Bu Blogda Ara

4 Ağustos 2011 Perşembe

İş başı:)


Eveet sevgili arkadaşlarım galiba sonunda pazartesi günü başlıyorum işe ama çok heyecanlı değilim nıormalde daha mutlu olmam gerekirdi:) neden derseniz azıcık korkuyorum... ben evlendiğimde çalışmıyordum ve yeni yeni evliliğe alışıyorum zaten yemek vs:) hergün yapmasamda yapıyorum canım yinede aa şimdi bak kociş okursa çok yemek yapıyomusum olmasın:=)) ve ramazan sevgili blogcan arkadaşlarım ve oruç tutuyorum ve hizmet içi eğitim başlıyor ve sertifika alcakmısız bu demek oluyorki baya yoğun bir döneme giriş yapıyorum hayırlı olsunnn:)) sabah erken kalkmak derseniz en son nezamn erken kalktım bilmiyorum,pazartesi 8.30 da işteyim hoooo süperrr değilmiii:=)))Ama sonuç güzel olsun tam olsun istediğim gibi mutlu oluyumda bunların hepsine razıyım,dualarınızı bekliyoırum neden derseniz bazı konularda belirsizlik var yani onlarında kafamda oturması lazım onun için mutlu olmak için acele etmiyorum daha önce yaşadıklarımdan tecrübeliyim nede olsa:S

17 yorum:

  1. inşallah her şey gönlünce olur,yolun açık olsun :)
    http://lillarelli.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Canım benim, şimdiden gözün aydın olsun.. Rahatlığa insan çabuk alışıyor ama birkaç gün sonra çalışma temposuna da alışırsın merak etme :))

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok sevindim hayırlısı olsun tüm sorunlar çözülür ve için tamamen rahat eder inşallah. sen gönlünü ferah tut yetişirsin her yere daha da enerjik olursun hattaa =)

    YanıtlaSil
  4. halledersin cnm hiç korkma , inan daha bile kolay oluyor.. tempoya mı alısılıyo nedr bilemem evdeyken daha az is yapıyorum, erteleyebildiğim için sanırm calısırken hersey daha programlıydı.
    tekrar hayırlı olsun, ben de yakında yazarım , meslektaş olduğumuzu;)

    YanıtlaSil
  5. hadi hayırlı olsun canımcım.Yeni işinde başarılar,bol kazançlar..Korkacak birşey yok,herşey çok daha güzel olacaktır..,)

    YanıtlaSil
  6. canım benim inşallah gönlüne göre olur herşey, acele etme :)

    YanıtlaSil
  7. Hakkında hayırlısı olsun canım..
    Herşey iyi güzel olsun mutlu etsin seni.
    Hayırlı cumalar

    YanıtlaSil
  8. herşey çok güzel olacak böyle düşün biraz yoğun olacak ama yoğun olunca insan daha çok işi halledebiliyor bence sende mükemmel bir ev hanımı ve iş kadını olacaksın bu günlerde ne diyoruz mutluyum mutlusun mutluyuz çünkü gerçektende mutluluk bulaşıcı :)

    YanıtlaSil
  9. insallah hersey gönlünce olur !!


    bu arada bloguma hosgeldin, yorumun icin cok tskler <3

    YanıtlaSil
  10. Hayırlı olsun canım, gözün aydın.
    İnşallah alışırsın her şeye zamanla...
    Her şeyin umduğun gibi gitmesini diliyorum.

