Bu Blogda Ara

28 Nisan 2011 Perşembe

Mim..


Mimlendimm sevgili ankaradüşleri beni mimlemiş
Mim konusu ise şöyle:
Şu an kendi ruh halinizi anlatan, bir ezginin melodisiyle ya da bir şiirin satırlarıyla ya da bir veciz sözle ya da bir resimle aktarınız. Seçim sizin, hangisini istiyorsanız... 

Aslında sevgili arkadaşım ankaradüşleri mimi yaparkende beni özetlemiş haha:)) neden derseniz aynı telaşlar içindeyiz ve kendiside ruh halinin değişken olduğundan bahsetmiş ve ben okuyunca dedim ben yazsam ancak bukadar anlatırdım ruh halimi:) bende yazmaya çalışacağım şimdiki ruh halimi,
malum düğüne 3 hafta kaldı aslında herşey halloluyor ama ben buara en ufak şeyi problem yapıyorum üzülüyorum of daha şu var diye sonra o iş halloluyo sıra öbürüne gelyor aynen 3.resimdeki kız gibi yiyorum kendimi:)) sonra evime eşya geliyor 4. resimdeki kız gibi mutlu ve heyecanlı oluyorum ama genelde gerginnimm:))İstediğim bişey olmazsa 1. ve 2.resimdeki gibi şaşkın ve üzgün oluyorum..Mesela geçenlerde kına elbisesi beğendim ama almadım hemen satılmaz dedim acele etmeym dedim ve dün mağzaya öylesine uğradımki elbise yokkk ben şoklardaydım:) amaa tabi başka mağzalara sordurdum ve bir tane nişantaşında kalmış daha fazla beklemdm hemen dedim getirtelim:))

İşte ben buaralar böylerim...Umarım herşey yolunda gider.. bende bu mimi yine aynı telaşlarda olduğum blog arkadaşlarıma yolluyorum 
hadi bakalım anlatın nasıl ruh haliniz..

11 yorum:

  1. canım inşallah herşey yolunda gider. Gönlünce olur.. Gelinlikli halini görmek için sabırsılanıyorum. Paylaşırsın dimiii =)) Mim için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. inşallah hepimizn işleri yolunda gider canım.. Ayy ben o günün geleceğine ve geçeceğine şuan inanmasamda olacak aslında hemde çook az bir zaman sonra çok paylaşmak istiyorum,hatta provalarda çektiklerimi bile koymak isterdim ama süpriz olsun oda dedm:)) koyarım mutlaka:) sende nişan detaylarını elbiseni fln mutlaka paylaş canım merakla bekliyorm:)

    YanıtlaSil
  3. cnm, o gün sana hem çok hızlı hem cok yavas gelecek. ağır cekim izler gibi izliycen etrafı. Gece bitince de nasıl gecti , ben anlamadım hiçbirşey hatırlamıyorum olacaksın, yemek bile yicek vakit bulamıycaksın :) heycanlandım tekrar..

    YanıtlaSil
  4. :)) süper özetlemişsin tecrübeyle sabit diyosun yani bilmiyorm önceden ya gelmesin o gün hemen geçmesin diyordum şuanda varya yarın olsa düğün bitse modundaym haha:)) valla heyecanımı bile yaşamıoyrm şuanda bişi hissetmyrm belki son hafta heyecanlanmaya fırsat bulurum:)) o geceden sonra senn dedğin gibi olacağna eminim bişey hatırlamycam böhüü:))oysa herşey o gece içindi amaa:))

    YanıtlaSil
  5. :))Canım sen beni anlatmışsın zaten yukarıda :))Benim daha 4bucuk ay gibi bir zamanım var tabi senin kadar yoğunluk içerisinde değilim pek hani zaman var daha diyorum biraz rahat davranıyorum galiba :)MİM için tesekkurler inşallah hersey gönlünce olur ailece ve sevdiklerinle güzel eğlenceli bir gün geçirirsiniz

    YanıtlaSil
  6. :)) valla hazırlık yapanlar hepimiz aynı moddayız galiba :)) 4 buçuk ayy nedemek biliyomusun inanılmazzz çok zamanın var demek :))hiç stres yapma negüzel rahat rahat hazırlan bak burda 3 haftası kalmış ama daha eşyalarının yarısı gelmiş bir insan var:))baya iyi durumdasn yani canım güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah sende çok rahat rahat hazırlanrsn canm:)

    YanıtlaSil
  7. canım teşekkürler :)
    ben de aynı snein gibiyim canım ya bitse de ayaklarımı uzatıp tv izlesem modundayım yeni koltuklarımda yayılarak :)
    heyecanımı ben de yaşayamıyorum.
    neden biz böyle olduk yaaa :)

    YanıtlaSil
  8. tarih yaklaştıkça zaman daha hızlı geçiyo sanki... ama bi bakıcaz düğün falan herşey olmuş bitmiş... işte o zaman da bu telaşlı, koşuşturmacala günleri arıycaz galiba;)

    YanıtlaSil
  9. @ankara düşleri canım benim ben hiç anlamıyorm zaten sennde dedğin gibi bitsin modundaym ama biyandanda yaa bikere evleniyoz herşey güzel olcakmı sonra şunuda istermiydim diye iyce planlı olmak lazım işte oda stres yapıo ne gerek varsa:) nişanda daha heycanlıydık bende çünkü heycanı yaşayacak zaman vardıı:)) bitsinde yeni evlermzden paylaşalım canm inşalah:)

    @hayat güzel canım zaman akıp gidiyoo ama aynen dedğin gibi olacak,evli arkadaşlarım keşke bidaha evlensek ne eğlenceli diyorlar ama işte biz tam anlayamadk:))evet eğlenceli aslında ama boşa stres yapıyorz işte sanki bişeyde evlendkten sonra olamazmiş gibi:))son haftalar tadını çıkaralm ozamn:))

    YanıtlaSil
  10. tatlım mimi devraldım sana yeni bir mimle geldim =) bir ara uğra bloguma. mucxx

    YanıtlaSil
  11. uğradım canım bugün bloguna:) buakşam itibariyle hayata dönmeyi planlyorum:)en kısa zamanda seve seve blogumu neden açtığımı yazacağım,çok eğlenceli bir mim olmuş:)

    YanıtlaSil