Bu Blogda Ara

25 Şubat 2011 Cuma

Vee işte rüya gelinliğiimmm:)

Bugüm blogun ilk günü bir sürü post yaptım, gelinliğimin resminide koysammı dedim dayanamycam galiba koycaamm:=)) duvağıda rahibe duvak ve yerleri süpürüyor upuzuunnn bir duvağı varrr,çok güzel değilmi:=)

19 yorum:

  1. Bu manken kadar zayıf olabilsem ah ah):

    YanıtlaSil
  2. inanmıyorum aynı gelinliği beğenmişiz:)) La spozanın gelinliği:))Blogun hayırlı olsun ortak noktamız çook anlaşılan:))

    YanıtlaSil
  3. Aaaaa gerçektenmiii :)) La sposa evet canımm ortak nokta cok gercekten su aşamalarda güzel telaşlar varr buarada teşekkür ederim :))Denedinmi gelinliği bilmıorm ama coookkk cook güzel duruyo:)

    YanıtlaSil
  4. benim gelinligime benziyor cok :D benimkinin işi azdı biraz :D tek parca gelinlikler daha asil bence :D guzel secim

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederiimmm:=))merak ettim seninkinide:D bende sevyorum böyle fazla cafcaflı olmayanları sade her zaman daha şık ve asil:)

    YanıtlaSil
  6. canım ben de baya kendimle uğraştım yayınlasam mı gelinliğimi diye ama sonra vazgeçtim üstümde görsün herkes dedim...

    ben pronoviastan beğendim aynısını diktiricem...
    inşallah herşey istediğin gibi gider...

    YanıtlaSil
  7. Teşekkür ederim canım:)
    Ben dayanamadımm:) üstümde bu mankenden sonra beğenrmsnz bilemem ama neyse daha bi 3 ay var ununutlr ozmana bu resimm ahhaha:)) İyi yapmssın sen dayanmıssın beklıyorz merakla inşallh tam istedğin gibi olur gelinliğin ve herşey...

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bi gelinlik, çok beğendim, seni içnde göreceğimiz postu merakla bekliyorum:) aynı dönemde evlenicez:) benim gelinliğim dikiliyo henüz, umarım benimki de böyle güzel olur:) yoksa seni çok kıskanırım;)

    YanıtlaSil
  9. :=)) hayat güzel eminim sende güvenilir ellere teslim etmişsindir gelinliğini ve bence seninkide güzel olur nede olsa insan istedği değişikliği yaptrabliyor diktirmede, gelinliğin hayalindeki gibi olsun inşallah canm ,umarım kimseyi kıskanmayız herşeyimiz güzel olsunda:=))

    YanıtlaSil
  10. Yok denemedim daha :) acıkcası ben daha hiç bir gelinlik denemedim :) daha gelinlik aşamasına gelmedim diyebilirim cünkü eylulde düğün nisanda nişan var şu nişanı bi halledeyim ilk işim gelinlik denemek olacak gerci aklimda bişeyler var sanırım diktiricem ben yani daha hersey net değil ama gelinlik formu budur işte diyorum.. Eteği bu kadar sade üstüde bakalım biraz değişiklik olcak sanırım :)

    YanıtlaSil
  11. Taraniscim daha nişan varmış madem önünde önce ona odaklan sen ben onu atlattım jet hızıyla evlenmeye karar verdk ve herkes şok oldu:) oyüzden gelinlk için cook düşünmedm açıkçası bikaç yer gezdm ama beğenemedm bunuda görnce dedğin gibi sade ya budur dedim ve ertesi gün aldık umarum herşeyde bukadar kararlı olurum:=)yinede gelinlk denemek cok zevkli denemesi bile güzel:) nişan içinde kolay gelsin ozamn sana canm..:)

    YanıtlaSil
  12. cok tesekkür ederim,insallah bende bukadar güzel bir gelinlik yaptırırm. Okadar cok begendim ki ben bu modeli cok önceden kaydetmistim bilgisayarıma hiç bir gelinliği bukadar beğenemedim sonra :))senin gibiyim hatta ilk beğendiğimi gidip alıyorum bende nişan kıyafetimde öyle oldu mesela :)bakalım gelinlikte napıcam gelişmeleri mutlaka yazarım zaten :))

    YanıtlaSil
  13. sanırım 2 ay kaldı gelinliği giyemene merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  14. evet 2 aydan bile az:) bende inanamıorm zaman ne çabuk geçyo herşey nasıl yetişecek bilmiorm ama bende o günü merakle beklıorm :=))

    YanıtlaSil
  15. Pronovias mı canım gelinliğin? Ben de gelinlik arayışlarındayken çok araştırmıştım bunu da beğenmiştim :) Ben Oleg Cassini'den aldım gelinliğimi... Bloga koymamak için kendimi sıktım sıktım valla beklicem düğünü... Neyse yazdığın yorumu pek beğendim... Takibindeyim artık...

    YanıtlaSil
  16. vakko wedding canım ben dayanamyıp koymuştum düğünden sonrada bol bol üstümdeki fotolarını koydum zaten:) bende pronoviasta bitane cok benzer beğendim sonra bunda karar vermiştim,seninde gelinliğin hayırlı uğurlu olsun beklyoruz fotoları:) bende senin takibindeyim canım yeni keşfettim blogunu:)

    YanıtlaSil
  17. gelinlik hoşmuş gerçekten. benimde hayalimdeki gelinlik kısa :) biraz iddaalı ama hayal işte :)
    http://moda-kulisi.blogspot.com/
    izlemeye başladım senı. ben de blogumu yenı açtım sayılır. izleyicim olursan sevınırım...

    YanıtlaSil
  18. izleyicim suanda canım:) gelinliğime aşık olmustum:) darısı başına ne istiyosan onu giy o gün:)

    YanıtlaSil
  19. harika bir gelinlik tam benim de istediğim model bu :)

    YanıtlaSil