Bu Blogda Ara

16 Haziran 2011 Perşembe

Bu aralar...

Bloguma yazmayı ve sizlerle paylaşmayı çok özledim.yakında döneceğim bloguma fotoğraflarla, ama annem yanımdaydı ve inanılmaz bir performansla evimi başta aşağı tekrar düzene soktu:) ben annemin enerjisinden istiyorm hiç oturmuyo ve sürekli bişeyler yaptı fln derken herşey tekrar bi düzene girdi:))


Şimdide düğün dernek zamanı , eşimin kardeşide evleniyor evet biz 1 ay önce evlendik oda haziranda evleniyor ve kayınvalidemler cok yoruludular ama halletiler bi şekilde, ve 2 tane çocukluk arkadaşımın daha düğünleri var ve biz haftaya hergün kına hamam düğün şeklinde oynayacağız:))
sonraki hafta hemen tekrar bir düğün sonrada ben sizinle fotoları paylaşacağım hepsine yeni ciciler aldım :)
Buara hergün birini çağırıyorum bende duramıyorum annem bugün gitti akşama kuzenlerim gelecekler yarın arkadaşımı çağırdım derken biyandanda misafir furyası var e herkes evimizi  merak edyor bende hemen çağrmak onlarla beraber olmak istiyorum.. işte benden böyle buaralar yoğun biraz ama gerçekten yakında döneceğim:))

10 yorum:

  1. ay ne güzeldir misafir ağırlamak yeni evliyken, insan daha bir heveslenir...

    YanıtlaSil
  2. canım kolay gelsin sana ne yorucu zamanlardır simdi ama en güzel sekilde atlattıgına eminim. Sorma bende annemin enerjisinden fazlasıyla istiyorum:)

    Buarada bendede bir durgunluk bloga yazamama durumu hakim haydi kendimize gelelim en yakın zamanda :)

    YanıtlaSil
  3. Valla sefanız olsun,iyi eğlenceler.Selamlar

    YanıtlaSil
  4. canım ben düğün öncesi kayboldum sen düğün sonrası :))
    ne zman döneceğiz bakalım :))

    YanıtlaSil
  5. İnan okurken yoruldum tatlım :) allahım bol enerji ve kolaylık versin.
    Evelenecek olan tüm arkadaşlara bir ömür mutluluklar diliyorum

    YanıtlaSil
  6. @aysun evet canım ya valla cok eğlenceli suanda:) hevesliyiz çok..

    @Taranis çok yorucu gelmiyor valla tatlım annem saolsun dolabı ve buzluğu yemek ve böreklerle doldurup gitti:) o yüzden ben buara rahat çağırıyorm ama ilk misafirlerde zorlandım biraz:)
    canım hadi kendimize gelelim gelsin postlarr bekliyorz sendende hazırlık aşamalarını...

    @otuzundansonra teşekkür ederizzzz:))

    @ankara düşleri sen nerelerdesiinn yaa ama az kaldı haklısın:) ara sıra ses ver kuzum:)

    @pembesinti valla ben bu tempoya alışmaya başladım:)) canım teşekkür ederiz herkese kolaylıklar versin Allah yeni evlenen ve evlenecek olanlara canımm...

    YanıtlaSil
  7. oyy oyy kayınvalidenlere allah kolaylık versin kuzum =) gerçekten çok keyifli ama yorucu =) kendi evinde cicilerinle misafir ağırlamak eminim çok keyiflidir.. he bir de annelerimiz iyiki varlar =)

    YanıtlaSil
  8. evet kuzumm yaa hakkaten zor işler cok keyifli ama cok yorucu..onlarda bu süreçte epey yoruldular..
    canım bir heves aldığımız eşyaları kullanarak sevdiklerini ağırlamak cok zevkli:)darısı en kısa zamanda başına:))
    annelerri Allah başımızdan eksik etmesin yemedi içmedi uyumadı evde ne var ne yok halletti dolapları doldurdu biyandan gezdi biyandan kıyafet seçimlerime yardımcı oldu saolsun anneler iyiki varlar hakkaten:)

    YanıtlaSil
  9. Güzin'cim evliliğe o kadar odaklandım ki sonrasına dair zihnimde tek bir düşünce yoktu, sayende o da şekillenmiş oldu :) ne kadar güzel sevdiğin insanları evinde ağırlamak, eşinin kardeşine de mutluluklar fotoğrafları merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  10. Giz'cim aynen senin gibiydim sürekli düğün kına planlamaktan sonra ne yapcam evimde naparım fln diye hiiiiç düşünmemiştimm biz kızlar o gece herşey mükememel olsun istediğimizden başka şeyler düşünemyorz galiba:)) balayından sonra bi geldik cok garip oldum yabancı bir evde neyapacağımı şaşırdım:)) ama sonra sonra sahiplendim evimi ve başladım arkadaşlaımızı çağırmaya dahada gelmek isteyen cook kişi varr:)) sonrasıda keyifli yani giz'cim:))

    YanıtlaSil