Bu Blogda Ara

18 Mart 2012 Pazar

Son durumlar..

Bloguma çok zaman ayırdığım, diğer blogları okuyup yorum yazdığım günleri özledim :( her nekadar takip etmeye çalışsamda ne yeni yazı yazabiliyorum nede eskisi gibi yorum bırakabiliyorum..neyse benim twitter ve blog sayesinde hiçbiriyle yüzyüze henüz tanışmasamda çok çok sevdiğim arkadaşlarım oldu, bu sanal dünya dışardan göründüğü gibi sanal değil aslında ben burdan kimin samimi olduğunu hemen anlıyorum..:)
                                                   canımın şafak saati:)
Gelelim bizdeki son durumlara şafak dün memleketimiz tokattaydı yani 60'dı, bugün 59..elli dokuz vay be diyorum 155 le başlayıp nasılda düştük bu sayıya, canım gitmeden önce evlilikten birşey anlamadık, malesef yeni evlilğimizde ikimizde işlerimizle ilgili çok problemli,stresli,sıkıntılı günler yaşadık..sadece yaz'ı güzel geçirebildik, eylülden sonrası çok kötüydü çok, benim aşırı stresli ve yoğun bir dönemimdi..ben eve yeterince vakit ayıramadım...ama tabiki çok güzel günlerde geçirdik..genel olarak sıkıntılıydı  ve aralık nasıl geldi ve aşkım gitti anlayamadık..şimdi ise bahar gelmek üzere bugünlerde güneşli sabahlara uyanıyoruz..bende mutlu uyanıyorum ama sonra aklıma geçen yaz geliyor, ne güzeldi diyorum biraz hüzünleniyorum, inşallah aşkım gelincede güzel günler geçiririz..geçen hafta o'nun yanındaydımya doyamadım yine gitmek istiyorum..evci izni yok ama çarşı izni olunca gideceğim yine ozaman şafak dahada azalacak..azaldıkça dahamı zor geçiyor ne? şimdilerde aşkım gelince neler yapsam o'na ne süprizler yapabilirim bunu düşünüyorum..
                                                      geçen hafta kahve keyfimizden...
ps: eğer bu uzun yazıyı sonuna kadar okuduysanız,bana önerilerde bulunun ozaman :D

19 yorum:

  1. benim kardeşimde aralıkta gitmişti, kısa dönem, o da mayıs 16 gibi gelecek yani aynı zamanları bekliyoruz, bizim evde de şafak 59.Kardeşim dönüşünde güzel bir tatil planlıyor, sizin için de iyi bir fikir olabilir, beraber bir yerlere kaçmak:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı sayılardayız desene hepimizi Allah kavuştursun canım..bende tatil düşündüm ama işyerinden izin almamın zor olduğu bir dönem malesef,biz temmuzda ancak tatile çıkabileceğiz,o yüzden haftasonu biyere gidebilirz,ama ben yinede başka bir süpriz daha istiyorum :)fikirler için teşekkürler:)

      Sil
  2. amin canım, amin:)))tez yuvalarına dönsünler, ne yaparsan yap zaten o mutlu olacaktır, insanın evinde, sevdikleriyle olmasından daha mutlu eden ne olabilir ki?
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuan tamda üstüne bastın aslında, kocimnde tek isteği eve dönmek gerisini hiç umursamıyo zaten eve geiyim yeter diyor:)

      Sil
  3. tez zamanda kavuşursunuz inşallah çok sıcak bir yazı olmuş bence günlük gibi ona özel bir defter alıp onunla ilgili düşüncelerini yaptıklarını yazabilirsin güzel cümlelerle onu nasıl sevdiğini yazdığın bir defter hatıra olarakda kalır hem çocuklarınıza:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içimden geldiği gibi yazdım, beğenemene sevindim, hatıra defteri çok tatlı olurr:) böyle tatlı bir defter alıp hemen yazasım geldiii:) teşekkürlerfikir için:)

