Bu Blogda Ara

10 Haziran 2011 Cuma

Blog Ödülüü:))

Eveett yıllar önce ben ödüllendim ama yapamadım söyeleyemedm blogumda:) düğündü balayıyıdı döndük misafirler koşturmaca derken yeni yeni post girmeye başladım ve sevgili arkadaşlarım tubitos ve ankara düşleri beni one lovely blogger ödülüne layık görmüşler:)
Kızlaaarr sizinle cook güzel şeyler paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz sizi seviyorum:)
Ve hakkımdaki 7 gerçek...
1. Çok sosyal olmayı seven alışverişe bayılaaan illada bişeyler almak isteyen biriyimdir, arkadaşlarımla oturmayı dışarda yemek yemeyi cok severim eğer onlarla görüşemediysem bişeyler paylaşamadıysam o gün bana sıkıcı gelir,tabi akşamları eşimlede paylaşmayı severm ama arkadaşların yeri ayrıdır bende:) birde annemle alışverişin keyfi başkadır sonsuz güvenirim zevkine:)


2. Uykusuzluğa ve yorgunluğa malesef hiiç dayanamam:) normalde hep güleryüzlü bir insanım fakat eğer uykusuz ve yorgunsam yanıma yaklaşılmaz:)


3. Yazları ankarada Odtüye gidip kortlarda dondurma yemeye çimlerde yayılmaya bayılırrıımm amaa en önemlisi yazları kuşadasında ailemle yazlıkta olmaya daha cok bayılırımmm:)bu senede inşallah eşimle gideriz:)


4.Mezun olalı 4 sene oldu 3 sene çalıştım geçen sene işim beni delirtiyodu ve istifa ettim hayallerimin peşinden koşmak için bikaç sınavı kazanmam gerekıodu..onlara girdim istediğim puanları aldım ama hala istediğim şeye ulaşamadım cokta ilgilenemedm ama evlendikten sonra bir görüşmem oldu dua edin inşallah olur istediğim bişey bu umarım olur....ve bu şeyin olup olmayacağını bilmediğimden cok dillendirmedim yani sadece ailem ve bikaç arkadasım biliyor, herkesi bir bekleyiş içine sokmak istemedm..artık sizde biliyosunuz olursa paylaşırım sizinle büyük bir sevinçle....


5. Normalde evde olmayı çok sevmeyen ben buara evde olmaya ve misafir ağırlamaya bayılıyorum:) yeni cicileri kullanmak güzel ama yemek yapmak bide sıcak bir mutfağınız varsa cok yorucu :) 


6. Tatlı yemeye bayılırım özellikle kek pasta, kakolu olan herşey ve yazın çilekli pastalar süper oluyor:) Yemek yemeden durabilirim bazen ama tatlısız zor olur:)


7. Ben normalde balık etli biriyim ve birazda normalin üstünde kilom vardı, ama hayatımda hiiçç diyet yapmamıstım, hep diyetteyim diyen insanlara özenirdim ve geçen yaz tvde bütün diyetisyenleri dinlemekten gaza geldim ve diyetisyene gittim, bir liste aldım ve o listeye harfi harfine 2 ay annemle beraber uyduk bütün verdiği hareketleri o yaz sıcağında yaptık,sporu eksik etmedik derken annemde bende 6 kilo verdik hedef 10 klioyu ama devam edemedk cok zordu uymak listeye bağımlı yaşamak:) amaa en önemlisi verdiğimz kiloları geri almadık göbekler küçüldü:=) 


Bende bu ödülü http://lifebymughetto.blogspot.com/ blogunun yeni gelin olacak güzel sahibesi mügeye,
http://aysstyle.blogspot.com/ blogunun sahibesi güzeller güzeli aysuncuğuma,
http://gelinoldumgidiyorum.blogspot.com/  blogunun sahibi tatlı gelinimize armağan ediyorum 
bende sizleri tanımak istiyorum kızlarr bekliyorum cevaplarınızı:) Hakkınızdaki 7 gerçekten bahsetmeniz gerekiyor bu mimde:)

9 yorum:

  1. canımm yaa biz de seni seviyoruz tatlı gelin =) ya şu mim ne güzel oldu herkesle ne çok ortak noktam çıktı şaşırıyorum vallahi =)Mesela ben de alışverişe bayılırım ve annemin zevkine acayip güvenirim. Uyku konusunda aynıyım uykusuzsam suratım sirke satar :D Tatlısız yapamam hergün istisnasız krize girerim :D

    İşle ilgili dilediğin her neyse gerçekleşir inşallah. Şu diyet olayını ben de mi yapsam nişandan sonra =)

    sevgiler kuzum çok keyifli bir post olmuş..

    YanıtlaSil
  2. hakkaten öyle oldu bu mim insan okuyunca aa bende öyle felan oluyo:) vaay bukadar ortak noktamız olduğunu bilmiyorduk bak öğrendk ne güzel:)
    umarım olur canım hayırlısı diyorum..
    diyet ihtiyacın varmı bilmyorm ama eğer düğüne zayıflayım dersen şöyle 2 ay sıkı ama zor değil aç kalmak asla yok yiyerek sadece kafanda bitirip yaparsan süper olur bence çünkü insan kendini daha güzel ve zinde hissediyor kesinlikle zayıf olmak harikayms:)

    YanıtlaSil
  3. aslında zayıf değilim ama eski halime göre zayıf olmak harikaymıs diyelim:)çünkü kendime zayıf diyemem:)

    YanıtlaSil
  4. Güzin'cim blogunu yeni yeni keşfederken ilk olarak bu postu okumak çok hoş oldu. Yazını gülümseyerek okudum ve hakkında birçok şey öğrendim :)

    YanıtlaSil
  5. Gizcim bende senin blogunu yeni keşfettim ve gecen gece bisürü yazını okudum çok eğlenceliydi:)) evet bu yazı baya bilgilendirici oldu :))

    YanıtlaSil
  6. canım benim ben de seni çok seviyorum biliyosun dimi :))

    YanıtlaSil
  7. uyku konusunda ben de öyleyim;bir de karnım tok olacak:D
    kilo vermene sevindim canım,son halin çok iyi daha verme bence:)

    YanıtlaSil
  8. ayyy aynen canım:) uyku beni çok etkiliyor yorgunluk ve açlıkta:) eşim bana çocuk gibisin diyor, yorgun olursam bide istediğim birşey olmazssa suratım dşüyormus haha:))
    kilo konusunda söylediklerine çook sevindim:)teşekkürlerrr canım..

    YanıtlaSil