Bu Blogda Ara

6 Haziran 2012 Çarşamba

Back in Town!!


Merhaba, büyük güne kadar beraber saydık ve ben nankörlük yapıp, büyük günden sonra yok oldum:) çok kınıyorum kendimi! ama inanılmaz bir koşturmaca içinde olduğumu söylemek istiyorumm...Kocim döndükten 4 gün sonra bizim evlilik yıldönümüzdü, ve ben o gelmeden otel rezervasyonumuzu yaptırıp istanbul planımı yapmıştım bileee..vee bir önceki posta bıraktığınız yorumlardan tavsiyeleri not ettim, aralarından seçim yaptık,twitterdaki konuşmalardan ve burdaki yorumlardan lacivert ve suada en dikkat çeken önerilerdi, aklımız lacivertte kalsada, suada'yı tercih ettik..Yorumlara teşekkürler kızlar:=) ilk başta twitter ve ig deki arkadaşlarımın zaten gördüğü birkaç fotoğrafla başlıyorum istanbul turumuza..

                                                       Bebek'te üçbeş tur atmaca
                                          Yorulup bankta oturmaca, güss kızımızın foto çekme sevdası !    

   Sevdiceğimin fotoğraf fobisi var,

 benimde hobim oluyor aynı zamanda:))Bir insan ne çekmeyi nede fotoğraf çektirmeyi ancak bukadar sevmez..suadaya gitmeden otelde çektikleri var böyle karanlık resimler, idare edin litfen:) Birde ne giydin nerden aldın derseniz baştan aşağıya, çantaya kadar zara :)
 Benim fotoğraf sevdam artık bizim kavga sebebimiz olacaktıki aldı eline telefonu bin tane aynı pozdan çekti saolsun!! Oysaki benim isteğim beraber foto çektirmek, garsondan rica etmek bukadarmı zor gelir insana:( yemek bitsin biraz dolaşırız orada foto isteriz birinden diyerek beni kandırmaya devam etti kendisi!!
Vadaaa diye bağırıp ağlamak istiyorum ikimizin bir fotoğrafı var artık, hemde ben hiç ısrar etmeden oldu:=))
Vee güzel istanbula bir süreliğine veda edip döndük köyümüze, ankaramıza..evimize geldik herşey yolundaydı, fakat kocim geçen hafta bir enfeksiyon kaptı bir haftadır çok fenayız, uyku yok yemek yok:( dün hastanedeydik, serum takıldı..bu postun altına bu yazdıklarım hiç yakışmadı o yüzden uzatmayayım, resimlere bakarken herkes kocaman maşallah diyebilirmi:))

21 yorum:

  1. Guzin'cim ben gerilerden geliyorum:/
    Oncelikle gozun aydin;) Sonra da 1 yasiniz kutlu olsun, hep mutlu olun;)
    Demek senin hobin, O'nun fobisi;) Sevdim bu lafi;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevgicim çok teşekkür ederim canım:=) hakikaten fobisi ve bu durumu aşamıyoruzz malesef:))

      Sil
  2. Benim esimde baskasından rica etme işine sıcak bakmaz. O yuzden ya kendi kendimizi çekeriz ya da tek tek fotograflarımız vardır :)
    Maşallah size, nazar olsun bu hastalık. Allah daha kötüsünden korusun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim teşekkür ederizz..bu foto işini hiç sevmiyorum yaa tek tek foto istemiyorum, neden beraber güzel fotolarımız olmasınki:(

      Sil
  3. Napsakta alıştırsak bu sevdikcceklerimizi fotoğraflara:)
    madambfashion.blogspot.com
    beklerim bloguma

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok ne yaparsam yapayım alıştıramam ben:=) ziyaret edeceğim blogunu canım..

      Sil
  4. canım benim maşallah diyoruz hep, bişe çıkmadı di mi? inşallah enfeksiyondan ötürü ateştir, yazık askerden çıkınca bünye garipsedi tabi... bi dahaki istanbul gelişinde görüşcez ona göre...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim bidahaki sefere toplanıyoruzzz:)))

      Sil
  5. Beraber nice evlilik yıldönümleriniz olsun bitanem, elleriniz hiç ayrılmasın, fotograf konusunda pek çok erkek eşin gibi bence kızma ona :)

    Çok çok geçmiş olsun, şuan nasıl canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cok teşekkür ederim canımcım, çok şükür hastalıklarıda atlattık, iyiyz:)

      Sil
  6. öncelikle maşallah kuzucum.. kocişine çok geçmişler olsun ki geçti bilee allah beterinden korusun. yaa benimkinde de foto fobisi var ben anlamadım.. böyle sevgilileriyle zırt pırt foto çektiren erkeklere bayılıyorum.. ne var sanki triplere girecek hiç anlamıyorum, bizim de onlar için katlandıgımız şeyler var bizimki çok masumane bir istek, neticede iletişim çağı, her anı kaydetmeyi istemek kötü bişey mi sanki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla tubişkom ben varya her anı fotoğraflamak isteyen biriydim fatihten önce:))yok yani ne yapsam alıştıramıyorum bu foto işine amaan vazgectm bende artık peşini bıraktım hehe:=)

      Sil
  7. cnm çok geçmiş olsun, allah bidaha yaşatmasın...resimler baya bi uğraşlar sonucu olsa da yinede çok güzel..Erkeklerin hepsi böyle şekerim...benim eşimde aynı üzülme...1 saat dil dökerim de anca söylene söylene çeker...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cook teşekkürler canım benim:)erkekler böyle kabullenmek dışında başka yapacak birşeyim malesef yok:)

      Sil
  8. Çok çok geçmiş olsun tatlım dilerim eşin en kısa sürede sağlığına kavuşur :/ Benim eşim eskiden ben istemezdim o çekerdi şimdi fotoğraf çek deyince nazlanıyor bil ki yalnız değilsin, ben yine kardeşime de çektiriyorum arada ama erkeklerin tümü fotofobik bence :))) çok güzel bir gezi olmuş, sen de çok güzelsin ikinize de maşallah diyor kavuşmanız için de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizcim çook teşekkür ederim, geçti gitti hastalık çok şükür..erkeklerde fotofobiklik var bencede:)) güzel tespit canım:)) güzel yorumun için çoook teşekkür ederim tatlımm:) ne şanslısınki dünya güzeli bir ikizin var ve bu güzelliği fotoğraflıyor:))

      Sil
  9. 1 ay kadar olmuş ama umarım iyidir eşin,geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  10. Lovely posts and blog! Would you like to follow each other?

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun ben sizi yeni keşfettim tüm evlilik hazirlik bloglarini takip ediyorum sizide aldım takibe benim blogumada beklerim ;).mutluluklar

    YanıtlaSil