Bu Blogda Ara

4 Haziran 2011 Cumartesi

Kına gecesi..

 Düğün ne kadar pürüzsüz ve bol fotoğraflı geçtiyse kınada okadar fotoğrafsız ve pürüzlü ama yinede çoook eğlenceli geçti..insan ne olursa olsn eğlenmeyi bilecek biz o gün çok eğlendik efendim başlayalım ozaman düğünden geri gitmeye, bride ve bridesmaid thsirtlerimizi o günde giydik:)) tek günle kalmasn dedik..elimde az fotoğraf var toplayamadm henüz ama detayları paylaşmak istiyorum..


istanbul ankara ve afyondan bütün kızlar toplandık:)
sabah yoldan indiler ve duvakları taktılar:)


Ebrucuğumun ellerine sağlık çok güzeldi her ürün ama malesef bu kapı süsü hiç görünmedi:(  kötü biyere asılmış hiç hatırlamak istemyorm neyse resmler kaldı elimde:) Bu arada bunuda kendisi hediye etti bana diğer ürünlerin yanında:)



ve bardak altlıklarım onlar istediğim kişilere verildi:)

kırmızı duvaklar ebrunun yaptıkları çok kaliteliyidi benim kızılaydan aldıklarımda dandik:)

kızların ellerine kınada sonra bağlamaları için bahsettiğim güller..

kötü çekilmiş kına ve kuruyemiş sepetleri..

ben ve kuzenler:)

 anneciğimle ben:(özledimm...

                                                       kınadan önce evde denemek için giymiştim:)


Ve benim cookk beğenerek ve özelliklede rengine yani MORUNA bayılarak aldığım ama resimlerde heepp masmavi çıkan elbisem:) nasıl bişeydir bu yaaa birdaha giyeceğim elbisemi ve normal ışıkta çekinip rengini sizlere göstereceğim:)
                                        masvami elbisem:( siz bunu mor olarak hayal edin:)


 ve canım ebrunun hediyesi tüylü kalem ve süprizleri yetişmedi bana sonradan yollayacak:)birara tüylü kalem alamadım diye dolanıyordm ortalıkta ve ebruya sordum oda yaparız dedi saolsun, imza atarkenki fotolar yakında:))



11 yorum:

  1. canımmmm şu kına gecesi detaylarına bayılıyorum yaaa. daha şimdiden dağıtacağım hediyeleri, kına sepetini falan düşünüyorum. valla elbisen mor da olsa mavi de olsa çok çok güzell çok yakışmış =) kına kıyafetin de çok asil. ayrıca saçların muhteşemmm görünüyorrr her detayı çok beğendim =)

    YanıtlaSil
  2. bende cok seviyodum sürekli bakıodumm evlenmedn önce hatta senin gibi nişandan önce:) video var herkes kıpkırmızı duvaklar ben ortada beyaz duvaklı cok hoş ama malesf elmde resim yok :( neyse bunada şükür birilerinde vardır belki):
    teşekkür ederim elbisemi beğenmene sevindim hatta asil demene daha cok sevndm:) neden dersen çoook gezdimm cok heryerde basit basit elbiseler ve diktirmek istemedm nedense sonunda bunu gydm ve dedimki budur:) herşey için cok teşkrler tatlımmm hep berabr yaşıyorz bu sürecleri hadi bakalım senin nişanı merakla bekliyoruz:)

    YanıtlaSil
  3. Bende çok beğendim.Tüm ayrıntıları düşünmüssünüz Mutluluklar

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederimm:)))düşünmeye çalıştım elimden geldiğince işte:)

    YanıtlaSil
  5. canımmm beniiimmmm her detayı düşünmüşsün daha ne olsun:) tuvaltin çok hoş, saçlar çok havalı, tam görünmese de ucundan köşesinden gördüğüme göre sen zaten çok güzelsin:) hep mutlu ol,çok mutlu ol arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  6. canım arkadaşım çooook teşekkür ederimm güzel gelinim benm:)düşünmeye çalıştık sende bende detayları seviyoruz canım anlaşıldığı gibi:) sende cook mutlu ol tatlımmm:)

    YanıtlaSil
  7. elbiseni çok sevdim, rengi görünen hali de güzel:)
    hersey çok özenli hazırlanmış,kına elbisen de cok orjinal boyle tarlatanlı hiç görmemiştim..

    YanıtlaSil
  8. canım teşekkür ederimm görünen haliyle hatırlıyorum artık okadar mor sarı saçla ne güzel olduu diye delirip almıstım haha:)) neyse artık kabullendm mavi elbiseyi:)
    kına elbisesini annem bir arkadasından ödünç aldı gerçekten güzeldi bende cok beğenmiştim..

    YanıtlaSil
  9. detaylariniz cok tatli:) ben arkadasim icin kina gecesi muzikleri ararken buldum blogunuzu. ilk defa gordum butur bloglar baya varmis keske ben evlenirkende yapsaymisim dedim:)sanirim ankaradasiniz kina gecesi sarkilarini nasil hallettiniz? temmuz sonunda bursaya gidecegiz dugune banada bu gorev verildi:( bana yardim ederseniz? nerden ne bulabilirim sevinirim. internetten mi? guncelleri nerden bulabilirim:S

    YanıtlaSil
  10. merhaba öncelikle cok teşekür ederim:) benim kınamda önce canlı müzik vardı ama pek iyi değildi malesef bizde 3 tane cd ayarladık pop oyun havası ve birde ne olduğunu hatırlamadığım cd:) eşim yaptı onları ama biz en cok popu çaldık cokta eğlendik internetten aklımıza geleni açtık yüksek sesle dinledik indirdik mesela ringa ringa kesin olmalı cok eğlenceli evli mutlu çocuklu hande yener atma ve ajda oyalama beni ajdanın yeni şarkısı nilden demet akalından parçalar indirmelisin cok güzel eğleniliyor ve candan erçetin yüksek yüksek tepelere sonra sende bir oyun havası cdsi hazırla bence ondada ankara oyun havaları yaz nete fidayda fln aklına gelen karsına cıkan eğlenceli müzikleri indir benim aklımda olanlar bunla canım...umarım yardım edebilmişimdir

    YanıtlaSil
  11. tesekkurler guzincim oneriler icin ,ben simdi basliyayim toplama calismalarina :))

    YanıtlaSil