Bu Blogda Ara

13 Nisan 2011 Çarşamba

Alışveriş faslındayız....Neler aldııık??:)

Evett stresli günler birazda olsa geride kaldı en azından ayy çok az kalmış hala şunu almadınızmı diyecek insanlara verecek bisürü cevabım var hahahaaaa:)) Annemin şehir dışından gelişyle sihirli elleri değdi ve bizim herşeyimiz hızlandı tabi kayınvalidemler gitti busferde:) onlarla alacağımız ufak tefek bikaç bişey kaldı onun dışındaaa biz annemle buara alsak alsak ne alsak modundayız(malesef bedavaya alamıyoruz bonuscumun reklamındaki gbi:))

Evet elde var salon, yatak odası,perdeleri, misafir yatak odası, 3 odanın avizesi :) ama bu saydıklarımın hiçbirisi gelmedi henüz bazıları ay sonuna bazılarıda mayısın 10una malesef aman napalım artık gelsinde dedik :) aa 2 tanecikte halımız var onları nasıl saymam:)) nasıl baya ilerlemişiz ama değilmi:=))

Birde kız çeyizinin göze görünmeyen ama al al bitmeyen mutfak eşyalarııı, dün bernardo tefal arçelikten ve yataştan cıkmamz 3 saat sürdü:) aa arada birde yemek yedik, birde yatak örtüsü ve masa örtülerinin muhteşem olduğu prouna denen ankamalün en alt katındaki o büyülü mağzadan cıkamamızda var tabiii:=)

Aldıklarımı eklemek isterdim ama hepsi kutularıyla yeni eve bırakıldı internette bulduklarımın resimlerini koyarım belki, bernardoda cok şık kadehler ve bardaklar vardı birde her 100 tl alşverişe 50 tl hediye ceki vardı bizde ne eksiğimiz varsa almaya çalıştık ekmek kabından kahvaltılığına tuzluğuna ve demliğine kadar aldık o fırsattan yararlandık..Paşabahçeden çay bardakları ve su bardaklarıda alındıı... bilmiyorum geriye ne kaldı kimbilir daha neler cıkar ama aklımda bu şeffaf ayakkabı kutularından almak var koçtaştan almayı planlıyorum kızlar bildiğiniz biyer varmı başka uygun satan?

13 yorum:

  1. şeffaf ayakkabı kutuları için abox'a bak cnm :)

    YanıtlaSil
  2. canım benim sen ne çok yorulmuşsun öyle :)
    ama değmiş sanırım :))
    hepsini iyi günlerde güle güle kullan güzincim inşallah.
    sen yaz böyle neler aldığını iyi oluyo bana da hatırlatma oluyo unuttuklarım varsa :))
    geçen yazına yorum yazıyodum bi anda sayfaya bişiler oldu gitti yazdıklarım.ben de şimdi yazayım :)

    gelinliğim şu an terzimin ellerinde canım :)
    inşallah güzel olur.
    model olarak senin de bi ara düşündüğün pronoviasın alcanar modelini tercih ettim ama bayağı değişiklik de yaptım hani yapmadım değil :))

    mobilya tercihlerimiz belliydi zaten sadece fuarda yakından görüp netleştirme şansımız oldu :)
    ama hala yaptıracak mıyız yoksa hazır mı alacağız belli değil.
    koltuk tercihimiz de hala chester tabi son anda bi değişiklik olmazsa :))

    pazar günü beğendiğimiz evi tutacaktık ama emlakçı başkasına vermiş aslında bayağı bi üzüldüm ama sonradan kısmet değilmiş dedim:S

    ev tutulunca çeyiz de yola koyulmaya hazır hale gelecek :))

    ay resmen içimi döktüm sana bloğa yazsam post olurdu maşallah :))
    kopyala yapıştır mı yapsam ne yapsam :))

    neyse tatlım sana kolay gelsin öptüm seni:))

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canımm hayırlı olsun kolaylaşmışsın baya =)

    YanıtlaSil
  4. ooo daha ne olsun, büyük işler hallolmuş işte:) güle güle kullan hepsini canım:) ama ıvır zıvırlar bitmez sanırım. maşa, kepçe, yumurta fırçası... o kadar çok ki insanın aklına gelmeyen bişeyler mutlaka kalıyo:)
    şeffaf ayakkabı kutusu için abox'ta fiyatlar uygundu diye hatırlıyorum canım, bi bak istersen internetten.

