Bu Blogda Ara

29 Ocak 2012 Pazar

New in!

 Evveett dediğim gibi hala ev dekarasyon merakı devam ediyoor:) buara hala istediğim gibi bir güzel çiçek aranjmanı ile ayna önüne güzel bir aksesuar bulamadım ama internet aleminde nekadar dekarasyon blogu varsa bakıyorum:) birde online alışveriş yapmayan ben(görerek deneyerek almayı seviyorum) trendyol, markafoni, limangoda evle ilgili ne kampanya varsa bakıyorum:) ama sadece 2 aksesuar birde albüm alabildim, darısı masa üstüne bir aksesuar bulmama..ben evlenirken birtek bu aksesuar olayınıı evlendikten sonraya bıraktım, ertelenenlere sıra ancak 8 ay sonra geldi haha:) siz siz olun zamanınız varsa evlenmeden alıverin herşeyinizi aksesuar dahil:) şimdi ben bir kafes aldım koydum salonda bir köşeye ama içine ne almalıyım, kuş felan gibi bir objemi yada çiçekmi almalıyım, ben çiçek koymayı düşünüyorum ne dersiniz?

   kafes zara home dan alındı..
albüm mudodan,düğün fotoğraflarımızıda 8 ay sonra bastırdım:)
                                                  bu kuşlarda mudo conceptten:)
albüm ve kuşları yanyana zigon sehpanın üstüne koydum birde beraber onlara bakalım ozaman:)



Albüm istanbuldan evlenme teklifi aldığım günden başlayarak, nişan düğün resimleriyle devam ediyor, hem siz görün hemde asker sevgilim haftasonu okusun resimleri görsün istedim:) nasıl olmuş benim küçük objelerim?

Aşağıdaki resimleri instagramdan aldım, kim olduğunu bilmiyorum şuanda kaynak gösteremiycem ama bu çiöekelere aşık oldum istiyorummm!!nerden bulacağım ben güzel çiçek beyaz masayı renklendirecek güzel bir aranjmannn:)yardım ediin!bu resimdekiler benim için küçük ama size fikir versin istedim..mudoda vazo beğendim aslında ama çiçekleri tam beğenemedim:(

14 yorum:

  1. Kafes'e bayildim güzinim ;))
    Cok hos bir parca gercekten !!

    Zara home bizim buraya da acildi, hala gidemedim.. Cok merak ediyorum ;)))

    Diger aldiklarini da begendim, Foto albümlerine bakmayi cok seviyorum <33 hic SIkilmam :D

    ... Bu arada güzel yorumun icin tskler !!

    Sevgiler
    Özlem xx

    YanıtlaSil
  2. @civciv Özlemcim asıl ben sana teşekkür ederim tatlı yorumun ve samimiyetin için:)
    aldıklarımı beğenmene sevindim canım benim, bende kafese bayıldım:)
    foto albümleri artık pek kalmadı keşke hep fotoğraflarımız bastırsak albüm yapsak ama olmuyor, bilgisayarda kalıyor!
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Kafes çok şirin çok sevimlii :)
    İçinde çiçeklerle düşündüm de gerçekten şahane olur :)
    Aaa birde öyle o kafeslerin içine büyük tombul mumlardan oturtuyorlar bir çok yerde gördüm ve kafesin içinde mum yanarken çok güzel değişik bir görüntü oluşuyor :)

    Fotoğraf albümleri artık eskide kalmaya başladığı için mi böyle eskitme görünümlü oluyorlar merak ediyorum :) Ama çoook güzel, bende alacağım böyle bir albüm.
    Keşke yanına gelip o albümüne canlı-canlı bakabilseydim :)

    Sayfan cıvıl-cıvıl Güzin, insanın içini açıyor, iyi ki bulmuşum seni :)

