Bu Blogda Ara

7 Nisan 2011 Perşembe

Geri Sayım..

Uyarı: resimle yazımın hiiiç ilgisi yoktur:=))))
Evet 21 mayısta evleniyoruz dediğim herkes benden beter telaşa kapılıyo, ve tepkiler şöyle aaa nasıl yetişcek
herşey çok erkenn:) evet bizde bukadar erken bir tarih planlamıyorduk öyle gelişti ama benim tarihle ilgili sıkıntım yok,insanların tepkileri beni beş beter strese sokuyor:) mesela bir hafta önce aa hala ev tutmadınzmı diyenler sonra ev tuttuk deyince aa eşyaları almadınzmı hala diyenler evet bazılarınz haklısınz ama üstüme gelmeyin aaa:)))
Evet evi tuttuk salonu aldık, bugün temizlik yapıldı, cumartesi yatak odası alınıyorr, bunlar hızla gelişirken bazen ben bi yandan mutlu oluyorum biyandan Aman Allahım daha halısı perdesi avizesi ıvırı zıvırı var diye panikliyorum ama onlarda mobilya gibi bianda beğenip hallederim değilmi?

Evle ilgili düşünceler nisan ayı boyunca bitmez gibi hayırlısı olsun:) Anneciğimle buhafta mutfakla ilgili herşeyi alıp alıp eve taşımaya başlıyoruz, onlar eğlenceli kısmı mutfakla ilgili olanlar yani:) birde bu olayın kına elbisesi gelin ayakkabısı var yaaa:(( offf olur değilmii hepsini bulurum, gelin ayakkabısı kolay onu rahat bulurum ama kına elbisesi zoooorrr, gezdim gezdim içime sinen ne uzun ne kısa bulamadım:(( ay ben çok planlı bi insandım herşey havada şuan bakalım neler olacakkk....

11 yorum:

  1. boşşşveeer canım oluruna bırak;)

    senden 1 hafta önce evlenicem yukarıda saydığın eksiklerin hepsi bende de eksik:) başlarda ay napcaz gecikiyo diye dır dır eden ben,birden bi gevşemeye kapıldım sorma gitsin:) amaan hallolurrr diyorum anneme ve kayınvalideme:) baştan bu işleri ağırdan aldıkları için bilinçaltımda oluşan bi tepkidir belki, kim bilir:)
    bu hafta mutfak ıvır zıvırını aldık, bi milyoncular, marketler ve pazarlar saolsunlar:)

    kına elbisesi,avize,perde,halı yok henüz ortada:) hafta sonu gidicez bakmaya, elbet bişeyler beğeniriz diyorum ben:) hallolur, rahat ol:)

    YanıtlaSil
  2. @hayat güzel çok haklısın şuan gecen günlere göre çok daha az stresliym zaten baktım ev bikaç günde oldu, baktım mobilya 2 saatte halloldu aslında dediğin çok doğru rahat olmak lazım ama iki ailede şehir dışındalar şuan kayınvalidemlern dönmesi gerekiyor tam o sırada annem geliyor:) yani gelcekler yine ama bende hepsini herkes görsün beraber alalım diye beklerken biri gidiyor biri geliyor, souncta benim düşündüklerim elbet hallolucak ama buda beni geriyo:( buarada nekadar benzio herşey başta bizimkilerde çok ağırdan aldılar bende şimdi onlara gülüyorum panik olunca onlar oh size iyi oldu diyorum annemlere:))
    Bu hafta ıvız zıvır haftası olacak annemle:)) senle 1 hafta arayla evlenıorz ve herşeyi bihafta arayla halletmeye başladık hadi bakalım sen elbiseni felan al bana fikir ver:=))
    Sen bak baktıklarınıda yaz mutlaka:)) fikir alalım canım,kolay gelsin..
    peki daha rahatım aynıymışşız eksikler babında:))

    YanıtlaSil
  3. valla canım beklenmeyen hastalık,sonra o hastalığın atlatılması,haydii bu sene düğünü yapalım bari deyişimiz:)2 ayda herşeyi bitirmeye çalışmamız..ev,gelinlik,nişanlık.... herşeyyy dahil:)bitti mi bitti:)oluyor sen hiç sıkma canını...herşeeyy olur yeterki sağlıklı olun canım benimmm :)

    YanıtlaSil
  4. kızlaaarr kolay gelsin ikize de =) herşey gönlünüzce olsun..

    YanıtlaSil
  5. @fashiOnözge canım benim ne güzel halletmişsiniz herşeyi 2 ayda :) ben kendime hızlı diyordum şubatta nişan mayısta düğün için ama benden hızlılarıda varmış:))demek herşey dahil 2 ayda bitti süpermiş:)) valla benimkide biter aslında dedğin gibi boşa stres yapmamak lazım ama bazen bunu kendime anlatamyrm:)) haziranın geldiğini hayal etmeye başladım ama zaten cook az kaldı mecburen herşey bitecek canım ama çoook doğru bişey söylemişsin sağlık olsunda... sanki düğünden sonra yetişmeyen bişi olsa halledemycez ya:))öyle şartlandırılmışız işte :)

    @tubitos teşekkür ederiz tubitos , nişan çok eğlenceli çok daha stressiz çok heyecanlı güzel bi dönem tadını çıkar:))muhtemelen düğünden sonra bu dönemde bana eğlenceli güzel gelecek bakma böyle dedğime:))

