Bu Blogda Ara

10 Ağustos 2012 Cuma

Bir varmis bir yokmus:)

Bir varim buralarda birde kacip gidiyorum, yazmiyorum... Ama yorum birakmasamda hepinizi takip etmektende geri kalmiyorumm...Bu postu telefondan yapiyorum, umarim basarili bir post olur:) bu instagram ve twitter cıktı çıkali hepimiz bloglari bosladik aslinda.. Ozaman biraz ig fotolariyla devam edelim bu postunuza..

eskilerden bir kare, kahve saç nasıl olmus?:)

Canım'ın doğumgününden...
geçen akşam iftarımızdan..
güzel baharcımla....
 canım'ın doğumgünü pastası...
Doğumgünündeki masamız..
okulda yaptığımız eğlenceli kahvaltılardan..
Ramazanın başından bir kare:)
Artık post yapma isteğime karşı koyamadım ve yüzlerimizede kalpleri telefondan koyamadım, baktım böyle daha iyi oldu..İlk kalpsiz postumu yaptım:=)

11 yorum:

  1. sarı sana yakışıyo bence:) neşelice bi post olmuş:) belki ig kullanmayanlar vardır dimi:P boşlamayalım blogu ( sööleyene bak:P) öpüldünn!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm yorumuna çok sevindim ve ig kullanmayanları düşünerek postları sıklaştırdım:)) öptüm tatlımm

      Sil
  2. ben kahve sacıda begendım hatta baska bırı sndım ılk once ayrıca sen zayıfladın mı guss?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. meltemcim tabiki zayıflamadm ama bir ramazan etkisiydi bitince tekrar aynısı oldum:=) kahve saçımın en güzel tonuydu burdaki canım bende sevmiştim

      Sil
  3. ayyy evet ben de diyorum bu postta bi değişiklik var, kalpler yoook =) itiraf ediyorum böylesi daha güzel =) ben de sanırım yavaş yavaş böyle yapmaya başlıcam. ig'den zaten takip ediyorum ama burdan da söliyim her foto süper beybi. özellikle eşinin dogumgunu pastasına bayıldım. bu arada sarı senin rengin asla vazgeçme. öperim kocamaaannn, he bişey daha söliyim mutfak sandalyelerim seninkinden, zaten sen de gördüğümde de çok beğenmiştim, bugun mutfak masam geldi pek yakıştılar mutfagıma =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim cok teşekkür ederim, sarı bence seninde rengin hahah:) sende yavaştan dönersin artıkkk sarışınlar kulübüne:D pastayı bende cok sevmiştim,tadıda ayrı güzeldi valla:) mutfak sandalyelerini gördüm cnm ig'den gerçekten cok güzel olmus senin mutfağınada güzel günlerde kullan tatlım..

      Sil
    2. bide kalpsiz post süpermiş hemen sende yapmalısın hahah:))beğenmene sevndm cnm

      Sil
  4. o renkli bardaklarınız var ya ondan istiyorum nereden acaba?

    YanıtlaSil
  5. Sandalyelerin harika ötesi..
    meretrose.blogspot.de

    Derya

    YanıtlaSil