    YanıtlaSil
  5. @siu canım bugün koçtaşa gittik girmişken aldık ama yorumu okuyunca baktım aynı fiyata almışım Allahtan:) teşekkür ederim tavsyen için bundan sonra almak istersem evden siparişimi verebilirm en azından:)

    @ankara düşleri canımm negüzel uzun uzun bir post şeklinde yazmıssn cok teşekkür ederim sende aldıklarını alacaklarını güzel günlerde kullan:)
    Gelinliğini merak etmiştim ve sen alcanarı yaptıryomussun ben o gelinliğe aşık olmuştum :))harika bir seçim umarım tam istediğin gibi olur:))
    bana o koltukların adını ilk sen söyledin modeli biliyodum ama sitelerde herkes chester diyince anladımki bende chester seviyorum:) iyi br secim olur daha güzelini görmezsen:)
    canım bizimde başımıza böyle bir olay geldi ve ertesi gün aynı sitede cephesi daha iyi olan bir ev denk geldi onu tuttuk ama bende senin gibi ilk başta cok üzülmştüm sonra dedim bundada varmıs bir hayır:)insallah daha güzel bir ev denk gelir canım bekliyorm haberlerini..

    @tubitos teşekkür ederm canım darısı başına:)

    @hayat güzel evet baya baya ilerledk sonunda canım ya sen herşeyi iyi anlıosun bütün yaşadığımız duygular ortak:)) doğru valla aklımıza gelmeyen daha cok vardır ama yavaş yavaş alıyoruz artık bakalım, saol canım tavsiyen için bugün dayanamadm kutularıda koçtaştan aldım,fiyatlar Allahtan aynıymıs yoksa yorumları beklemediğim için üzülürdüm..

    YanıtlaSil
  6. canım inşallah herşey gönlümüze göre olur birbirimizle paylaşırız artık aldığımız cicileri evimiz için :))
    ne heyecanlı bişiymiş bu yaaa :))

    YanıtlaSil
  7. inşallah canım yaa:) sorma ya aldıkça hayallere dalmak ama inanamamak, almadıkca stres olmak sonra herşeyn bianda çözülmesi cok heyecanlı tatlı telaşlar:))paylaşalım düğünden sonra canm ben çayyolu tarafında olcam beklerim:))

    YanıtlaSil
  8. ben de muhtemelen dikmen tarafında olacağım ama görüşürüz inşallah seninle yüzyüze tanışmayı çok isterim çünkü burdan bile çok kanım ısındı sana belki de ikimiz de düğün hazırlığı yaptığımız için belki de ankarada olacağımız için :))
    inşallah herşey gönlümüzce olur canım :))
    öptüm .
    iyi geceler :))

    YanıtlaSil
  9. canım benimde sana aynı şekilde, burdan bile cok sevdim seni bizde ankarada inşallah tanışırz:) ben suan dikmen tarafındayım öveçlerde belki bilirsin cook aşinayım buaralara yani inşallah sanada gelmek kısmet olur önce bi tanısalımda haha:) sanki coktandır tanıyomusum gibi senii yaa:) kardeşim burda yaşamaya devam etcek bende sık sık geleceğim canım gelip gectkce uğrarm bak sana alıştırma beni :))
    sizinde canm herşey istedğiniz gibi olsun inşallah öptüüüüüm:)

    YanıtlaSil
  10. bilmez miyim :))
    ne gzel kardeşine yakın olacağıma göre tanışmak daha kolay olur sevindim buna :))

    YanıtlaSil
  11. aaa baya iyi biliosun heralde haha:)) evet canm tanışmak kolay olacak inşallah atlatalım bi düğünleri oh rahatlıytcaz:))

    YanıtlaSil
  12. Güzincim nekadar tuttunuz evi acaba?Ben de dikmen tarafından düşünüyroum.Ankara düşleri sen tam olarak neresinden tutacaksın dikmenin?

    YanıtlaSil
  13. Merhaba selcencim biz dikmende tutmadık canım ya benim suanda bekar evim dikmene cok yakın öveçlerde ama evlenince ümitköye taşıncaz yani burdaki kiralarıda tam bilmiyorum cünkü eve göre çok değişiyo..

    YanıtlaSil