Bu Blogda Ara

12 Temmuz 2011 Salı

22.12.2010 bir istanbul masalı..

Evet blogumu açtıığımdan beri bambaşka telaşlar peşindeydim mobilya ev kıyafet gelinlik düğün ve bu yorucu ama güzel dönemde bizimle ilgili yani eşim ve benle ilgili post yapmak istedim yapamadım daha önce bahsetmiştim çook uzun bir geçmişimiz var liseye dayanan ve ben geçenlerde fotoğrafları karıştırırken o güzel güne ait fotoğraflar buldum evlilik teklifi aldığım güne dair fotolar..
İstanbula gidiyoruz ben gezmeye sanıyorum ama hafiften tahminlerim var:)

benim derdim isitinye parktan almak istediğim çantam ve aldım ve yemek yemeye gidiyoruz:)yılbaşına az kalmış ağaç çok hoş foto çekineym hemen:)

ortaköye uğramadan olmaz orası bambaşka değilmi istanbullu bloggera arkadaşlarım..



ulus parkındayız ve ben çok beğendimm aşık oldum oraya:)yalnız tahminlerm azalıyor çünnkü habire geziyoruz başka bişey yok ortada ve bir günlüğüne geldik akşama döneceğiz..
oh kahve şahane..aylardan aralık ama havaya bakın:)


akşama bi atraksiyon var galiba kızkulesine geldik yaşasın:)

yemekteyiz romantik bir yemek ama hala bişey yok Allah Allahhh:))
ve kızkulesinin balkonundayız beklenen an geldi, eşimin o an söyledikleri hala aklımda EVET EVET EVET:))
Biraz foto çekinelim az çekindik:)


                            ve artık bizim için anlamı bambaşka olan kız kulesi elveda ankaraya dönüyoruz...

15 yorum:

  1. ayy tüylerim diken diken oldu okurken çok etkilendim biz artık alıştık kızkulesine de bir Ankaralı için böyle bir teklif muhteşem olmuş bence. maşallah canım size ne kadar uzun süre birlikte olmuşsunuz inşallah hep böyle de sürer, eşin de çok romantikmiş =)çoook mutlu olunn he bu arada o ağacın önünde benm de resmim var yahuuu =)

    YanıtlaSil
  2. maşallah size ,) nekadar romantik bir evlilik teklifi olmuş öyle.Ankaradan Kızkulesine gidip o ortamda evlilik teklif etmek çok hoş,İstanbulda yaşayanlar bile bunu yapmaktan aciz olabilir ,)

    YanıtlaSil
  3. eşin çok romantikmiş ama... kız kulesinde evlenme teklifi:) şimdi hemen gidip bi eşime kızayım ben:) benimki bana şık bi restorantta evlilik teklif etti ama elimi masanın altında tutup yüzüğü de parmağıma yine masanın altında takarak:) ne romantik dimi:)

    mutluluğunuz ömür boyu sürsün tatlım:)

    YanıtlaSil
  4. canim ya super okurken resimlere bakarken duygulandim valla:)siz cok mutlu olun bir omur boyu birlikte olun !! Ben bu postu cok sevdim hatta bende yayinlamayi dusunuyordum evlilik teklifi hikayemizi ozaman hadi kizlar hepimiz yazalim blogumuzda nasil evlilik teklifi aldigimizi nedersiniz:)opuyorum seni guzincimm xx

    YanıtlaSil
  5. @tubitos canım bende bugün fotoğrafları görünce şok oldum dedim zaman nasılda hızla akıyor hemen aklıma blog geldi ozaman blogum yoktu dedim ben bunu paylaşmalıyımm:))canım inşallah hepimiz uzuuun seneler beraber devam edelim yolumuza sevdiklerimizle...demek ağacın önü fotolarımızda aynı haha:))

    @S♥A canım evet benim içinde çok romantikti herşey, saolsun güzel düşünmüş ama hep hayalinde varmış gerçekleştrmek nasip oldu çok şükür:)

    YanıtlaSil
  6. @hayat güzel haha canım benim alemsin ama seninkide gayet güzel ya masanın altı olayını okadar iyi anlıyorumki aynı şekilde yapardı benm eşimde:) şöyle söyleyim yemek yedik ben bi atraksiyon beklıorm tamam herşey güzel romantik ama ben filmlerdeki gibi olacağını düşündm ama biz sadece yemek yedik dedim teklif felan yok heralde:) sonra balkona çıkıp yalnız kalınca teklif geldi:))
    ömür boyu hepimiz mutlu olalım canımcım inşaallaah:)

    YanıtlaSil
  7. @Taranis ay canım sizler benim herseyime şahit oldunuz şimdi hikayenin başına dönünce bir garip oluyor insan:)çok teşekkür ederim tatlım,hepimiz sevdiklerimile mutlu yaşayalım inşallah bir ömür..
    ayy hadi beklıyorum hikayelerinizi valla süper olur zevkle okurum:)hadydi kızalr yazın ozaman:) öptüm bende canım..

    YanıtlaSil
  8. cnm harika bir anı, cok severek okudum, evet evet evet:)

    YanıtlaSil
  9. güzincimm kız kulesi çoook romantik, çok tatlısınız maşallah :) hikayelerimizi yazabiliriz biz de çok eğlenceli olur, düşündüm birden o güne ait fotoğraf var mı diye, evet hatırladım :)

    YanıtlaSil
  10. @aysun cok teşekkürler aysuncum, evet evet evet:)) birgün sende düğün postu yapmalısın çok ciddiyim gecen bir foto eklemiştn cok güzeldin merak ettim bekleriz:)

    @gelinyolu canım cook teşekkür ederiz:) sizde cook tatlısınız hikayelerinizi bekliyorum cok eğlenceli:)

    YanıtlaSil
  11. Ayyyy hariikaaaaa bayıldımmm çok romantik :):) Ben de nişanlıyım ama daha evlilik teklifi meklifi yok.Bizimki nikah masasında sorucak herhalde evlenir misin diye :):):)

    www.ayseguldonmez.blogspot.com

    www.gozdeayse.blogspot.com

    www.bloglovin.com/blog/1936765/ayseguls-daily-fashion-tips

    http://lookbook.nu/user/17837-Aysegul

    YanıtlaSil
  12. enişteye tebrikler valla helal olsun ben bi dürümcüye bile razıydım ah ah:)

    YanıtlaSil
  13. enişteye tebrikler valla helal olsun ben bi dürümcüye bile razıydım ah ah:)

    YanıtlaSil
  14. @ayşe ayşecim yorumuna cecap yazmamışım cok üzgünüm biran gördüm ve üzüldüm coook teşekkür ederim güzel yorumun için :))mutlu olunda canım elbet sorar sana benmle evlenirmisiiin diye:))

    YanıtlaSil
  15. @pembe mor alg canımm cok teşekkür ederim valla erkeklerin işi belli olmaz bende pek beklemezdim ama oluyomus demekki dedm:)) cook mutlu olun:)

    YanıtlaSil