Bu Blogda Ara

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Ev'den birkaç kare...:)


girişimiz..ve açık salon girişten sonra kapı yok..



Merhaba sizi çook özlediğimi söylemiştim:=) gecenlerde misafir odamızın fotoğraflarını çekmiştik ama öyle boş yayınlamak istememiştim yani içinde bizimde olduğumuz sıcak kareleri gecen arkadaslarım bende kaldığında yakaladık:=) önce boş kareler geliyorr sonra ise haftasonu evdeki keyifli kareler:) evde cok aksesuar yok..cok fazlada bişeyle doldurmak istemedim ama bir tek masamın üstüne bir aksesuar istiyorum gümüş alabilirim ne dersiniz? ordaki çiçeklere alakasız olsada anlamlı olduğu için ordalar:=)


35 yorum:

  1. ne kadar sıcak bir ev. salonuna bayıldım:) hep böyle kocaman salonum olsun istedim ama bu şehirde, eğer şehir merkezinde cüzi bir kirayla yaşayacağım diyorsan çok zor :)
    dolu kareleri de bekliyoruz;)

    YanıtlaSil
  2. ahh canım benim bembeyaz gelin gibi bi evmiş çok beğendim :))

    YanıtlaSil
  3. canım bence küçük salonlarda daha fazla yaşanmışlık hissi oluyor bende büyük salon seviyorum ama inan bana küçükler artık daha sevimli geliyor bizimki biraz fazla büyük baya düşündüm ilk başta nasıl doldurcaz biz burayı nasıl yaşanmışlık hissi veririz diye halada uğrasıyorum daha sıcak olması için:)ama oturma odamız okadar şirinki onuda yakında eklerim daha kücük ve daha sevmli:=)hem oturma odası hem salon olan salonlar daha sıcak oluyor..

    YanıtlaSil
  4. @Hamide Tekin canım benim teşekkürlerr:=)sendende yakın zamanda böyle postlar beklıyorz:)

    YanıtlaSil
  5. @Hamide Tekin canım benim teşekkürlerr:=)sendende yakın zamanda böyle postlar beklıyorz:)

    YanıtlaSil
  6. canım benim ne güzel ferah ferah bir salon o öyle. ben de hep büyük salon istemişimdir. beyazlar da yeni geline çok yakışmış. orta sehpaya aşık oldum bi de ben ): allah afyetle mutlulukla oturmayı nasip etsin bitanem

    YanıtlaSil
  7. @tubitos tatlıskomm beğenmene cok sevindim yaa:=) canım orta sehpanın biraz daha düzgün durması için mobilyacılarımızn tekerleklerini getirmeleri lazım aslında üstündeki tekerlekli ve cıkabiliyor alttakide rahat kullanım açısından öyle olacaktı ama ben umudu kestim ama sen yinede beğenmssn oley:=))amin kusum benim amin insallah seninde kendi evin olunca ne postlar yaparsın ama o sürecte:)

    YanıtlaSil
  8. çok güzel herşeyin canım, güle güle oturup hepsini keyifle kullanmanı dilerim:) masanın üstüne sedefli bi vazo olabilir bence,hani kenarlarından gümüş rengi şerit falan geçen... onların konsol süsleri falan da oluyo hem...

    YanıtlaSil
  9. canım benim cok teşekkür ederimm amin sende yeni evinde mutlu mesut kullanırsın inşallah herseyini ve belki birgün sende eklersin foto:=)
    olabilir canım aksesuarlara karar veremedim onlarda kaldı evlenmeden önce ne alırsan karmış valla ozaman herseyi düşünüyosunda şimdi bir vazoyu düşünemiyosn işte:=)
    önerini dikkate alacağım..ve vazo bakacağm

    YanıtlaSil
  10. ferah bir salon ne güzel davetler verilir güzel sohbetler edilir salonda tabii mutfağındaki sandalyeleri de anmadan geçemiyeceğim :) yanlız duvarlar çok boş buarada siz a... ile başlayan bir sitede mi oturuyorsunuz hani yeni yapılan

    YanıtlaSil
  11. canım benim teşekkür ederim..:)evet ya duvarlar boş kalmıs biraz resimden bende farkettim:) en kısa zamanda bir tablo almalı ama o duvara asmayı planladığımz büyük boy panoromik olacak bir resim var oda olablr bakalım:) yok canım ya a.. ile başlamıyor:) ümitköy tarafındayız biz:)g.. le başlıorr:)

    YanıtlaSil
  12. bembeyaz... ne güzel çok aydınlık. Güle güle oturun kahkahayla dolsun boş kalan yerler:)

    YanıtlaSil
  13. nasıl mutlu oldum ya harikalar diyarı gibi dupduru tatlım Allah kötü gün göstermesin şen kahkahalarınız çınlatsın bu evi inş.

    YanıtlaSil
  14. Çok ferah cok güzel bir evin var canım.. Eşyaların çok zevkli.. beyazın asaleti süper olmus..
    Saglıkla huzurla oturun inşAllah..

