Bu Blogda Ara

10 Haziran 2011 Cuma

Kaçak Gelin..

Merhaba uzun zaman sonra kaçak gelin aranıza döndü:) misafirdi başka işlerdi derken blogumu boşladım biraz ama çok yoğun bir hafta geçridim, yemekli misafirler ağırladık ilk kez yeni evimizde, dün gece arkadaşlarımız bizdeydi ve dün çook yoğun bir gündü ancak kendime gelebiliyorum:)
masamız donanınca güzel mamalarla daha güzel oldu renklendi tabiki:) ama bu misafirler gelmeden çekilen bir foto olduğu için sade hali var elimde yemeksiz masamın:)
geçen haftada kayınvalidemler şehir dısından geldiler ben yemek yaptım ve eşimde bende inanamadık nasıl ben onları yaptım:)) hatta benle dalga geçti kendisi nerden aldın bu yemekleri diye:)) o ilk deneyimdi ve başarılı geçti..
buarada arkadaşlarımız hediyeler almıslar birtanesi benim çok beğendiğim istanbul motifli kupalar ve pasta tabakları almışşş bernardodan ben tabi çok mutlu oldum...

Evimize alışmaya başladım,ilk başlarda başka birinin eviymiş gibi geliyordu ama artık yavaş yavaş alışıyoruz, anneciğimde haftasonu gelip evimizn son halini sonunda görecek, o alırken herşeyi gördü ama bizim eşyalar biraz geç gelince evdeki halini göremediler,sonunda oda gelip görebilecek...

13 yorum:

  1. canımm hoşgeldin.. sofrana bayıldımm en çok da sandalyelere =) afiyetle nice güzel yemek sofralarınız olsun. öperimm

    YanıtlaSil
  2. canım hoşbuldukk:) teşekkürler tatlım beğenmene sevindim daha güzelleri sizin olsn inşallah:)öptüm bendee..

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel sofra, hoş döndün sne yokken birkaç kez geldim baktım yeni yazı yok üzülerek geri çıktım.
    Sarı gelinimi görmeyi özledim :)

    YanıtlaSil
  4. canımmm benim ne güzel yazmışssın :) valla daha cok yazasım geldi bu yorumun üstüne:) bende sizinle burdan konsmayı cok özlemsm:)

    YanıtlaSil
  5. hoş geldin canııımmm:) ben de karabatak gibi bi görünüp bi kayboluyorum:D

    oooo ama siz çok erken başlamışsınız misafir ağırlamaya:) sen daha yeni gelinsin, yormasınlar seni fazla;) canım benim ellerine sağlık, çok şık olmuş sofran...

    YanıtlaSil
  6. Kaçak gelin hoşgeldin valla ben de bekliyorum postlarını,sofran çok güzelmiş,ellerine sağlık.En güzel kısmı galiba aileni ve sevdiklerini özenerek bezediğin evinde ağırlamak ,)Bardak takımları çok hoş ve masa örtüsü de bernardo mu?Hala alamadım bardak takımı ben..

    YanıtlaSil
  7. @hayat güzel evet canım senle ben buara pek yokuz,yeni gelinler kayboldu:)
    valla biz erken başladık inanamazsın ya geçen hafta başladık buda 2.misafir hatta sırada okadar çok kişi varki zaman bulup çağırmak istediğim ve bana gelmek isteyen:)

    @SA evet canım insan zevkle hazırlıyor sevdiklerine sofrayı:) bardaklar bernardo, tabaklar ve masa örtüsü tunapol varya ankamalün alt katında ordan, orası harika bir mağza mutlaka uğramalasın:)

    YanıtlaSil
  8. cnm cok ama cok sık bir sogra hazırlamışsın, eminim yemekli hali daha da güzldi...koltukların da cok sık ve rahat görünüyor ...

    YanıtlaSil
  9. Aysuncumm teşekkür ederiimm canımm:)) evet baya rahatlar kendileri daha cok oturmasakta, ilk kez dün oturduk yemekte:)

    YanıtlaSil
  10. ben senin evin sandalyeleri ile aşk yaşıyorum ,mutfaktakiler de çok güzeller merak ettim evinde aynayı dekorasyonda kullandın mı?

    YanıtlaSil
  11. ayy teşekkür ederim tuemcim beğenmene cook sevindim:=) evet canım salonda tamda bu sandalyelerin karşısında şık bir aynam var:) onunda zamanı gelince paylaşırım belki fırsat olmadı dekarasyondan bahsetmeye:)

    YanıtlaSil
  12. oh oh ne güzel sofralar kurulmuş :))
    hayırlı olsun sofran çok şık olmuş canım :=)
    bu arada sandalyelerde kumaş kadife galiba :))
    beninkiler de öyle :))
    az kaldı ben de merakla bekliyorum cicilerimi kullanmayı :))

    YanıtlaSil
  13. evet tatlım sofralar kuruldu,teşekkür ederim en güzel keyifli kısmıda sevdiklerini evinde ağırlamak aslında canım sanada coook az kaldı heyecan:)))
    buarada evet sandalyeler kadife kumaş demek seninde öylee:) sende eklersn inş fotoları tatlım öptm:)

    YanıtlaSil