Bu Blogda Ara

20 Nisan 2011 Çarşamba

Kına Gecesinde neler yapsak kızlar??


Eveet geceleri bana ilham geliyor herhalde hergece düzenli post girmeye başladım:)) busefer zaman ayarı yaptım sabah olsun yayınlansn dedim haha:)) Şimdii gelelim kına gecesine, kıyafet hazırmı dersenizz HAYIR:) cok gezdim ama özel olarak cıkmadım hadi elbise bakıyım diye her cıkısımda bakılacak heryere baktım uzunmu kısamı diye sizlere sordum, Home store da kısa bir elbise beğendim baktım baktım almadım demekki tam içime sinmedi, başka yerlerde denedim resimler cektim ama yok.. Geçenlerde annemle ev alışverişi yapmaktan yorulmuşken nişan elbisemi aldığım Panora Beymene girdik vee yine orda bir elbiseyle aramda aşşkk yaşandıı:)) uzun mor uçuş uçuş straplez bir elbise çok hoş oldu ama tabi almadık hemen, birde nişanlımla birde kankamla gider en son o elbiseyi alırım gibi geliyor, mor çok hoş oldu saçlarımla felan:)

Neyse gelelim başlığa, büyük bir kına gecesi yapacağız, ben şuanda kızlara kırmızı duvaklar aldım, anneciğimde kına setimi almış bugün kırmızı kırmızı:)) ama ben son zamanlarda moda olan genç kızlara hediye verme olayını yapsam diyorum ama ne yapsam? benim el becerim yoktur sipariş verip yaptırabileceğim sevimli hoş bir anı olacak bir hediye versem ama herkese veremem cok kalabalık olursa yetmez ayıpmı olur büyüklere:=)) bilemedim kızlar of:(

13 yorum:

  1. canım bence duvak fikri güzel ben de düşünüyorum kısmetse. kızlara el bileklikleri yaptırabilirsin süslü püslü. hem herkese yetmesi gerekmez canım kına yakılırken kim çıktıysa ortaya onlara verilir. yetmeyen de şansına küssün =) bu siteye bi bak canım çok cici şeyler var
    http://www.bekarligavedapartisi.com/urunler/kina

    YanıtlaSil
  2. Evet canım bencede duvak güzel sende yap kesin:) aa bak bileklik pek aklıma gelmemişti olabilir canım dedğin gibi ortada kim varsa onlar alsın gerisini bilmem:)) o siteyi biliyorum canım ebruylada konuşmuşlıuğumuz var bu konu hakkında ona iyce danışcam:) önce size danıştım:)teşekkürler fikirler için canm:)

    YanıtlaSil
  3. Güzinn canımm istersen lavanta keseleri de yaptırabilirsin, ya da geçen yine bir yerde görmüştüm kına bebekleri vardı minik minik (bulur bulmaz yazarım siteyi).

    Ben de gelin hamamı yaptırcam kınadan bir gün önce, ve hamam için bir şeyler düşünüyorum, küçük üzerinde motifler olan sabunlar gibi:) Kına için ise hala karar veremedim ben de:( Off özellikle elbise için kararsızım! Zaman da akıp gidiyor çabucak ya :)))

    YanıtlaSil
  4. Güzinn canımm istersen lavanta keseleri de yaptırabilirsin, ya da geçen yine bir yerde görmüştüm kına bebekleri vardı minik minik (bulur bulmaz yazarım siteyi).

    Ben de gelin hamamı yaptırcam kınadan bir gün önce, ve hamam için bir şeyler düşünüyorum, küçük üzerinde motifler olan sabunlar gibi:) Kına için ise hala karar veremedim ben de:( Off özellikle elbise için kararsızım! Zaman da akıp gidiyor çabucak ya :)))

    YanıtlaSil
  5. canım bence de illa ki herkese vermen gerekmez hediyelerden sadece kınayı çıkaran kızlara verirsin olur biter :=))

    YanıtlaSil
  6. tatlım kuzenim kınası oldu pazartesi günü,minik gaz lambaları dağıttılar üzerinde de kırmızı kurdele vardı ve isimleri yazıyordu.Ayrıca kına ağacı vardı yine minik minik kınaların oldugu süslenmiş keseleri asmışlardı ağaca cok tatlı duruyordu..İstanbulda olsan eminönünde harika şeyler var görmen lazım herşeyi alası geliyor insanın :)

    YanıtlaSil
  7. Mor rengi çok severim :) Bu arada hediye işi için bi de şu siteye gözat istersen..
    http://www.caramelistanbul.com/sub_category_list.cfm?cat_id=5

    YanıtlaSil
  8. ne kadar bakarsan bak, dönüp dolaşıp beğendiğin o mor elbiseyi alırsın canım sen:) çünkü insanın ilk beğendiğinde kalıyo aklı:)

    canım ben de kına yakılırken etrafımda dönecek genç kızlar için duvak hazırladım:) ve senin gibi kınada verilecek bi hatıra daha hazırlamak istiyodum... sonra arkadaşlarım vazgeçirdiler beni... taçlar dağıtcakmışsın, kına veriliyo başka bişey hazırlamana gerek yok, isteyen onları saklar dediler:) bana da makul geldi, başka bişey hazırlamıyorum:)

    YanıtlaSil
  9. @Cenk'in Betüşü bende bugün tesadüfen bir sitede gördüm lavanta keseleri cok orijinal geldi banada canım ya tavsiyen için teşekkür ederim:))buarada benimde kınadan önce hamam olacak ondada bi hediye yapsammıki diye düşündümm sen yazıncaa buara düşüncek ne çok şey var ya:)

    @ankara düşleri evet canım sizinde dedğiniz gibi sadece kınayı tutan kızlara veririz yoksa zaten işin içinden çıkamayız:)

    @Taranis negüzel ince ayrıntılarla dolu bir kına olmuş canım bende herşeyi böyle ince düşünülmüş olsun istiyorum ama bakalım inşallah başarırım bu yoğunlukta:=)

    @gelinyolu ah ah bugün yine mor elbiseyi denedim:) tek sorun cook pahalı, hiç bulamazsam alcaz ama inan içim acıyo bidaha nereye gycem diyorum ama işte kendi kınam olmasa hayatta vermem o parayı bakalım napcam? istanbula gelmeyi bile düşünüyorum bazen sırf elbise için:))

    @hayat güzel aynen öyle canım aynenn helede ben:)) ilk giydiğim gelinlik ilk beğendiğim ev ve onların üstüne beğenemedim hep ilkler oldu buda öyle ama bakalım heralde onu alırm:)
    duvak fikri çok hoş canım eğlenceli olur:) aslında arkadaşların doğru söylemiş ya senin yorumunu okuyunca acabamı dedim:)) ama bi bakıyım belki birden bişi bulurum kızlara alırım yok bulamazsamda duvakları saklasınlar yapcak bişi yok:))

    YanıtlaSil
  10. @gelin yolu canım siteyi incelemeye alıyorum hemen tavsiye için teşekkürler buarada:)

    YanıtlaSil
  11. ben de bir kutuyu fal kutusu yapmayı düşünüorum düşünebilirsin kızlar bayılcak;)

    YanıtlaSil
  12. fal kutusu baya eğlenceli olabilir aslında vakit bulursam araştırcam:)teşekkür ederim fikir verdiğin için:)

    YanıtlaSil
  13. arkadaşlar bende kına gecesi için duvaklar yapıyorum sitemiz şuan yapım aşamasında istersiniz mail ile fotoğraf yollarım tanıtım için fiyatlar çok uygun... teşekkür ederim..

    YanıtlaSil