Bu Blogda Ara

5 Nisan 2011 Salı

Salon Hazıırr:))

Gecenin bir saatinde bu haberimi blogumda paylaşmak istediimmm, çünkü çok az zaman kaldı mobilyalarımız nezaman alacağımız belli değildi sadece yarın gidip fikir edinedecektik ki bu beni çok strese sokmuştu çünkü mobilya teslimi zaman alan bir süreç, ve bugün nişanlım gidip bakalım dedi, benim ailem burda değil nişanlımın ailesi burda bisüredir onlarla beraber gittik 2 saat felan dolaştık 2. girdiğimiz mağzadan aldıkkkk:=)) istedğim gibi oldu herşey çok içime sindi, tek renk olmayacak salonumuz okadar söyleyim ben şimdilik hazır olunca fotosunu koyarım bloguma belkii :) belkide dayanamaz bisonraki posta yazarım hiç belli olmaz ama yazmakla olmaz pek karışık isteklerimz oldu ama sanırım bir bütün olarak güzel duracak gibi:) kumaş değişikliği olacak mobilyalar yapılacak derken salonumuzun eve gelmesi düğün tarihimizden bir hafta önce olacak ancak,strese girdiğim kadar varmış yanii az kalsın evlendikten sonra gelecekti:=))
Haftasonu ailem geliyor ve annemle o zevkli ve yorucu alışverişe start vereceğiz mutfak ıvır zıvırları beyaz eşyalar yatak odası vs hepsi hakkında önaraştırma yaptık ama bakalım umarım kolay hallolur herşey...anneciğimle bisüre beraber kalıp herşeyi halladeceğiz inşallah..

PS: Son yazdığım postların yorumlarına cevap yazamıyorm neden olabilirr?? yazı karakterleri çıkmıyor,herkese yorum bırakabiliyorum eski postların yorum bölümüne rahat yazıyorm ama son postlarda cvb yazamıorm sebebini anlayabilmiş değilim 2 gündür böyle..

6 yorum:

  1. canım çok sevindim hayırlı olsun:) çok koşturmadan, çok yorulmadan ve en önemlisi kafanız karışmadan halletmişsiniz:) güle güle oturun inşallah... en zoru mobilya faslı, e bu kolay olduğuna göre diğerleri çok daha kolaycacık olur sen kafanı yorma hiç:)

    YanıtlaSil
  2. ayyy çok sevindim ne güzel :)
    güle güle kullan güzincim iyi günlerde inşallah :)
    ne diyelim darısı bizim de başımıza :))
    ama burda meraktan çatlarız biz:))

    YanıtlaSil
  3. ya ne güzel halletmişsin mobilya işini bizde de şuan o koşturmaca var kafam karıştı iyice, mobilye dükkanlarını gez gez bitmedi. kafamda modeller belli ama aman onda da bir şey görür müyüz diyerek çekiştiriyorum nişanlımı sürekli:) sen benden önce evleneceksin şansımız yaver gitsin inşallah canım...

    YanıtlaSil
  4. @tubitos bende merakla bekliyorum valla:)

    @ hayat güzel çok teşekkür ederim canım valla öyle oldu bu iş çok şükür bekledğimden kolay oldu..inşallah dedğin gibi her işimiz böyle kolay olur canımm:)hepimize kolaylıklar diliyorum canım..

    @ankaradüşleri canım çok teşekkür ederim darısı başınıza tatlım inşallah sizde biz gib kolay halledersiniz bu işi, bana bi tavsiyede bulundular annem ve evli arkadaşlarım, çok gezip kafanı karıştırma sitelerde belli bir cadde var orayı gez fikir edin beğendiklerini al dediler yok şu ara sokaktakilerede bakalım orayada fln yapma dediler bende ilk defa bu tavsiyelerini dinledim:=)) çünkü hakkaten baktım kafam karışacak ikinci beğendiğimiz yerden aldık canım sitelerde eve diye bir mağzadan aldık sana sitelerde enne karcılar eve gibi yerleri önerebilirim bayada indirim yaptılar nişanlımın tanıdğı cıktı alacak olursanz maillerşirz bizim ismimizi verip biraz daha indirm alırsnz.. bende meraktaym buarada ama hep beraber göreceğiz inşallh güzel olur hersey:)

    @capriceline canım valla ben çok kafamı karıştırmak istemedim bikaç yer gezdik 2 saatte halletik diyebilirm ilk defa bukadar kolay alışeveriş yaptım ama herkes aynı şeyi beğenince daha kolay oldu alması:)) sizinde şansınız yaver gitsin canım ...darısı başınıza ozamn alınca sende paylaşrsın bizimle:)

    YanıtlaSil