Bu Blogda Ara

27 Eylül 2011 Salı

Kısa Kısa notlar..beni mutluedenler..

Merhabaalarr, yine yeniden kısa zaman sonra post yapabilmek güzel ama bende ne giydim postu yapmak istiyorum hergün işte yeni olduğumdanmıdır nedir özenerek ne giysem diye bir gün önceden ayarlayarak giyinip gidiyorum sabah foto aklımın ucuna dahi gelmiyor aksama hal olmuyor:) bugün canım foto eklemek istedi size en kötüü kendi çektiklerimden ekleyeceğim:)) akşama kocişe çektiremezsem..

Birde ben foto ekleyemezken keşfetiiğim yeni bit blogtan bahsetmek istiyorum yok böyle bişey, yani outfit postları harikaa:)http://atlantic-pacific.blogspot.com/

Bugün çok eski ama pek görüşemediğim bir arkadaşımla buluşacağım, bu beni mutlu etti..
15 ekimde istanbulda arkadaşımın düğünü var vee sonunda özlem duyulan şehre gitme zamanı...
Blogları okumaya buara vakit buluyorum çok şükür ama günler cok cok yoğun geçiyorr...
Burberry e takmış durumdayım buara:))ya spor ayakkabısından yada o meşhur çapraz çantadan istiyorum sizce hangisi?
çantaların an alt sağdakinden bahsediyorum:) çokmu klişeyim ya:))herksete var demeyin şimdi bana:))mesela ben arkadasıma demiştim  ama bende beğenmeye başladım))



11 yorum:

  1. bazı klişeler de güzeldir canım bahsettiğin çanta gibi :) kombinlerini merakla bekliyorum kuzucuğum

    YanıtlaSil
  2. cnm o blogu beğendiysen late afternoon tavsiye ederim o da cok benzer ...

    YanıtlaSil
  3. @tubitos canım benim bencede bazı klişelerde güzel ama ben aksam yine unuttum eve zor attım kendimi:) kendi çektiğim abukfotolardan bir ara potpori inşallah diyelim:)

    @aysun onada bakacağım ozaman aysuncumm sen öyle diyosan güzeldir:)

    YanıtlaSil
  4. çanta bende var kotla taktığın an boyanıyor haberin olsun :) ama yinede cok güzel

    YanıtlaSil
  5. Hadi ya boyanması kötüymüş:( ama bencede yinede çok güzelll sanırım çantada karar kılacağım şimdilik:) teşekkürler bilgi içinn:)

    YanıtlaSil
  6. çapraz olanı kullanıyorum ve kesinlikle çok kullanışlı :)

    YanıtlaSil
  7. bende çantayı almaya karar verdim zaten çapraz çantayı bende cok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  8. evet bana demiştin ama aklına girmeyi basarmısım bakıorm da:DDD hahahah lafın kısası onerdiin bloga girdim hatun yıkılmıs outfit posts're great really:DD
    kiss you babe!!

    YanıtlaSil
  9. canım hakkaten ya hoşuma gitmye başladı ama ayakkabı önceliği var suanda bakalım kazanan kim olacak:) I need shoes canımcım:=) outfitler yıkılıoo:)) kiss you babe:)

    YanıtlaSil
  10. Güzin'cim ben çantadan da ayakkabıdan da aldım çantayı 50 kere taktıysam ayakkabılyı 5 kere giymedim, oyum kesinlikle çantadan yana canım :) betwin us'ın blogroll'unda yer alan yabancı blogların çoğu atlantic pacific tadında bu tarzı seviyorsan bir göz atabilirsin canım ;)


    Giz’li Teras

    YanıtlaSil
  11. Gizciimm artık cok geç kocam doğumgünü hediyesi olarak ayakkabıyı aldı ve hemen giymeye başladım cok sevdimm:) ilerde başka model çantalarına bakarım artık...vakit olduğunda mutlaka o yabancı bloglara sizin blogununzdann ulaşıp deli gibi outfit postu okumak istiyorum:) inşallah ay sonuna o vakti bulcam:)

    YanıtlaSil