Bu Blogda Ara

15 Nisan 2011 Cuma

İLK MİM:)


Eveet ben taze blogger çook severek takip ettiğim aynı zamandada aynı telaşları yaşadığımız ve hatta 1 hafta arayla dünyaevine gireceğimiz için sürekli fikir alışverişinde bulunduğum sevgili http://herseyeragmenhayatguzellll.blogspot.com/ blogunun güzel sahibesi beni mimlemiş ( ben cokk cahilim bu blog konusunda bir link vermeyi bile bilmıorm suanda) sonunda fırsat buldum gecenin biyarısı itiraf ediyorum fişleri ve bitmiş su şişelerini ve hatta bisürü yerden alınan katalogları temizleyip foto çekimini yaptım haha:))



Çantaları boşaltıyoruz kızlaarrr hadi bakalım benim en büyük boy olan ve kendisini aşık olarak 4 ay kadar önce aldığım LV neverfull çantam:)





                          Vee sizler için temizlenmiş olan içindekiler:)) yaa ben numara koymayıda beceremem şimdi siz beni idare edin ben en yukardan başlayım:))

1. guess cüzdanım
2.Dkny be delicious parfümüm çantam bavul gibi olunca herşeyi atıyorum içine:)
3. buara hayat güzelin ajandası gibi herşeyi not ettiğim ELLEnin hediyesi ajandam..
4.Telefonum herşeyim:)
5.neutrogena el kremim
5.araba anahtarım
6. o gördüğünz henüz anahtarlıkları olmayan kocaman anahtarlar bizim yeni evimizinnnnn:)) heyecan..
7. lancome parlatıcı rujum
8. body shop lip gloss
9.  pudrma allığım ve fırçamda acil durumlarda kurtarıcı 3 malzemem yanımda hep..

Benim çantam buara böyle aslında gün içinde içinde hırkam kataloglar ve fişler oluyor ama en sade hali budur:)) Bende bu mimi GELİNYOLU, TANNESİ, ANKARA DÜŞLERİ, HANDE NE YAPIYOR bloglarının sahibelerine yolluyorum..

8 yorum:

  1. canımmm hem kabul edip mimi cevapladığın hem de beni birbirinden güzel sıfatlarla tanımladığın için çok teşekkür ederim:) çok mutlu oldum,çok:)

    YanıtlaSil
  2. valla ben tamamen içimden gelen şekilde yazıyorum canım öyle yakın hissediyorum sana valla sözünü acayip dinliyorum bak hemen gelin ayakkabısıda bitti senin tam ardından hemen postda yaptım örneksin sen bana:=))unuttuğum şeyleri hatırlıyorum bazen senin blogunu okurken:)

    YanıtlaSil
  3. canım benim teşekkür ederim:)
    uyguliycam en kısa zamanda :))

    YanıtlaSil
  4. Tatlı Güzincim benim çantamda şu aralar en çok fiyat teklifleri ve kataloglar var :)) Ama en kısa zamanda temizlik yapıp mimine karşılık vereceğim.sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. @ankara düşleri bekliyoruz en kısa zamanda çantanı canım:)

    @gelinyolu canım benim aynen valla bende hergece çantamı fişlerden kataloglardan kartvizitlerden arındırıp temizliyorum:) ordaki hali en sade hali:=) bekliyorum seninde çantanı:)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim canım ne kısa zamanda yanıtlayacağım:)

    YanıtlaSil
  7. soyle bi goz gezdiridim blogun cok keyifli...dugun telasi ile iyi bloga vakit buluosun:)

    kolay gelsin, cok keyiflidir bu surec stresi bi yana birakirsak,tadini cikar...bi kez yasanio boyle guzel anlar:)

    YanıtlaSil
  8. Canım bugünleri hem paylaşmak hemde daha sonra kendimde okumak okuduğumda neleride stres yapmısım be felan demek için yazmaya başladım:=) oyüzden vakit bulmaya çalışıyorum bloguma:)

    çok teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalısıorm tabi stres olduğumz anlarda mecburen oluyor ama hafif atlatmaya çalısıorm:)

    YanıtlaSil