Bu Blogda Ara

16 Ocak 2012 Pazartesi

Winter and the clothes!

Yeni yılın gelişi ve eski yıl ile ilgili aklımda post yapmak vardı, malum 2011 çook özel ve güzeldi, fakat benim erken sömestr tatilim nedeniyle post giremez oldum.,tatilimi yaptım ve ilk yılbaşımız ayrı geçti..inşallah bundan sonraki yeni yılları beraber sağlıkla kutlarız..bugünlerde neler giymişim bakalım?
                                      pazartesi günü dinlenmiş ve mutlu bir okul başlangıç günü:=)

 bu fotoğrafı akşam çektim ışık var aydınlık,üstteki sabah çekilmiş ne kadarkaranlık gördünümzüü:((
yine sabahın karanloğında çekilmiş bir fotoğraf :) bu kot gömleğimi çok sevdim, hem kankama aldım hem kendime:)
          bu arada saatin uyumsuzluğunu görmeyiniz, sonradan çıkarılmıştır kendisi tarafımca:) saçlar braunun satin ion teknolojili maşasıyla itinayla yapılmıstır:) yine dinlenmiş olduğum haftadan bir fotoğraf:)
bu fotoğrafı eskilerden buldumm, kocişin en sevmediği çorabım ve beenn ah ahh olsada kötü kötü baksa çorabıma bu rengi çokmu aradın diye:)))o gittikten sonra giymedim ama botlarımla bu çorap süper olmustu..
        bu fotoğrafta tatilden önce, hırkam yeni kendisini pek sevdim :)
ilk fotoğraftaki elbise: stefanel
hırka ve gömlek:twist
botlar:steve madden
yağmur çizmesi: burberry

14 yorum:

  1. siyah elbisen, hırkan ve kot gömleğin hepsi süper:) sen de:) ama sen nerelerdesiiinnn??? özledim seniii:(

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim canım benim ya bende seni çok özledimm:) döncem diyorum bitürlü dönemiyorum canım ya çok yazmak istiyorumm bendee:)çok öptüm senii...

    YanıtlaSil
  3. kuzucum kısa bir süre yalnız kalmaya alışacağız sanırım yılbaşı yalnız geçti ama ne yapalım ilerde daha da gül olacak...fotolar süper,en son fotodaki puantiyeliye bayıldım...

    YanıtlaSil
  4. canım yaa özlemişim senin resimlerini çok harikasın yine ama bişe diyim mi koca hasretinden midir nedir zayıflamışsın kız sen suratın küçülmüş :D

    YanıtlaSil
  5. hiii hepsine bayıldımkii benn kot gömleğe aşık oldum resmen.. yaff bende de var ionshine braun ama hiç beceremiorum ya sadece düzleştirebiliyorum :) çok şıksın güzelleri güzeli hocacım :)

    YanıtlaSil
  6. Canim benim bende yazi yazmayi sizinle burdan sihbet etmeyi cook ozledim ALlahtan twitterdan muhabbet devam ediyo bi hayat guzelcim gelmedi twitera:( onuda aliriz yanimiza:) ay hamidecim koca hasreti bende tek biseye yariyo habire yiyorum habire yiyorum ve kilo aliyorum:( fotolar net degil nerde suratim kuculse keske heryerim buyudu!:)

    YanıtlaSil
  7. @capriceline evet canım onada alıştık yeni yılda yalnız kaldık ama son olacak insallah dedğin gibi güzel günler gelecek:) teşekkür ederimm:)

    @tubitos tubişkom tenk yuu:) ama bende en cok kot gömleğimi sevdim kusum:=) canım bu maşa her saça tutmuyo, anneme aldık onun saçı ince telli olmadı, bir arkadasım aldı onunda olmadı saçları, saçtan saça değişiyo, mesela bende saçımı güzel düzleştiremiyorum yani güzel olmuyo:( şımardım tatlı arkidişm:)

    YanıtlaSil
  8. Hayatım btün olarak sen çok güzelsin zaten, seni çok beğeniyorum ben.. Özellikle sacının tonunu :) Bunu biliyorsun zaten ama sürekli tekrarlıyorum bende :) Gömleğine bende bittim yaa, kankan olasım geldi :p

    YanıtlaSil
  9. selam,bloğun ile yeni tanıştım..kombinler veee puantiyeli hırka süper...sevgiler

    YanıtlaSil
  10. ben de yağmur botlarına takılı kaldım güzelimm:)hepsi çok güzel fotolar;)

    YanıtlaSil
  11. Kot gomlek ariyorum guzincim nereden acab cok begebdim iyi gunlerde kullan

    YanıtlaSil
  12. @yeşilerik canım teşekkürler twistten:)

    YanıtlaSil
  13. @pembe esinti ahhh canımm çook teşekkürlerr:)kankamsın zaten ama sadece adını bilmıorm ahahah:))

    @chfashiontrend hoşgeldin teşekkür ederimm:))

    YanıtlaSil
  14. @pembe mor alg bende onları ayıla bayıla almıstım cok severek giyiyorum:) teşekkürler canım

    YanıtlaSil