Bu Blogda Ara

13 Aralık 2012 Perşembe

New Life..

Herşeyden önce merhaba demek ve biraz yeni hayatımdan bahsetmek istiyorum, yıllar yıllar önce ben şuan çalıştığım yerden kabul almıştım fakat birtakım aksilikler yüzünden bu okulda başlamayarak, hayatımın yönünü değiştirmiştim:/ bu aradaki yıllarda çok farklı güzel tecrübelerde yaşasam aklım hep burada kalmıştı, çünkü en yakın arkadaşım oradaydı ve şartları hep daha iyiyidi diğer okullardan, sonunda 5 sene önceki yanlış kararımı telafi edebilmek için tekrardan o aklımın kaldığı yerdeyim:)) Çok şükür şuan geçen seneye göre çok daha rahat çalışıyorum ve en önemlisi de çok sevdiğim arkadaşlarımla beraberim, bu hafta dersler yoktu biz okula gidiyoruz ama sanki orası iş yerim değilde arkadaşlarımla gittiğim bir cafe gibi geliyor:)) aman aman inşallah hep böyle olur, hep sevdiklerimle çalışırım:) geçen sene hem iş yerim çok yoğundu hemde böyle sohbet edecek çok çok yakınlarım yoktu, hoş aslında hep arkadaşlarım oldu ama vakit zaten olmazdı!
Nekadar az yorulursan o kadar verimli öğretmenlik yapabilirsin sonuçta, o yüzden işimi de daha iyi yaptığımı düşünüyorum...
Eveet en yakın arkadaşlarım demişken başlayalım fotoğraflara bakmaya..
 5yıldır aralıksız hergün her şartta iş çıkışlarında görüşmeyi başardığımız canım arkadaşımla artık hep beraber olmak güzel:)

Buarada fiziksel koşullar bir özel üniversite gibi pek durmuyor değilmi haha:)yeni bina yapılıyormus ama inanın geçen sene fiziksel olarak mükemmel biryerdeydim, hiçbir önemi yokmuş onu gördüm:))öğrenciler ne düşünür bilmem tabiki:/

 Ps I love you, canım arkadaşımla aramızda bir söz ve onun doğumgününde bu pastayı ben almıştım:)



8 yorum:

  1. canım benim maşallah de çok şanslısın allah bozmasın bebeğimmm

    YanıtlaSil
  2. Güzincim, insanın işyerinde huzursuz olması tüm yaşamını etkiliyor. Ben de bir önceki iş yerimde işin yoğunluğundan dolayı çok çalışıyor ve çok yoruluyordum. Bu da hem beni hem de çevremdekileri manevi açıdan çok yıpratıyordu. Ben de "çok şükür" diyerek yeni iş yerimden çok memnunum. Senin de memnun olmana çok sevindim. Tekrardan hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım çok şükür gerçekten işyerinde huzurlu ve mutlu olmak çok önemliymiş, bende şimdi senin yazını okudum, inşallah hep böyle devam eder:)

      Sil
  3. özlemişim ki<3 kahkahalarınız bitmesin güzimm:)

    YanıtlaSil
  4. nasıl özledim yazılarını seni.
    insanın sevdiği arkadaşları yanında olunca tabi mekanın dizaynının önemi kalmıyor.
    hep böyle neşe ile gülün
    hepiniz şahane gözüküyorsunuz kızlar

    YanıtlaSil
  5. canımmmm çok teşekkür ederizzz:) hepimiz gülelim canım benimm neşeli günler diliyorum:)

    YanıtlaSil