Bu Blogda Ara

1 Kasım 2011 Salı

Uzun bir aradan sonra merhaba..

Bu kadar uzun aralar vermek istemezdim, fakat ülkemizin yaşadıkları biryandan kendi hayatımın yoğunluğu derken içimden yazı yazmak gelmez oldu,bloguma yaşadıklarımı yazmayı çook severdim ama öyle bir haldeydimki, ne yazı yazacak halim nede isteğim vardı, herşey karmakarışıktı ama çok şükür yavaş yavaş herşey düzeliyor,yani inşallah hem kendim hem ülkem için şartlar çok daha iyi olur..
Buaralar kendime, evime, eşime biraz daha fazla zaman ayırabiliyorum, buna seviniyorum ama bizi malesef uzunmu desem zorlumu desem, ne desem bilemediğim 5 aylık bir ayrılık bekliyor..eşimle beni yani, umarım herşey güzel gider,umarım zaman çabuk geçer, süpriz bir kararla kendisi askere gitmeye karar verdi, ben ilk başlarda istemedim daha sonra git dedim, ama şartlar bu sene çok uygun diye gitmek istiyordu ve bende engel olmadım inşallah gider kurtulur ve gelir bir an önce, şimdi sizden tek bir isteğim dualarınızı bekliyorum, iyi bir yer çıksın ve benimde içim rahat etsin..
İlk askerlik lafı olduğunda hemen ağlamaya başladım, o gece aklıma ne kadar kötü şey varsa getirdim, sonra biraz konuştuk ve benim ağlamalarım onu daha beter etkileyeceği için bende toparlandım ve şuanda hiç aklıma getirmemeye çalışıyorum, sonuçta herkes gidiyor oda elbet gidecekti bir gün o gün biraz çabuk geldi sadece:)
Artık espri yapabiliyorum, çok kötü şeyler düşünmeyeceğim sonuçta kötüyü çağırabilirim Allah korusun..
Şimdi bende gündem değiştirmek için tatil felan düşünüyorum:)
Bayram tatilinden sonra ufak bir haftasonu tatiline çıksak diyoruz, neresi olabilir tavsiyeleriniz bekliyorum? yada ikimizinde çok sevdiği şehir istanbulda minik bir tatil olabilir bizim için doyamadık geçen sefer:)

15 yorum:

  1. canım benim bende nezamandır düşünüyorum Güzincim nerde diye...

    Bütün dualarım sizinle canım..Allah biran önce hayırlısı ile gidip dönmek nasip etsin.Kötü şeyler çağırmamaya çalış, Eşine destek olmalısın onun için çok daha zor bir süreç olacak senden ve evinden uzakta. 5 ay hemencecik geçicek ama bak gör..

    Evet tatil çok iyi gelicektir ikinizede. İstanbul kesinlikle süper fikir :)

    YanıtlaSil
  2. Taraniscim zor günler geçirdim zaten iş sürecinde, bide bunun sıkıntısı oldu ama inşallah çabucak geçerde gelir hemen tatlım..çok haklısın ona destek olmalıyım aksini yapmamaya çalışıyorum bende işte..
    çok teşekkür ederim tatlım bunuda atlatırız inşallah,İstanbul banada iyi fikirmiş gibi geldi bakalım inşallah bir haftasonu kaçarız bize iyi gelir enerji verir istanbul:)

    YanıtlaSil
  3. bi an önce hayırlısıyla gitsinde gelsin eşin canım... Aklına kötü şeyler getirme zor olur belki ayrı kalmak ama içini ferah tut sen ;)

    bilmediğin bi yeri keşfederen zaman harcamaktansa sanırım sevdiğin bir şehri doya doya gezip içinde kaybolmak size daha iyi gelebilir ;)

    YanıtlaSil
  4. canım daha yeni konuştuk bunları ama bir kez daha yazayım dedim,
    nolur sıkma o güzel canını.
    5 ay gelecek geçecek,elbette kolay değil ama bittiğinde üzerinizden kocaman bir yük kalkmış olacak ve bir daha aklınızda içinizde onun sıkıntısı kalmamış olacak.
    sen sadace içini ferah tut.
    bence de kısa bir tatil iyi gelir ikinize de zaten işlerin de yoğun nefes almış olursunuz.
    bence de istanbul kaçamağı daha keyifli olmaz mı :))

