Bu Blogda Ara

27 Nisan 2011 Çarşamba

Hayallerdeki odalar ve isteklerim:)


böyle renkli yastıklara bayılıyorum ama evimde kullandımmı şimdilik hayır:) ilerde sıkılınca kesin bu tüylü yastıklardan ve renklilerden oturma odama alırım,şimdilik görsellerle idare edelim:)


Böyle bir girişim olsun isterim, giriş çok geniş henüz onu dolduracak bişiler almadık ama bukadr güzel ve sade olurmu bilmem:=)
yatak odası nekadar hoş,ışıklandırmalarada bayıldım..
                           Bu halıyıda geçenlerde bir blogtan kaydettim ama hangisinden step halıda gördüğünü yazmıştı,izinsiz kullandım görseli üzgünüm hatırlamıyorm :(( ama halı hakkaten güzelmiş..

Gelelim benim isteklerime, oturma odam böyle bir rafla renklense ne iyi olur ama nerde bulurum? love yazılı olandan bahsediyorum :)



Bu aynaları glamsworld blogunda gördüm nekadar güzeller, kendisi nişan hediyesi olarak vermiş ama istanbuldan almış,ankaralılara sesleniyorum yokmudur bunlardan yaa buralarda yoksa ben istanbula gdebilirim kına gecesinde bunlardan vermeyi çok isterdim:)

  bu yastıklardanda istiyoruuummm ama nerden alcam bilmiyorum:(
                                      son olarak merak etmeyin bu yüzükten istemiyorm haha:)) istemesemde iyi olur yada istesemde bişey değişmez diyelim bu ayrı bi yüzük ama benim bu resimde asıl hoşuma giden o doğal sarı saçlar benimde saçlarım sarı seviyorum kendilerini fakat bu resimdeki neden bukadar doğal duruyoo:=))bende öyle dursun istyorm:)

5 yorum:

  1. renkli desenli yastıklara bende bayılıyorum sanırım evimde kullanıcağım özelliklede fuşya rengi :)umarım güzel olur :)

    YanıtlaSil
  2. bende fuşya yastıklara bayılıyorum,şuan kullancak durumum yok malesef ama bide bakarsın yakışır ilerde alırım pembiş yastıklardan bende:))güzel olur inşallah canım,ben şimdilik desenli ama gri yastıklar yaptırdım bakalım nasıl olacak:)

    YanıtlaSil
  3. Bende fusyayı gri ile bütünlemeyi düşünüyorum canım ama bakalım umarım güzel durur şuan hala fikir aşamasındayım :)Merakla bekliyorum evinin resimlerini :)

    YanıtlaSil
  4. güzin, fotoğrafımı link vererek kullanırsan sevinirim. hazırlıklarında kolay gelsin. sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. @Taranis bence güzel olur canım gri ve fuşya yanıltmaz seni:) bende senin evini bekliyorum evlenelim ve evleri paylaşalım canım haha:))

    @glam's world kusurabakma blog işinde yeniyim ve unutmuşum link vermeyi düzelttim..teşekkür ederim sanada kolay gelsin..

    YanıtlaSil