Bu Blogda Ara

16 Ağustos 2011 Salı

Evden yaşanmışlık kareleri ve haftasonu:=)

haftasonu canım arkadaslarımla bulustuk..
artık kocişlede süper arkadaslar:=)
vee doyamadık sohbete bize geldik..in the kitchen:)
salonda oturan arkadaslarımız var bizimde yaşasın:)

                                          vee kapanış fotosu coşmuşuz:=)

28 yorum:

  1. çok eğlencelisiniz ama siz :) o kırmızı mutfak süper aradan dereden gördüm :) içinde siz olunca daha da güzel olmuş tatlım salonun

    YanıtlaSil
  2. o nası büyük bi salon:) ben kendi salonuma büyük derdim bide:) kuzum orayı nası temizliyosun sen:) (ev işlerine adapte olamamış,yeni evli bibayanın ilk aklına gelen şeye bak:P) çok keyifli fotolar,belliki çoook eğlenilmiş:)

    YanıtlaSil
  3. :=)canım benim cok teşekkür ederimm,eğlenceliyiz valla:=))kırmızı mutfağı bide evlenmeden önce eklemiştim ne günlerdi sürekli al al al:=)bende içinde bizim olduğumz fotoları sevdim salonda:=)mucxx tatlım

    YanıtlaSil
  4. @hayat güzelcim tatlısım ya bişi dicem ilk başta uygun olduğum bi zamanda sana mail atcam artık adını öğrenmem lazımm bian bilmediğimi farkettim:))
    sonraa hahaha valla haklısın ilk gördüklerinde annemlerde aynı tepkiyi vermişlerdi e bizde onların yolunda ilerliyoruz:=) aynı tepkiler geliyor evli kuzumdan:=) valla canım temizleyemediğim zamanlarda ki bu çoğu zaman:=)bir yardımcı teyze var onu çağırıyorum hele çalışırken hiç başedemeycem galibaa yarın misafir gelecek ve ben hangi odayı düşüneceğimi şaşrdım:=)

    YanıtlaSil
  5. evet canım bu kadar konuşuyoruz ama ismimi bile blmiyosun doğru ya:) sana mail atcaktım ama blogunda bulamadım mail adresini,sen bana mail adresini atıver tatlım:)

    YanıtlaSil
  6. Cokk ozlemisim seni Guzincim ya:)eve tek kelimeyle bayildimm !! Cok zevkli dosenmis ve nasil ferah nasil asil duruyor mobilyalar tebrik ederim sizi canim masallah kizlarla kocisinle hep boyle gul emi:)

    YanıtlaSil
  7. ve işte evin ev olduğunu tamı tamına yansıtan kareler :) çok güzeller

    YanıtlaSil
  8. vay vay vayyyy tatlım bi biz eksiğiz o evde ya:))eğlenceli kareler bunlar bayıldım

    YanıtlaSil
  9. allahım neşenizi daim etsin hayatımm

    YanıtlaSil
  10. bu hali çok çok sıcak olmuş salonun :) bol kahkahalı sohbetleriniz olsun.

    YanıtlaSil
  11. en kotu gununun boyle gecsin :D
    http://maffionista.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  12. ayyy canım harika resimler darısı başımıza diyoruuumm :D

    YanıtlaSil
  13. ohh ne güzel arkadaslar, muhabeetler cosmalar, ne güzel dimi arkadaşların kendi evinde ağırlmak gonlunce:))
    ev cok hos gorunuyor bu arada salon mutfak hepsi cok zevki olmus tekrar soyleyeyim...

    YanıtlaSil
  14. Yaşanmışlık kareleri ile ev daha da güzel gözüküyor :) mutfağın da çok hoşmuş, o laptop'un bulunduğu köşeden mi yapıyorsun yoksa postlarını? :))bu mutlu kareler e bakarken içim açıldı canım:)


    http://gizliteras.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  15. @Taranis canım sorma bende seni cok özlemişim aynı şekildi blogunda yeni yazı görünce cok mutlu oldum gelin adayımız hadi bakalım cok güzell bir düğün olsun insallah:)) buarada evi beğenmene cok sevindim tatlıımmm teşekkür ederim yorumun için..

    YanıtlaSil
  16. @lamore del calcio teşekkür ederiiz:=)) sendende böyle postlar beklıyoruz canımcım:)

    YanıtlaSil
  17. @pembe mor alg canımmm sizde gelin blogger günü yapalımm negüzel olur ah ah insallh bigün olur:))

    YanıtlaSil
  18. @pembe esinti canım benim amin hepimizinki daim olsun insallahh:)

    YanıtlaSil
  19. @çeyiz kız malesef hep böyle kareler olmuyor salonumuzda ama inşallah aksesuarla veya tablolarla sıcak hale getircez evimizi:))teşekkürler buarada..

    YanıtlaSil
  20. @Evy insallah canım teşekkür ederiz:=)

    YanıtlaSil
  21. @Hamide Tekin az kaldıııııı cok azz geri sayım başlasın:)

    YanıtlaSil
  22. @Aysun canım gercekten en güzeli aileni ve sevdiklerini evde ağırlamak aysuncum teşekkür ederim:) eminim senin evin cook zevkli döşenmiştir hernekadar moda blogun olsada evinide çekip koyablrsn bence bloguna ben meraklardayım şahsen böyle güzel giyinen tatlı kızın evi nasıldır kimbilir:))

    YanıtlaSil
  23. @Giz canımcım cook teşekkür ederim evde bikaç aksesuar eksikliği var oyüzden yaşanmıslık evi daha sıcak gösterdi:=) evet canım mutfağin o köşesi favorimiz herkes orda oturmaya bayılıyor:=) bende orda post yapmaya bayılıyordum ama suan cok fena zamansızlıktan giremyorum malesef:( umarım tekrar bu düzene alısınca eskisi kadar bloggera gireblrm:)

    YanıtlaSil
  24. datlımm bu blog olayından pek çakamasam da seni takip edebiliorm artık:DD resimlerimz harika cıkmıs yirim harika bi blog tebriklerrr :))yavastan bn de buralara takılıorm bride to be olarak:))) seni cok seviorumm bebişimm bi foto yuklücem en kısa zamanda size i büyük geldi bilgisayardaki fotoların:DD mucxxx

    YanıtlaSil
  25. annaaaaa kimler gelmiş buraya kimlerrr:=)hoşgeldin bloguma artık pek yazamıyorum ama eskiler sana cok faydalı olacak bride to be olarak:=)bebsm yerim ya gelin olacak tatluumm:))bende seni coook seviyorum kusumm:=)

    YanıtlaSil
  26. evinde güle güle otur, cok güzelmis esyalarin, dekorlar cok hosuma gitti, masallah size : )

    YanıtlaSil
  27. çok teşekkür ederim :) daha iysi sizlerin olsunnn:))

    YanıtlaSil
  28. Salonunuz koltuklarınız harika ben de bu koltukları çok beğeniyorum. Size mail atmak isterim. Koltuklarınızı, konsolunuzu cok begendim. Nereden aldınız, koltuklardan memnun musunuz, bi de beyaz olanın kumaşı nedir? Kirlenme, temizlik durumları nasıl oluyor? Zor mu, yoksa kirlenmedi mi hiç?

    YanıtlaSil