    YanıtlaSil
  6. canım dün perdeyi de halıyı da, kına kıyafetini de hallettik biz:) hiç korkulacak panikleyecek bi durum yokmuş yani:) bu 3işi 1günde bitirdik:) perdeyi 10 gün içinde teslim ediyolarmış zaten... mobilya ve koltuklar hallolduktan sonra halı ve perde onlara uygun olacağı için gayet kolay seçiliyo. rahat ol yani:) canım haftaya da sen hallet anlaştık mı?:)

    YanıtlaSil
  7. woow bende kendime hızlı diyordum ama sende benden hızlı cıktın:) bizde dün yatak odası perde ve avizeyi halletik halıyıda beğendik ama almadık henüz ama aklımdan hepsii cıktıı dedğin gibi hiçte korkulacak bişey yokmus canm ya:))aynen perdeler 10 günde teslim halıyıda alınca hemen getriyolar zaten bizim birtek oturma odamız kaldı ama onuda beğendim dün:))alıncak listesnde o kaldı bi birde halılar:) bende sana yetiştim haftayada halı ve kına kıyafetni halletmek istyrm anlaştık yani:))) canım nerden aldın kına kıyafetni merak ettim nasıl bişey süprizmi:=)?

    YanıtlaSil
  8. güzincim hayırlısı olsun herşeyini güle güle kullan :)
    ben de geçen hafta ankaradaydım bu sbh geldim edirneye.
    fuardı,mobilyaydı,sitelerdi,gelinlikti derken sadece gelinliğim dikilmeye başladı mobilyada model beğendik fakat alsak mı yaptırsak mı kararsız kaldık bi tek koltukları nasıl yapsak karar kılamadık.
    ben de çok panikliyorum ama sen benden bir ay önce evleneceğine göre sen daha yeni hallettiysen ben de sakin olmalıyım dimi :)
    bizimkiler de çok ağırdan alıyolar bu mobilya işini ama son anda bayağı panikleyecekler eminim :))
    kolay gelsin tatlım:)

    YanıtlaSil
  9. ankara düşleri teşekkür ederim:)Canım demek geldin düşler kentine darısı tamamen yerleşmene inşallah:)biz fuara bile gtmeden karar verdik valla pek aklımızı karıştırmak istemedik beğenince karar vermesi kolay oldu:))zamanda yok zaten fazla gezmediğimz iyi oldu:)
    ayy valla bize yazık bu gelinler panik etraf rahat anlaşılan:)) bana kalsa yarın gider eksikleri tamamlarım annemde öyle Allahtan:) o geldi zaten herşey bianda hallolmaya başladı:)
    mobilya işi zor gibi geliyor(önceki postlarımdan anlaşıldığı üzere) ama inan bir anda halloluyor sadece bideğişiklik istersen 45 gün süre isteyebliyorlar ona dikkat yok beğenip alırsan 10 güne yollarlar...aynen dedğin gibi oluyor şimdi onlar paniklediler biran önce gelse mobilyalar yerleşse diye haber bekliyorlar:)) haha benm için sorun değil artık aldıkya:))
    kesinlikle sakin ol senin bizden cok zamanın olacak bizim surda ne kaldı bak hala eksikler cook:)ama hallolur biliyorm artık stres yapmıyorm canm...
    nerde beğendin mobilya fuardamı sitelerdemi? koltuklarda sende chester istiyordun sanırım vazmıgectin? canım gelinliğin hayırlı olsun şimdiden ozman:)büyük birşeyi halletmişsin..

    YanıtlaSil
  10. oturma odasını biz de alamadık henüz... hem köşe koltuk olsun hem yataklı olsun hem de fiyatı uygun istedik ama bu üç özelliği bir arada bulamadık:)

    kına kıyafetimi şans eseri buldum. gelinlik diktirdiğim modaevinin karşısındaki mağazanın vitrininde kısa saten bi elbise gördüm, kız kardeşim kınada öyle bişey giymek istiyodu,fiyat öğrenmek için içeri girdim ve aldığım elbiseyi gördüm:) balık tipi ve kırmızı bi elbise aldım canım:) kısmetse kınadan sonra paylaşıcam fotoğrafları:)

    blog aracılığıyla da olsa tanıştığımız için çok memnunum ben:) seninle aynı dönemde evlenmemiz de çok hoş bi tesadüf oldu:) seninle fikir alışverişinde bulunmak, konuşmak çok hoşuma gidiyo benim:) hem de etrafımda "zaman azaldı" diyenlere inat, aynı hızla ilerleyen bi çiftin olduğunu bilmek içimi rahatlatıyo:)

    YanıtlaSil
  11. canım biz sitelerde bir köşe takım beğenmiştik ama o biraz pahalıgeldi dün yataşta koyu kahve yatakta olabilen bir köşe takım beğendim bakmam istersen bi bak fiyatıda uygundu ben onu alabilirim:))
    Ayy ben balık elbiselere bayılıyorum valla eminim cook güzel olacaksın merakla o fotoğrafları bekliyorum:)) bende bugün paşabahçeden fırsat bulup bikaç kıyafet baktım beymende mor şifon tül karışık hoş bir elbise beğendm muhtemelen onu giyerim artık cok bakamycam malum ev başlı başına olay zaten:))

    Ben sana yorum olarakta yazdım ilk girdiğim blogsun yaa:) nasıl buldum seni nezamn izlemeye başladm bilmiorm ama iyikide bulmusum cok ortak duygular içerisindeyiz:))merak etme bizde ancak ilerleyebiliyorz eve gelen tek eşya bugün gelen beyaz eşyalar:))Allahtan diğerlerini aldık ama henüz gelmediler...hayırlısı darısı oturma odalarımıza inşallah:))

    YanıtlaSil