Bu Blogda Ara

7 Mart 2011 Pazartesi

Ev bulma çabalarım..


Kim istemez şöyle bir ev? havuzum yanımda tv nin karşısına geçmiş yerdeki minderlerde dergi bakmak istedi canım şuanda:)) uçmuşmuyum biraz eh evet birazcık:)) Neyse gelelim gerçeklere bizim buaralar ev bulmamız lazım, şuanda internette arama aşamasındayım fakat yokk bulamıyorum gönlüme göre, istediğim semtte güzel ev bulamıyorum, ama biraz uzağa gidersek çok güzel evler var heryerde olduğu gibi, fakat o uzakta oturmak nasıl bişeydir hiç bilmiyorum bisüre sonra sıkabilir yorabilir... bilmiyorum gerçekten nerde oturcaz biz?

5 yorum:

  1. aman yaaaaa uzak istemem ben:))ama bu eve hayır diyecek babayiğitte yoktur hee :)

    YanıtlaSil
  2. Mutlaka merkezde bak derim ben. Denedim, onayladım; uzakta oturmak yorucu, sıkıcı, boğucu ve bezdirici. :/

    YanıtlaSil
  3. Özgecim böyle bir ev olsaydı uzaktada yaşardım hiç sorun olmazdı:))ama tabi bir apartman için çok uzaga gtmeyi bende istemyorum,hatta hiç bakmıodm bile ama işte bulamaynca acabamı der gibiydm bugünlerde:)

    Tannesicim bu tavsiyeni dikkate alcam, bende merkez istyorum bisüre sonra evin güzelliği için okadr yolu çekemeyiz sanırım,ay hele sen deneyip yazmışsınki saol tavsiyelern içn umarım merkezde buluruz:)

    YanıtlaSil
  4. Bence işe yakın bir yer seçin cnm.. Bak Ediz 5te çıkıyor 5:15 te evde.. bütün gün bize kalıyor.. uzaklarda olsak 7 de gelecek yorgun argın.. ne bişey yapmaya hal kalacak ne de güzel zaman geçirmeye..

    YanıtlaSil
  5. Çok haklısın ne güzel istanbul gibi biyerde büyük nimet 15 dk da gelebilmek canım, valla bende uzaklardan vazgeçtm napıp edip şehir merkezinde istedğim gibi bi ev bulmaya çalşcam:) akşamları zamanımz kalsn oda çok önemli..

    YanıtlaSil