    YanıtlaSil
  15. büyük büyük oh ne güzel bi salon ama sanki birşey eksik gibi geldi. o dediğin yaşanmışlık henüz yeni olduğu için sanırım odaya hakim olmamış olabilir.
    Mobilyaların tarzın çok güzel, Allah sağlık ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin

    http://ceyizkiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  16. ama ben bu koltuklara bittimm ... koltuk arayışndaydımm uzun süredir.. nereden aldığını örenmek istesem ayıp edermiyim ? çok zormuşş bulmak:(

    YanıtlaSil
  17. çok güzel olmuş evin tatlım,ne büyük salon o öyle.sağlıkla ve mutlulukla oturun inşallah.eve'de görmüştüm bu takımı sanırım bir de nills'te..tablo ve aksesuarla yaşanmışlık gelir yavaş yavaş.Oturma odanı da görelim :))

    YanıtlaSil
  18. @hande ne yapıyor teşekkürler canım daha iyisi sizin olsun inşallah tatlım:)

    @pembe mor alg canımcım benimm cook teşekkür ederim sende sevdiceğinle dupduru bir evde otur inşallah:=)

    @pembeesinti coook teşekkür ederim tatlım:=)amiiinnn..

    @çeyiz kız amin canım benim haklısın ya duvarlar cok boş kaldı tablo doldurur belki bakalım..daha iyileri sizin olsun canım..

    @aysemm canım ankara siteler eve den aldık hiç ayıp etmezsin nedemek tabiki herşeyi sorabilirsin maildende guzinkilic@gmail.com birde beğenmene sevindim:)

    @S♥A sen kayboldun canım yoğunsun heralde benm gibi:) evet canım ya malesef bişeyler eksik ama suan onlara ayırcak zaman yok bakalım insallah denk gelir bulurum bişeyler:) cok teşekkürler cnm güzel dileklerin için oturma odası coming soon :)

    YanıtlaSil
  19. Güzin'cim evinin dekoruna bayıldım! :) ben de genelde beyaz renkler tercih ettim, o ferah havası insanı içindeyken huzur veriyor. Salonunun genişliği de çok idealmiş, avize ve koltuk takımının uyumu da süper güle güle oturun canım :))


    http://gizliteras.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  20. yaa ben yorum yazdım emeim, sen bir yorum denetleme girip konrol edermisin, bazen ben de atlıyorum:) yoksa da tekrar yazarım..

    YanıtlaSil
  21. güziiinn bayıldım evineeee :))) çook mutlu ol içinde

    YanıtlaSil
  22. @aysun canım ya girdim baktım yorum yok :(ama sen bir sonraki ev postuna yorum yazmıssın bendaha cevaplayamadım onları ondanmı bahsediyosun acaba?

    @sedaca canııım cok sevindim yorumuna:=)cok teşekkür ederimmm :)

    YanıtlaSil
  23. Beyazların hakim olduğu evini çok beğendim:) Özellikle cheste koltuğunun rengi çok hoş:)
    Güle güle oturun bu güzel ev de:)

    http://ennstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  24. canım benim cok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun amin insallah tatlım:)mucx

    YanıtlaSil
  25. çok güzelll güzel günlerde oturun. birşey sorsam salonın boya rengi ve markası hakkında bilgin var mı.

    YanıtlaSil
  26. canım biz boyatmadık ama başka bir ev için bizde bakmıstık boyaya havana rengi diye geciyormus:) dio veya fili farketmezmis eşime sordum.. teşekkür ederim buarada yorumun için:)

    YanıtlaSil
  27. salonu cok begendım
    baskası olsa mobılyaya bogar sen hıc oyle yapmammasısın bayıldım.
    markası ne fima ismi dfln

    YanıtlaSil
  28. Teşekkür ederim :=) sitelerden eve diye bir mağazadan aldık herşeyi:=)

    YanıtlaSil
  29. bayıldım canım salonuna çok şık çok ferah olmuş, güle güle oturun:)

    YanıtlaSil
  30. teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun canım:)

    YanıtlaSil
  31. teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun canım:)

    YanıtlaSil
  32. eviniz çok güzel çok beğendim.. koltuklarınızın rengini ve kumaşını öğrenebilir miyim acaba? aşk e huzur dolu oturun inş.

    YanıtlaSil
  33. merhaba teşekkür ederim..renk gri ve beyaz ama kumaşı ne dersen tam bilemedim ama böyle kadife gibi değişik bi kumaşı var:)

    YanıtlaSil
  34. Merhaba Güzincim,
    Ben gelinlikle ilgili birkaç kez sana soru sormuştum. Esyaların da çok zevkli, çok güzelmiş. Perde, halı ve sehpalarını nerden aldığını söyleyebilir misin?
    Ben tam o kısımdayım da:)
    Tesekkurler canım...

    YanıtlaSil
  35. Ececim merhaba, en zor kısımlardasın:) eşya bile bunlar kadar zor değil..halı tek tavsiyem şark halı canım birde ulustaki yeri büyük ve cok pazarlık yapılıyor..perdelerden memnun değilm ama söyleym ansede alice perde bence oraya gitme:( sehpa sitelerden eve den eşya aldığımz yerden canım:)
    insallah içine sinen olsun öptüm tatlım..

    YanıtlaSil