Bu Blogda Ara

23 Nisan 2011 Cumartesi

Away..




Birkaç gündür modum düşük nedeni yok, daha doğrusu düne kadar yoktu dün akşam ufak bir kaza geçirdim çok şükür bana bişey olmadı arabamada cok az bişi oldu saolsun bir adamın önüme atlamasından dolayı bende başka bir arabaya çarpmak ve durmak zorunda kaldım ve cok moralim bozuldu,kaza ufakta olsa insanın canını sıkmaya yetiyor..
Tamda toparlanamamısken nişanlım yarın benim eşyalarımı daha doğrusu çeyizlerimi almaya gidecek banada hadi gel dedi bende az bir kararsızlıktan sonra gitmeye karar verdim,ailemin yanına gidyor olma düşüncesi şimdiden modumu yükseltti bile:)) bikaç gün stresten uzak ailemle olmak için gidiyorum, blogosfere çok giremeyebilirm ama yorumlarınızı okuyabilirm telefondan:))blogumu özlüycem yani sizi :))

9 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden ve tekrarından saklasın. Twitter'da bir ara okudum gibi oldum bu kazayı, sonra gözümden kaçıp, aklımdan çıkıvermiş. İyi yolculuklar şimdiden, ailenle moral depola ve dön.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Canım çok teşekkür ederimm amin Allah daha beter kaza vermesin, teşekkür ederim canım umarım sende daha iyisindir...ailem iyi gelecektir bana inşallah...sevgilerrr..

    YanıtlaSil
  3. Ben ne iyi ne kötüyüm. Tammm da böyle köprü üstündeyim gibi... Umarım iyi şeylerin olduğu tarafa yakınımdır. :) 2011 bitsin istiyorum, bitsin ki, ben de normale döneyim. Beni 1 yıl kadar uyutabilir misin acaba? 2011 sonuna doğru veya 2012 başında uyandırırsın... :P

    YanıtlaSil
  4. Bence sen çook şeyler atlattın ama sanki çoğu gitti gibi nedense banada iyi tarafa yakınsın gibi geliyor:))inşallah 2011 bitmeden düzelir herşey canımm keşke öyle bi gücüm olsaydı seni uyutur kendimdede zamanı geriye sarardım:) bende kendi işimle ilgili çook pişman olduğum 3 sene önceki kararıma dönmek için neler vermezdim :))ama hayata devam etmek zorundayz malsf:(umarım güzel şeyler bizleri bulsunn umarım...

    YanıtlaSil
  5. canım benim çok ama çok geçmiş olsun.
    Allah daha beterinden korusun.
    umarım şimdi daha iyisindir.
    ailenle olmak iyi gelir sana.
    tadını çıkar şimdi bol bol sevgi ve moral depola:)
    öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  6. canım çok geçmiş olsun. sen dikkat etsen de karşındaki etkenlerden dolayı böyle şeyler olabiliyor. allah beterlerinden saklasın güle güle git gel..

    YanıtlaSil
  7. @ankara düşleri canım benim çok teşekkür ederim geçti gitti çok şükür moralim biraz düzeldi canm ailemin yanında,depoladım geldim tatlım bende çok öptüm..

    @tubitos çok teşekkür ederim canım malesef öyle oluyo işte ufak tefek kazalar amin canm beteri olmasında böyle atlatmıs olayım..

    YanıtlaSil
  8. canım çok geçmiş olsun... ucuzalatmışsın kazayı...

    zaman azaldıkça gerilim, tedirginlik, heyecan herşey üst üste biniyo ee yorgunlukda cabası... ben de senden farklı değilim... yorgun, dalgın, şaşkın ve hasta... ama kendimize iyi bamalıyız, büyük güne az zaman kaldı:D

    YanıtlaSil
  9. canım benim teşekkür ederim,öyle oldu valla neyseki ucuz atlattm ..
    aynen öyle canım ya stres dalgınlık dedğin gibi cabası bende kaza yaptığım gün okadar sıkkındımki ama sebepsiz canm hiçbişi yapmak istemyodu ve öyle oldu neyseki geçti gitti..dedğin yorumu aynen bende sana yazmstm az önce çok doğru söylmessn kendimze iyi bakalımm:) cook az kaldı:p

    YanıtlaSil