    YanıtlaSil
  4. @Zeynep zeynepcim bu yorumuna çook mutlu oldum biliyormusun:) iyiki gelmişsin sayfama:)
    Kafesin içine mumda güzel bir fikir aslında renkli tombul mumlar koyabilirim yahu:) bende çiçek tercih etmesem ne olsa diyordum bana fikir verdin saolasın canım:)
    Fotoğraf albümü artık pek yok piyasada bende mudoda gördüm hepsi eskitmeydi valla nedendir bilemem:D keşke beraber baksaydık albüme ben hikayelerini anlatarak gösterirdim:)

    YanıtlaSil
  5. ah tatlım resimleri görünce aklıma geldi ben de teyzemlerin evine Biev'den mumluk almıştım ama yere konuluyor.bi sürü beyaz kelebek var kelebeklerin arkasına küçük yuvarlak mumluklar gizlenmiş.çok hoş senin dekorasyon tarzına da uygun gibi geldi bana.bi bak derim:P

    YanıtlaSil
  6. Bende zaradan diger model kafesi almistim:) zevklerimiz ayni :) ben icine cicekler koydum ama buyuk mumlarda super duruyor bence. gule gule guzel gunlerde kullan tatlim
    Album harika gorunuyor buarada esin cok sevicek eminim
    Opuyorum seni kuzuu:)

    YanıtlaSil
  7. canım o kafes ne kadar güzelmiş yaa, içine ben ne koyardım bilemedim :(( Ayyy ben de düğün fotolarımızı henüz çıkarmadığımızı itiraf ediyorum :///

    YanıtlaSil
  8. o kafesten ben de alma niyetindeyim ama bi yandan da eşimin isyanından korkuyorum, her yeri ıvır zıvırla doldurduğumu iddia ediyor:) anladığım kadarıyla salonun girişine koymuşsun ve bence çok hoş durmuş canım:) ayrıca düğün fotolarını ben hala bastırmadımmmm ;)

    YanıtlaSil
  9. @gülümse geçenlerde biev'e uğradım ama senin dedğini görmedim demekki:( yoksa anlattığına göre tam benlik:) tekrar bakacağım oraya tatlım saol tavsiyelerin için:)

    @Taranis zevkli arkadasımın kafeside güzel olmuş tabikii resime bayıldım tatlım:) albüm iyi oldu canım, güzel bir süpriz olurdu ama blogumu okuyor haftasonları:))

    @Hamide canım beğenmene sevindim, bana kalsa bende çıkarmazdım ama annem peşimde hadi bastıralım dedi dedive yaptık sonunda:)

    @hayat güzel ayy canımm ya bendede hiçıvır zıvır yani dekarosyanla ilgili bir şey yoktu.) haftalardır bakıp alamadığım kafesi, şamdanları felan ne bulduysam aldım artık:)
    düğün fotolarını bastır sende albüm al hadi gaza gel:=)

    YanıtlaSil
  10. Dogru söylüyorsun,
    Ben yinede cok begendigim resimleri bastirmaya gayret gösteriyorumm :))
    Bizimkiler her seferinde taktir ediyorlar... Insanlar cekiyo cekiyo bilgisayarda kaliyo .. Oysa albüm bakmak ne kadar zevkli birsey <33 hemen sohbet edilcek, gülünecek, bazen hüzünlenicek anlar cikiveriyo insanlarin karsisina ...

    Sevgiler tatlim

    YanıtlaSil
  11. Cok güzeller cnm, ben çiçeklerimi müdafaan almıştım ... Tabi cok sene oldu bunlara benziyor... Denk gelirsem söylerim Cnm..

    YanıtlaSil
  12. Teşekkür ederim aysuncum, bende benzer olmasada bişeyler aldım eve ama bunlar ayrı:)

    YanıtlaSil
  13. kesinlikle kağıthanedeki euro floraya bakmalısınız çiçek için. orda olmayan bir çiçek çeşidi yoktur sanırım. ve öyle doğal görüntüleri var ki
    gerçek gibi duruyorlar

    YanıtlaSil
  14. malesef ankaradaym ben canım ama buldum çiçeklerimi sosyete pazarından:)

    YanıtlaSil