Bu Blogda Ara

4 Nisan 2012 Çarşamba

Son 42...

Az önce uzunca bir yazı yazdım ve silindi:(( ama baştan yazacağım,yazmayı özledim..Bahar geldi sonunda, bitmek bilmeyen sert kış bitti, nisana girdik, güneşle uyanmak çok güzel, baharın diğer bir etkiside, diyete tekrardan başlamam oldu, açık havada yürüyüş yapıyoruz ve bu bana çok iyi geliyor, kilo vermede ilk hedef 5 kilo, sonrasında bir 5 daha var ki sormayın işim zor:( neyse ilk hedefe ulaşırsam bile çok mutlu olacağım..
Gelelim başlığa, malum şafak sayıyorum ki twitterdan takip edenler bilir hergün orda #gerisayım yapıyorum,bugün konyadayız..42 günümüz kaldı, evlilik yıldönümüzde beraber olacağız inşallah..artık mayıs olsun ve kavuşalım istiyorum, budurum ikimiz içinde zorlaştı artık ama birbuçuk aydan az kaldı diyoruz ve mutlu oluyoruz, 156 günle başladık sanırım, ilk hedef 100l erden aşağı düşmekti 90larda bile mutlu oluyordukki 42 nedir ki diyoruz şimdi..inşallah zaman hızlı akar ve bir an önce kavusuruz..hiç akılda olmayan birşeydi ilk sene askere gitmesi, bende istemiyordum, gitme diyordum ama sanırım üstümüzden kocaman bir yük daha kalkıyor.. bir yük daha diyorum çünkü biz beraber büyüdük herşeyi beraber atlattık mezun olacağız, iş bulacağız, askerlik derken bunuda atlatıyoruz galiba,geçenlerde çok eski bir arkadaşım dedi ki "hadi bunuda atlattınız", bende sıradaki gelsin dedim:) şaka bir yana beraber büyümek eğlenceli ama zor..umarım bundan sonra herşey daha rahat olur hayatımızda:)

8 yorum:

  1. asker yolu beklemek gerçektende çok zor allah yardımcın olsun günler geçicek bir bakıcak şafak doğan güneş :) dicekler ve koçişin yanında olucak ve mutlu son :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten zor ama Allahtan çalışıyorum, yoksa daha zor olurdu canım, insallah şafak doğan günes olsun artık:)) hehe mutlu son istiyorum:)

      Sil
  2. Az kaldı canım , biraz daha sabır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evt canım az kaldı sabrediyoruz, bekliyoruz gelecek o zaman insallah:)

      Sil
  3. canım benim,şu an her canım yandığında aklıma sen geliyorsun ve diyorum;o dayandı ben de dayanacağım.bugün,salihin gitmesine azıcık kalmışken şafak sayacağım ve evlilik yıldönümümüzde beraber olmak için dua edeceğim günleri düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah ah canım sorma,bir yandan okadar zorki diyorum biryandan atlatıyoruz bunuda atlatıyoruz diyorum, üstümüzden kocaman bir yük daha kalkacak diyor seviniyorum..koskoca kış geçti beraber olamadk diyorum sonra diyorumki bundan sonra Allahın izniyle hep beraberiz diye avutuyorum kendimi..sende bende evlilik yıldönümlerimizde canlarımıza kavuşmuş olacağız, özlem dolu çok güzel bir yıldönümü geçireceğiz inşallah, Amiin canım benm Allah yardımcımız olsun...

      Sil
  4. ahh canımmm bak yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz:) çok zorlu ve çok yıpratıcı bi süreci tamamlamak üzeresiniz ne mutlu size:) darısı bizim başımıza:) hem de evlilik yıl dönümünüze yetişiyormuş, ee daha ne olsun, süper bi haber bu:) çok sevindim inan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim şaka gibi geçen sene nekadar iç içeydik sende bende hep yazardık bloglarımza ve seninle konusmayı özlemişim:) gerçekten uzun ve yıpratıcı dönem bitiyo inşallah darısı başınıza:)Allahım etrafımdakilern hepsi asker yolu bekleyecek veya beklemiş:)canım insallah bian önce geldi diye yazarım buraya..

      Sil