirdi ben fotoğrafları cok beğendim ama fiyat bilgim yok:( 

Ben düğün hikayemiz.com a girdim ve fotoğraflara ve videolara aşık oldummm, eşimle gittik düğüne az zaman kaldı artık orda videoları izledik harikaydı ama fiyat bize biraz pahalı geldi 3500 tl dediler ilk dansa kadar çekim yapıyorlar..biz düğünüde çektirme istedik ozaman rakam yükselecektiii...üzülerek ayrıldım ordan gerçekten gördüğüm en güzel albümlerdendi ama.. kısmet..

Ordan çıktık nişan fotolarımızı çeken ankara zümrüt fotoğraf stüdyosuna gittik.. iyikide gitmişiz orda oturduk fiyat aldık ve biraz pazarlıkla tüm gün çekim tüm gün video+düğünün son anına kadar çekim+video..2500 dediler 2200 e  indirdik ve içinde 2 aile albümü bize albüm + 2 tane panaromik fotoğraf olacak..olacak diyorum hala albümü alamadık alınca koyarım resimleri:=) ve orda araştırmalarım son buldu herşey istediğim gibi olacaktı düğünüde çekeceklerdi..ve 3 kişi geldiler.. bayan olan zaten saolsun cook yardımcı oldu harikaydı herşey...Ve son olarak birkaç fotoğraf ekliyoum bunlar tasarım yapılmamış fotoğraflar albümde biraz daha güzeller ekliycem almamıza az kaldıı:=))



Geçenlerde uğradık fotoğrafçımıza hepsi çok tatlıla taviye ediyorum herkese...

21 yorum:

  1. canım benim fotoğraflar harika. sen zaten melek gibisin hangi fotoğrafçı olursa olsun çok güzel çıkacaktın. bakalım ben kendimi kimlere emanet edicem. öpüorum fıstığım

    YanıtlaSil
  2. bu işi çok güzel yapan o kadar çok isim varki seçim yapmak ve randevu alabilmek gerçekten çok zor...

    evlenen arkadaşlarım "daha fotoğrafları almadık" dediklerinde şaşırırdım, bu kadar meraksız olunur mu,ben evleneyim hemen damlarım fotoğrafçıya meraktan derdim:) ama öyle olmuyomuş:) bizimki de öyle olmadı:) hala almadık albümü:) tembelmiyiz neyiz yaw:)

    bu arada senin bi düğün fotonu yarınki postumda kullanmak için senden izin istiyorum canım:) önce süpriz olsun dedim ama sonra habersiz almaya gönlüm el vermedi:)

    bi de çok isabetli bi karar vermişsiniz tatlım. fotolar çok canlı, çok keyifli bence:)

    YanıtlaSil
  3. @tubitos tubitosum ne tatlisin teşekkür ederm:) güzel bakan güzel görür :) sen eminim en iyisini bulursun bilmiyorum zamanda var iyice araştır en güzeli olsun:))

    YanıtlaSil
  4. @hayat güzel ayyyy cok heyecanlandim caniskomm ne supriziymis ne fotosu acayip merak ettim:) tabilki kullanabilirsin tatlimm yarın benim icin 2.heyecan verici olay senin postun merakla bekliormm.. bide galiba tembeliz bebisim ya insan Mayıs'ta evlenir hala alamazmı albümü ;) gercekten bu ısı yapan cok iyiler var sizinkilerde cok güzeldi canım zerafetin çıkmıştı fotolarda :)

    YanıtlaSil
  5. Sabah sabah çok güzel başladım haftaya tabiki senin sayende.. Biliyorsun sürekli söylüyorum sen benim sarısaclı gelin tabumu yıktın.. Sana bakmayı çok seviyorum ve albümünü merakla bekliyorum canım.. Fiyatlar biraz bana göre yüksek geldi, burda genelde fotocuya gidilip öyle çekiliyor ama inşAllah imkanımız el verirse bende dış mekan çekim yaptırmak istiyorum..

