Bu Blogda Ara

8 Temmuz 2011 Cuma

En son neler yapmışım?


Haziran ayında ortalıkta yoktum nerdeydim tatil değil ama tatil gibi değilmi:=)
burasi antalya felan değil balayında antalyadaydık onun için post yapamadım belki yaparım:=)neresi burası acaba?

evet ben haziranda tokatın ilçesi olan memleketimde bisürü düğüne gittim ve o hafta ailemle gezmelerdeydik:=)
düğün olmadığı bir gün bizim orda kirazlık dediğimiz adeta tatildeymiş havası veren havuzu ve bol  bol meyvesi olan bahçede mangal yaptığımız günden:=)

12 yorum:

  1. ay canım benim gelin olacağım tokat bukadar güzel mi ;)) Ben de nişanlımın memleketi olan çamiçindaki yaylayı merak ediyorum nişanlım pek bi övüyo ,)

    Buarada sarı saça özendirdin beni resmen ne güzel bir renk o öyle ,)maşallah gözlüklerin de pek güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. canım sen hiç gitmedinmii ilk defa düğündemi görceksin? bu kandırmaca olmasın:)tokat bukadar güzel değil haha ama şöyle söyleym içinde böyle güzel yerleri barındıryor:=)) direk a bura ne güzelmiş diyemezsin ama dedğim gbi böyle yerler var burası özel yapılmış belli kişilere ait bir meyve bahçesi,çok güzel ama değilmi:=) nişanlının dedği yeri bilmyorum orayıda sen anlatırsın bize artık:)

    canım sarı saça ben hep aşıktım ama yıllar sonra böyle güzel sarıyı bulabildim saçlarımda:)teşekkür ederim sende denersn belki:)
    gözlklerimi yeni aldıım:) teşekkür ederimm...

    YanıtlaSil
  3. Güzincim, bizim memleket (kendi anne-baba tarafım) de Tokat'a çok yakın. Onun için gelmişliğim vardır Zile ve Turhal'a. Bir de Ballıca Mağrasına gitmiştik, ben çok korkmuştum :)
    Bu bahçe süpermiş bu arada :)

    YanıtlaSil
  4. aaa burası zile biliyomusun:) demek geldin zile ve turhala orası bizim ora işte:)evet canım huzur veriyor insana oraya gdnce hep giderz:)

    YanıtlaSil
  5. canıcım sen ne kadar güzelsinnn yaa =) sarı saçların harika.. orası da ne güzel yermiş öyle sefanız olsun valla gezin tozun tabi.. sevgiler öpcükler canım çok özletme kendini sık sık post yap, özellikle detayları =)

    YanıtlaSil
  6. canım benim o senin güzellğin ah buara ne yorum yazabildm ne sık post yapabldm ama böyle sık post yapmayı seviorum sizi özlüyorum hemen:) canım benim cok teşekkür ederiimmm güzel sözlerin için,bir post daha hazırlandı zaman ayarlandı :)buara kısa kısa ama sık sık post yapmak istiyorum:)

    YanıtlaSil
  7. Evet canımcım ilk kez düğünden bir gün önce görücem memleketini ,) Valla büyük beklentiler içinde değilim aslında yeşillik olması bile yeter..Saçının rengi süper cidden düğün öncesi koyu saça döndüm ben aslında öncesi seninki kadar yoğun olmasa da sarıydı.Gözlüklerin de hayırlı olsun yüzüne çok yakışmış ;)

    YanıtlaSil
  8. senin saçında şuan sana cok yakışmıs tabi sarı halini görmedik ama gelinlikle koyu renk saç takıntımı okmussundur ben gerçekleştrmedm ama pişman değilim:)) fakat kesinlkle koyu saç cok yakışıyor sarı riskli olabiliyordu işte kuaförn yapışına göre çok şükür beni yaşlı gösteren bir sarı olmadıda mutlu oldum bende:)buarasda teşekkür ederim saç e gözlkler için:)
    memlekitmizi düğünden önce görünce bişey anlamazsın:) zaten aklın başka yerde olcak düğünden sonra rahat bizamanda gelir gezersn inşallah:) eviniz tekrar hayırlı olsun canımcım..

    YanıtlaSil
  9. aaaaaa biliomusun ben tokatta okudum..ama hiç böle yerler görmedm..kalesine de çıkmadım hani bi inanış var kaleye çıkan yedi yıl tokatta kalır die:)güzel bi geziymiş tatlım sende ayrı bir güzelsin;)

    YanıtlaSil
  10. Aaaaa suan çok şaşırdım valla bu yazıdan sonra zileyi tokatı bilen birilerinin çıkacağını hhiiiç düşünmemeiştim açıkçası demek orda okudun tabi öğrenciler için sanırım çok sıkıcı bir yer..bide bende tokatı pek sevmem ama zile bambaşka gelmişsindir belki ama inan insanlarıda yaşamayı bilen daha modern düşünen insanlardır..tokat farklıdır biraz daha.. buarada çok teşekkür ederim cnmcm:)

    YanıtlaSil
  11. Aaaaa suan çok şaşırdım valla bu yazıdan sonra zileyi tokatı bilen birilerinin çıkacağını hhiiiç düşünmemeiştim açıkçası demek orda okudun tabi öğrenciler için sanırım çok sıkıcı bir yer..bide bende tokatı pek sevmem ama zile bambaşka gelmişsindir belki ama inan insanlarıda yaşamayı bilen daha modern düşünen insanlardır..tokat farklıdır biraz daha.. buarada çok teşekkür ederim cnmcm:)

    YanıtlaSil
  12. ben de çok sevmedm açıkcası tatlım zaten zng.a çok uzaktı neseki kurtuldum sanırım denizden vazgeçemiorum ve deniz olan yerde yaşamayı daha çok seviyorum..yaşadığım sorunlar oldu tabi:)zileyede yolum düşerse giderim umarım bir gün;)

    YanıtlaSil