Bu Blogda Ara

29 Ağustos 2012 Çarşamba

Tatilden

Sonunda bende tatildeyim hatta 3 haftadir izindeyim, yakinda tatilim bitiyor, sezlongtan ses vermek birkac resimle blogumu canlandirmak istedim;)

13 yorum:

  1. ayy benm kusum post yapmış, tatil ne güzel şey be kuzu valla parlıyosun yanii =) tatil yaramış darısı başıma artıkın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım beniimmmmm yerim seni ben:) tatil çok güzel valla hayatım ya ama pekte hoş çıkmamısm aslında ama ekleyivermişim biranda fotoları:))sanada az kaldı bak geldi çattı:)

      Sil
  2. sesini duyurman hoş oldu tatilin son günleri de olsa benim yerime de bol bol denize gir güneşlen tatil candır adaylığı henüz kalkmamış memuriyeee olarak kocaman öpüyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin yerinede girdim denizime ama simdi malesef ankaradyım iş başı yaptım böhüü:) yorumun için cok teşekkürler canım memurem:)bende öpüyorumm çokkk

      Sil
  3. Ahh ahh tatil hiç bitmese keşke :)

    Sürekli böyle resimlerle post yapsan, içimiz açılsa :)Özledim valla tatil yapmayi :P

    Çok yoğun bir yıl geçirdin tatlım bu tatili ikinizde fazlasıyla hakkettiniz...

    Güzel güzel vakit geçir canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım taraniscim seni kırmadım yine post yaptım ben buara açıldım, darısı başına diyorum canım :)) post isterizzzz:))
      Vallahi bu yoğun yıldan sonra tatil süper oldu, çok iyi geldi..ama her güzel şey bitermiş, başka yoğun bir yıla başlıyoruz hadi bakalım:)

      Sil
  4. Tatilden hayat dolu karelerle nasıl güzel göz kıprmışsın bizlere :))) o hasır şemsiyenin altında olmak vardı, 3 hafta tatil çok iyi dolu dolu geçmiştir eminim :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Gizcim, gerçekten kareler güneş gibi parlıyor, hayat dolu,tatil kötü olurmu, valla o hasır şemsiyenin altında hayat güzeldi:))) canım iyi geldi ve çalışmaya başladık tekrar, haydı bize kolay gelsin ozaman öperimmm:=))

      Sil
  5. Merhabalar, sizin için gzüel bir tatil olmuş. Resimler de çok güzel tabii.. :) Sevgiler..
    www.LensMarket.Com

    YanıtlaSil