    Çok çok öpüyorum, iş günün inşAllah çok çok iyi geçer, hayırlı haftalar sarıgelinim :)

    YanıtlaSil
  6. güzincim, fotoğraflar harika :) esra pozan'ın fotoğraflarını ben de çok beğenmiştim ama aynı şekilde düğünden başka bir gün fotoğraf çekmeyi teklif edince vazgeçtim ve iyi ki vazgeçmişim.. bence de o günkü heyecan, atmosfer çok farklı oluyor :) hiç de öyle telaş falan olmadı bende, rahat rahat yetiştirdik, herkese tavsiyem düğün fotoğraflarınızı düğün günü çektirin :)

    YanıtlaSil
  7. fotolarınızın ham halini bile güzeller.saydığınız isimlerin fiyat politikasını bende merak ediyordum.Merak etiklerim arasında Burcu Çalışkan ve Mutlu Masal'da vardı.Ben nişan albümümü iç mekanda çektirmiştim.Dün fotocumun önünden geçerken dış çekime rastladım vitrine koymuşlardı ve harikaydı.Bi aksilik çıkmaz ise Studyo Ekrem'e çektireceğim yine düğün fotolarımı. 3500 gibi rakamlar çok uçuk :S

    YanıtlaSil
  8. biz de izmirde bir fotoğrafçı bulduk benim minik görümcem çok güzel bi hatun olduğu için moda çekimi falan yapıyo bu fotoğrafçıyla, onunla konuştuk bakalım. sen çok tatlı olmuşsun canım yaa benim de az kaldı bakalım nası olcak... :))

    YanıtlaSil
  9. @pembe esinti tatlıım cok teşekkür ederim:=)negüzel şeyler söylüyosun thanxx:) birde bunlar benim bildiklerim ve bizim düğün tokatta olduğu icin şehir dısı fiyatları benim cok araştırma şansım olmadı yani vakit yoktu ancak bukadar kişiyi biliyorum ama bu iş acayip meşhur oldu ve cok iyi yapanlar uyguna bulunabilir kesinlikle tatlım umarım gönlüne göre olur herşey..sadece dıs cekimi indirimlerle 400-500e yapan vardı cnm ankarada..sen mutlaka araştır en güzelini bulurusun öptüümm..

    YanıtlaSil
  10. @gelinyolu teşekkür ederim canım sizn fotoğraflarda harika vallahi demekki illada cok ünlü isimler yapmıyor bu işi ben bayıldım sizinkilere gerçi kim çekti ünlü birimi bilmiyorum ama cok güzeller:=) kesinlikle hiç telaş stres olmadı aksine arkadaşlarımızla ailemizlede çekindik dimi ama süper oldu canımcım:)

    YanıtlaSil
  11. @çeyiz kız teşekkür ederim canım malesef o isimlerin fiyatlarını bilmiyorum:( ama senin fotoğrafcın hazırmıs insan nişanda çektirince zaten güzelse gözü kapalı güveniyor:) ay canım insallah hersey gönlüne göre olsun...

    YanıtlaSil
  12. @Hamide Tekin ne güzel ya şanslısınız moda çekimleri yapan fotoğrafcı ne güzel ceker kimbilir düğünü:=) canım teşekkür ederim umarım herşey içine siner hersey cok güzel olacaktır mutlaka sen stres olma tatlım öptümm..

    YanıtlaSil
  13. cnm fotoğraf işi cok onemli, geriye o gunden birtek onlar kalıyor ozenmek lazım, seninkiler cok hos olmus gercekten de, güzel gelin

    YanıtlaSil
  14. çok güzel bi gelin olmuşsun:) aynı gelinliği denemişiz ama bende sendeki kadar güzel durmadı:)sen çok güzel taşımışsın gelinliği. mutluluklar dilerim:))

    YanıtlaSil
  15. @aysun evet tatlım ya geriye birtek fotoğraflar kalıyor bencede cok önemli bir konu..cok teşekkürler güzel arkadasım:=)

    YanıtlaSil
  16. @fuly çook teşekkür ederim canım aynı şekilde sende cok güzel gelin olmussun blogunu ziyaret ettim:) teşekkür ederim canım sanada kendi gelinliğin harika olmuss:=)

    YanıtlaSil
  17. tatlım çok güzel ya bakıp baıp duruyorum güzel seçim olmuş;)

    YanıtlaSil
  18. Mutluluklar diliyorum, bence çok güzel fotolar, süper seçim!:)
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil
  19. @pembe mor alg teşekkür ederim canımcım seni gelinlikle görmek için sabırsızlanıyorum:)

    @Deniz canım teşekkür ederimm hoşgeldin bloguma:)

    YanıtlaSil
  20. canım gerçekten çok çok güzel bir gelin olmussun, fotograflar da çok güzel. albümünü de merakla bekliyorum. Bu arada sanırım duvaklarımız çok benziyor, bakalım bende de sendeki gibi güzel duracak mı:)))

    kiraztadinda.blogspot.com

    YanıtlaSil
  21. Benim de düğün fotoğrafçım Ankara Zümrüt'tü. Ben albümü aldım ve kesinlikle herkese tavsiye ederim. Çooooooooook başarılı. Fiyatı da dediğin gibi gayet uygun...

    YanıtlaSil