Bu Blogda Ara

1 Haziran 2011 Çarşamba

Wedding Vol I :)

bu fotoğraflarla başlayalım istedim işte benim çiçeklerim ayakkabılarım ve yüzüklerim:)

Buraralar yoğun olacağım ve ayrıntılı kına,düğün postu yapmayı özenle hazırlamayı istiyorum..şimdilik idareten birkaç foto eklemek ve o özel günden bikaç detay paylaşmak istedim..



ve arkadanda olsa gelinliğim:)upuzun duvağım...

ve yüzümü kapatsammı kapatmasammı derken yüzümüzü kapatınca anlamı biraz kaybolan ama çokk beğendiğim bir foto daha:)

ps: daha fazla fotoğrafla kuaförden başlayan ve arkadaşlarla çooook eğlenceli olan dış çekimi güzel bir zamanda yazacağıım:=) wedding vol 1 olsun

15 yorum:

  1. amannn allahım canımmm prensesss gibi olmuşsunn maşşalah sana..duvağına bayıldım. saçlar muhteşem görünüyor.. fotoğraflar da öyleee.. ayrıca çok da yakışmışsınız allah nazarlardan saklasın fotoğraf çekildiğiniz mekanı da çok beğndimm.. ay herbişeyi çok beğendimmmmmm =)) yüzünü kapatsan da çok güzelsin.. kocaman öptüm hep mutlu olllll

    YanıtlaSil
  2. canımmm cok güzelsin, iyiki yayınladın merak ediyordum:)
    bence yuzunu kapatma ben de basta aynı tereddutu yasadım ama sonra vazgectim. suana neden kapamak istediğimi bile hatırlamıyorum. sonucta seni tanıyanlar boyle de tanır.tanımayanlardanda sokakta gelip kimse de imza istemez :P

    YanıtlaSil
  3. çok güzel gelin olmuşsun saçın duvağın gelinliğin allah mesut etsin.ayakkabında cok güzel nerden aldın sosyal pasajındanmı aldığın yerin ismini söylersen sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. süper süper harika olmuşsun canım çok ama çok beğendim ve birbirinize inanılmaz yakışmışsınız. Senin adına okadar mutluyumki hatta öyle çok özendimki bende hemen gelin oluyimda bitsin artık dedim bu resimleri görünce :)Çok mutlu olun

    YanıtlaSil
  5. canımmmm hayırlı uğurlu olsun :) çok güzel olmuşsun.. devamını bekliyoruzzzz :)

    YanıtlaSil
  6. @tubitos canım benim işte o hep konustuğumuz yok şarkılar şunlar olsun bunlar böyle olsun dedğimiz gün geldi geçti ve geriye bu güzel kareler kaldı, fotoğraf ve video ne muhteşem şeyler ben o gün bitince üzüldüm ama şimdi oh diyorum iyiki geriye böyle güzel anılar kaldı:))canım benim ne güzel yazmıssın coooook teşekkür ederimmm:)

    @aysun canıımm teşekkür ederimmm:) valla bu teredütü eşimlede konustum oda kapatsakmı sanki felan diynce emin olamadm kapattm şimdilk aslnda bana bakınca cok saçma gelıo ama şimdilk böyle kalsn bakalm:)

    @NE teşekkür ederim soysala ilk girince bir mağzaya baktım sonra ikincisinden aldım yanındaki hemen yani adını bilmıorm ama orda hep var bunlardan:)

    @Taranis canım bitiyo ya zaman su gibi akıyor bak biz 9 günlük evliyiz:) boşver tadını cıkar bidahamı gelin olcan:) ama şaka biyana yoruculuğu ve stresini suan benden iyi kimse bilemez yinede değer canım ya sonrasıda güzel olsun inşallah tatlım sende biran önce gelin ol artık nezaman düğün:)

    @gelinyolu canıımmm teşekkür ederim vol 2 yayınlandı bide 3-4 gelecek sanırım yakında:)

    YanıtlaSil
  7. duvağının saçına güzel iliştirilmediğine inanan bi gelin olarak senin saçlarını ve duvağını çok beğendim, çok:) maşallah canım benim:) dilerim çok mutlu olursun:) detayları merakla bekliyorum;) takipteyim;D

    YanıtlaSil
  8. canım benim eminim sende harika olmuşssundur:)
    bence eğer söylediğin gibi bişey varsa sadece sen farketmssndr insanlar senn güzelliğine bakarken onu farketmezler bile, mesela bende makyajcı kızla cok zor anlastm cok abartıyı seven biriydi kendisi takma kirpik diye tutturdu ama onuda becerblse güzel olacak neyse biz onu bişeklde kamufle ettik rimelle ama aklım ordaydı acaba kötümü oldu diye:) kimse farketmedi bile tabiki:) bende seni takipteyim sen sırayla gdyosun süper:) heyecanlandırıysn insanı gelnlkli foto gelsin artık:) çok teşekkür ederim buarada tatlım:)

    YanıtlaSil
  9. Ne güzel görünüyorsunuz maşallah size:)Çok mutlu olursunuz inşallah canım. Herşey gönlünce olsun.Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten, daha geçen gün heyecanlı hazırlarını okuyordum :)

    YanıtlaSil
  10. çok güzel olmuşsun söylememe gerek var mı :))))

    YanıtlaSil
  11. S&A;Canım maşallah çok güzel olmuşsun :),gelinliğin rüya gibi çok masum,zarif,kuğu gibi bir gelin olmuşsun,ilk çiçeğinde çok güzelmiş bence,bride tshirtünde harika.Damat bey papyon takmamış sanırım dimi?

    YanıtlaSil
  12. @maya canımm teşekür ederiiz amin inşallah tatlım:) zaman su gibi akıp gidiyor canım yaa nasıl stres heyecan herşeyi sizlerle paylaştım suanda bende ne ara geçti hersey diyorum:)

    @ankara düşler :)) canııım benimm teşekkürler:)

    @S&A canımm teşekkür ederimm,gelinlğimi cok sevdm keşke bigün daha giyeblsem:) ilk çiçek güzeldi ama cok küçüktü:( damat bey şerit takcam diye tutturdu bende şerit ne ya diyordum ama sonrada bende beğendm:)

    YanıtlaSil
  13. S&A;Bence de çok şık durmuş şerit,ben bizim damada da taktırayım bi bakayım en iyisi ,)evlilik yıldönümünde giy bence durmasın bir köşede.Ayrıca evin ve eşyalarınla ilgili detaylarla postlar da bekliyoruz ev kuracak olan gelin adayları olaraktamm :))Buaarada Ayarlar/Yorumlar bölümünden yorum formunun yerleştirilmesini pop-up pencere yaparsan yorumlarımı yazabilirm bu türlü yazamıyorum,)

    YanıtlaSil
  14. @S&A şeriti herkes çok beğendi papyonu bende çok sevmiyorum zaten, sende taktır:) inşallah eşyalarla ilgili bir post gelir belki şöyle aksusuarlarda alırsam daha güzel olacak:)belki ozaman çekerim fotolar koyarm...yorum kısmını yaptım canım..
    buarada bütün ankarada şerit aradık kızılayda izdivaç çarşısı getrcem dedi biz gittk gelmemişti daha oraya bakablrsn ama bizim bidaha vaktmz olmadı kızılaya, cepadan aldık ve epey kazıklandık milimetric diye biyer var ordan aldık son çare artık:)

    YanıtlaSil
  15. Hi! This post could not be written any better!
    Reading through this post reminds me of my previous room mate!
    He always kept chatting about this. I will forward this post to
    him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!
    Here is my web site - custom decals

    YanıtlaSil