Bu Blogda Ara

16 Temmuz 2011 Cumartesi

Tatile gidiyorumm:)

Her yaz ailemle kuşadası davutara gitmeye okadar alışmışımki gitmeyince çook özlüyorum, bu yazda sonunda o gün geldi inşallah yarın akşam gidiyorum kocacımda benden 5 gün sonra gelecek aslında beraber gitmeyi istedik ama neyse artık bi 5 gün onu bekliycem...küçüklüğümden beri giderim orda okadar güzel arkadaşlarım vardiki ama zaman geçtikçe onlarda gelememeye başladı en sevdiğim yazlık arkadaşım benden bir hafta önce evlendi ve işe girdi izni yok busene gelemiyor, bende ailemle vakit geçireceğm biraz, sonra kociş gelince biraz gezmelere başlarız inşallah:)
Bu resimde huzur var değilmi:) ben bir süre aranızda olamayacağım ama gelince bütün yazılarınızı okumak için sabırsızlanıyorum:) beni özleyin ozaman canlar...

8 yorum:

  1. canım iyi tatiller özlicez tabiki senii sen de bizi özle mucxx =)

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim bende sizi özleyeceğim tabikii:)) iyi bak kendine tatlım öptüümm:)

    YanıtlaSil
  3. iyi tatiller şekerim kocan gelince de bol bol resimler çekin koyun :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim Hamidecim inşallah çeknir koyarz:=) sizede iyi tatiller tatlım:)

    YanıtlaSil
  5. sayfa değişmiş değişiklik iidir kuzum ben de düşünüorum güzel olmuş öptümmm

    YanıtlaSil
  6. güzinciiiiiiiiiim=) iyi tatiller şekerim oh bol bol dinlen ve su cimnastiği yap=)=) hihi=) öpüyorum seni en içten en kocaman!

    YanıtlaSil
  7. @tubitos -um canım ben çoktandır istiyodum hem vakit yoktu hemde pek beceremiyorum bu işleri ve kociş el attı bloguma biraz daha güzelleştirmek istiyorum ama bakalım sende yap deişiklik güzel oluyor cicim:)

    YanıtlaSil
  8. @coco-jelly cococummm yorumuna çoook sevindim tatlım:) her nekadar tatil yapamasamda belki bi sonraki hafta belkide blinmedik bi zamanda su jimnastiği yapmayı canı gönülden İSTİYORUUUUMM:)) canımcım bende seni en kocamanından öptüüümmmm..

    YanıtlaSil