    YanıtlaSil
  11. oh hayırlı uğurlu olsun...çalışırken daha rahat alışırsın evliliğe bak gör daha güzel olucak herşey...öpüorum:)

    YanıtlaSil
  12. seni öyle iyi anlıyorum ki...tatil bitti diyip duruyorum evde... eylülün 1inde iş başı...daha düzenimi yeni yeni oturtuyorum hatta tamoturtamadım...hem çalışıp heev işini nası yapıcam sıkıntısı şimdiden boğuyo beni...
    ama evde oturmak da sana göre depil be arkadaşım,o zamanda çok sıkılırdın... ben senin adına çok sevindim inan...ne güzel bi işin var artık,millet işsizlikten şikayetçi... ev işi,yemek falan da bişekilde olucak işte... başlarda zorlanırsın/zorlanırız ama zaman içinde yoluna girer herşey... kocalar da azıcık idae etsinler canımm:)))

    YanıtlaSil
  13. @lillarelli teşekkür ederim canımm amin inşallah:))

    @Miss Sensible evet canım hep çalışmak istiyordum ama dediğin gibi rahatlığa alıştımya bikere neyse insallah hemencik alışırım:)

    @tubitos inşallah canım ben şu işte mutlu oluyumda herşeye alışırım:) çünkü daha önce hayatımı zehir eden biyerde çalışıp istifayı basmıstım en önemlisi orda kalıcı ve mutlu olabilmem inşallah gerisine bişekilde alışırım:)

    @Aysun canım aslında bende biraz öyleyim evdeyken insan erteliyo bazı şeyleri ama biyere gtceksem yani gezmeye bile gtceksem birden herişi halletmeye başlıyorum:))inşallah dedğin gibi daha enerjik olurum canım ama meraktan çatladım ya nerde ne öğretmenliği yapcaksın acabaa? haberini bekliyoruuumm:))

    YanıtlaSil
  14. @S♥A canım benim teşekkür ederim cok saol umarım bir an önce alışırım beni korkutan bişeyde bu ayda yani ramazanda başlamam:)ama sanki yavaş yavaş ramazana alıştım çalışmayada alışırız artık mecburen hem zaten cok istediğim bişeydi şikayet etmycem:))

    @Hamide Tekin canımcım çook teşekkürler inşallah herşey yoluna girer acele etmiyorum:)

    @♥pemb€sinti♥ ççok teşekkürler tatlım herşey hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.. hayırlı ramazanlar canım..

    @tuem tuemcimm seninki artık bihai mutluluk devlettesin artık mthiş bişey bende özel sektörle uğraşmaya devam:))böyle dediğime bakma istediğim bişeydi umarım bu sürecteki gibi aksilikler devam etmezde arık tam mutluluk olurrr:)) ve dediğin gibi insan yoğunlukta daha bile enerjik olabiliyorr:)

    YanıtlaSil
  15. @civciv teşekkür ederim inşallahh!

    rica ederim blogunu cok sevdim:)

    @Tannesi canım benim cok teşekkür ederim umarım herşey hepimiz için hayırlısı olurr..

    @coco jelly ay inşallah canım ya yorumlarınızla cok mutlu oldum herkes aynı şeyi söylemiş ya galiba hersey daha güzel olcak inanıyorum haha:)) öptüümm

    @hayat güzel canım benim benim durumumu cok iyi anlamıs ve yorumlamıssın tatlım..ben evde oturacak biri değilim malesef dediğin gibi evdeykende su sürecte hepp çalışmak istedim ve hep çalışanlara özendim ki altı üstü çalışmaya bir sene ara verdim o bile bana battıı feci şekilde:)) senin daha varmıs bebeğim dur daha bayram tatilide var 10 eylüle kadar tadını cıkar tatilin tatlım bu işleri oturtması zaman alacak ama dediğin gibi alışacağızz:)) kocalar kesinlikle bizi birsüre idare etsinler yapcak bişi yokk:=))
    evet canım bende cok şikayetciydim hep hayalimdi bir üniv.de çalşmak ve sonunda oldu umarım herşey yolunda ilerler...özel olunca korkularımda var ama olumlu düşünüyorummm:))

    YanıtlaSil
  16. tatalım ben bu yazıları yeni görüyorum ya sorun var sanırım nasıl mutlu oldum merake etme çoçukta yaparsın kariyerde;)

    YanıtlaSil
  17. @pembe mor alg ayy canım cok teşekkür ederimm :=) inşallah canım altından kalkacağım inşallah alısma süresindeyim bakalım:)

    YanıtlaSil