      Sil
  4. bence ne yap tatlım biliyor musun, mesela onun eşyalarının bulunduğu çekmeceye ya da ne bileyim çok giydiği kotunun ceplerine falan notlar yaz... böyle oraya ne zaman işi düşerse o notları bulsun... hatta hatta bak şöle yap mesela "aşkım seni çok özledim deliler gibi seviyorum 18.03.2012" yaz yani bugün yaz ve onu o geleceği zaman istediğin bir yere koy, o bulunca okuyunca mutlu olur hem de o yokken senin onu özlediğini fiziki olarak görür ne dersin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamidee yaa sen naptın nerden geldi aklına valla hiç aklıma gelmemişti:) dün gece okudum yorumunu vay be dedim çok yaratıcı çok:)sğper olur bugün başlıyorum sonra o notları toplar,dışarda baya pahalı satılan aşk kavanozundan yaparım:)bu fikri cok sevdim çok:D

      Sil
  5. Sana sabırlar diliyorum güzellik... Mükemmel bir eve hoşgeldin afişi nasıl olur mesela? ardından da başbaşa süper bi akşam yemeğinin ardından eve döneceğini zannederken, dostlarla bi parti?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Afiş harika olur onu yaptırabilirsem çok eğlenceli olur:) ama parti fikri malesef bizlikdeğil:) yani eşim kalabalık olmak yerine tam tersini tercih edebilir oyüzden pati fikri yaş:D önerşlerin için teşekkür ederim canım başbaşa akşam yemeğide şart zaten döndükten 3 gün sonra yıldönümü olacak..inşallah yaparız bunları heyecanlıyım:)

      Sil
  6. Sanal dünyada sanal olmayan arkadaslarımdansın canım.. Biliyorsun beraber syıyoruz şafağı.. Sende bende yol bekleyen herkeste hayırlısı ile kavusur inşAllah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim aynen sanal olmayan arkadaşlarım benim iyiki varsınız:) şafak düşüyor ama zaman pek geçmiyor bu ara:D hayırlısı ile kavusalım canım benm..

      Sil
  7. Canım Allah yardım etsin; çoğu gitmiş azı kalmış. Tabi ki bekleyen için daha zordur. Bence eşinin dönecegi hafta sonu güzel bi yere gidin eger imkan olursa (ikinci bir balayı gibi). Hem dinlenirsiniz hem de eşin için de senin için de değişiklik olur..

    Bu arada sorularımı sabırla cevaplayıp, ilgilendiğin için çok teşekkur ediyorum, çok ince ve güzel bir insansın Güzincim. Hersey gönlünce olur inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim önerilerin için teşekkürler, yaz tatili ayarladım ama haftasonu kaçabilirmiyiz bilmiyorum,yakın olması lazım yakındada güzel biyer yokki:( afyon felan var:) ama kaplıcaya gitmek istersek afyon olablr :)) bilmiyorum valla ben bi haftasonu planı araştırayım:)
      canım nedemek her zaman beklerim sorularını, bende birçok bloggera sormustum evlenmeden önce:D COK teşekkür ederim tatlım güzel yorumun için..hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah..

      Sil
  8. bebeim bnm az kaldı sabret ooo daha ne günler yaşıcaksınız güzel güzel..hamidenin fikrini çok sevdim bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz yeni evlenmiş gibi olcaz 1. evlilik yıldönümümüzde hahah:) sanki yıldönümü gibi değilde düğün yeni bitmiş gibi:))evet cnm insallah bundan sonra güzel günler yaşarız beraber.. hamidenin fikri derhal başlanası ve uygulanası bir fikir:)

      Sil
  9. Merhaba, blogun muthis, keyifle izliyorum senide beklerim benim bloguma, trendberry.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederimmm hoşgeldin bloguma, bende seninkini takip ediyorum artık:=)

      Sil
  10. canm imkann varsa hergün mektup yaz ve yolla düşünsene bekleme heycanını harika

    YanıtlaSil