    YanıtlaSil
  5. @fuly canım gerçekten şuanda içimi ferah tutabiliyorum ama inşallah yeri belli olduğunda gittiğindede böyle sakin davranabilirm, bilmiyorum zor olacak ama sakinliğimi korumaya çalışacağım:)
    galiba cok haklısın benimde içimden hep istanbul geçmişti, en kötü havada bile muhteşem şehri gezmeye doyamadık bir kez daha oralarda kaybolmak istiyorum..teşekkür ederim tavsiyen için:)

    YanıtlaSil
  6. @ankara düşleri canım evet yeni konustuk yinede yorum yazdığın ve beni hiç yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim:)
    evet kolay olmayacağı kesin olsada dayanmak zorundayız, sağ salim gitsin gelsinde zaman geçer inşallah..
    evet oy birliğiyle istanbula karar verildi umarımbi aksilik çıkmaz:)

    YanıtlaSil
  7. canım benim ben hep yanındayım :))
    sen içini ferah tut bol bol eğlen hiç bi aksilik çıkmaz o zmn :))))

    YanıtlaSil
  8. :))tamamdır tatlımm, tekrar teşekkürler herşey için seninde haberlerini bekliyorum heyecanla mucxx

    YanıtlaSil
  9. tatlım beraber şafak sayarız merak etme ninde sonunda gtcekti zaten çocuk falan yookken gitmesi en güzeli dualar senle tatlım

    YanıtlaSil
  10. ahh benim kader arkadaşım benimki de evlendikten sonra gitcek ben de hiç gitmesin istiyorum ama malaesef o gün de gelecek. sayılı gün çabuk geçer bebeim geçen kış kardeşlerim gitti benim ikisi birden, 5 ay o kadar çabuk geçtiki anlatamam. inşallah iyi bir yer çıkar da haftasonları gidersin yanına sık sık. hem biz burdayız hiç sıkılmazsın :) tatil fikri de süper neresi olursa olsun :) mucx

    YanıtlaSil
  11. canım bence bir an önce yapsın... onun açısından düşün yaşı ilerledikçe orada yaşayacakları daha ağır gelecek kendinden küçüklerden emir alınca sinir olacak vs vs... evet dönem kötü bir dönem ama kısa dönem sonuçta göz açıp kapayana biter gider gerçekten... Sen gönlünü ferah tut, onun yanında çok üzülme gözü arkada kalmasın. Sen onun orada kapalı olduğunu bilcen ama sen burada özgür dünyadasın o çocuk ne yapsın...

    Neyse hafta sonu için de istanbula gelin görüşelim :D

    YanıtlaSil
  12. Merhaba, ben blogunu yeni kesfettim. tam da sen uzun bir aradan sonra geri donmussun. Cupcake tadinda gunler diliyorum!

    YanıtlaSil
  13. Güzincim, ben de şu aralar senşnle aynı sıkıntı içindeyim. Bizimde bayramdan sonra 1 aylık bir ayrılığımız olucak. İş için :( Seninki dha uzun ama sayılı gün çabuk geçer.. İçini ferah tut..

    YanıtlaSil
  14. benim dualarım seninle ve eşinle... inşallah terörden uzak ama ankaraya yakın bi yer çıkar şansına... böylece hafta sonları sen de eşinin yanına kaçarsın;)

    evet evet istanbula gelin:))) sonra ufak bi ağva turu öneririm... tam zamanı... hatta zamanı geçiyo bile...

    YanıtlaSil
  15. Güzin'cim benim eşim de askerliğini henüz yapmadı ve aynı stres bende de var :( şöyle düşün gitmediği sürece o içinde askıntı kalıyor insanın gidip kurtulacak, inşallah o 5 ay çok hızlı su gibi geçer ve kavuşursunuz en kısa zamanda tatlım :)


    BeTwin Us

    YanıtlaSil