Bu Blogda Ara

13 Aralık 2011 Salı

Mim:Versatile Blogger


Canım arkadaşım tubitoscuğum beni mimlemişti, yine gecikmeli olsada bu mimi yapmak istiyorum.....Kendimle ilgili 7 gerçek neymiş bakalım beraber öğrenelim:)
1. Şu sıralar grup 84 şimdi hayat şarkısına taktım, geçenlerde arabada çaldığında cook duygusal anlar yaşamıştım, sabahtan beri  onu dinliyorum.
    2. evlendikten sonra çok kilo aldım pfff:((( böyle bir mim cevapladığımda daha önce diyetisyen kontrolünde nekadar güzel zayıfladığımı anlatmıstım :(
3. Daha öncede bu gerçekten bahsetmiş olabilirim ama hala ilgi çekici buluyorum,şöyle ki eşimle orta okulda tanıştık:)
4.  Her konuda cok iyi anlaştığım, her sıkıntımda beni güldürmeyi başaran gerçekten dostum bile değil kardeşim olan bir arkadaşa sahibim,aynı evde kaldığımız zamanlarda 24 saatin bize yetmediği hep konusacak konumuzun olduğu bir sister:) şimdi işte o olmasaydı  bu dönem cok daha zor olurdu kızlaar...tabiki birde ailem var ama onlar şehir dısındalar, manevi destekleri tam ama yanımda olan arkadaşımı gercekten çok seviyorum..Ayrıcaa benim çoook sevdiğim başka dostlarımda varr onlardan bahsetmeden olmaz, dün bütün gün ben bana telefonla ve mesajla destek olan dostlarıma ailemede teşekkürü bir borç bilirim (ödül töreni konusması gibi oldu ama idare edin artık:))
5. Tatlıya zaafım var diyet yapabilirm ama tek bir şartla arada çikolataya izin olacak:=)
6. Birde bu blog bana çokk ama çok tatlı arkadaşlar kazandırdı, ben hep bahsediyorum ama çok seviyorum sizi burdanda söyleyim:) burdan arkadas olup mailleştiğim, facebooktan eklediğim twitterdan her daim geyik yaptığım 4-5 kişi varki onların yeride cok özell:)
7. Ben bir alışverriş delisiyim, almasamda mağza gezmeyi çok severim..birde şaşırtıcı bir gerçek açıklayımmı size online alışveriş hiç yapmadım :) insanlar çok şaşırıyorlar ama ben sevemedim denemeden almayı yahu:) 
geçenlerde karşı komşum geldi, onlarda yeni evliler ve perdesinden yatak örtüsüne kadar online almıs:) vede cok güzel olmuş, bana şaşırdı kaldı ama ben henüz girişmedim online shoppinge bakalım nezaman başlarım:)

15 yorum:

  1. Kiz evlenip´de en azindan bir kac bile kilo almayanlarin kesin esleride fazla bogaza düskün degildir diyorum ; )

    YanıtlaSil
  2. güzincim;o şarkıyla bende yatıp kalkıorum biliormusun bide kilo olayına kendi adıma sevndim demekki ben de evlennce kilo alacam yaşasın:)

    YanıtlaSil
  3. online alış verişte ne :))) eskiden sanki vardi :P

    YanıtlaSil
  4. 5-6 ve kısmen 7. maddeler:) tatlıya zaafım var, o tatlı ve kıymetli arkadaşlardan biri de sensin ve benim için çooookk mühimsin, sanırım bende de bi alışveriş koliklik var:) seviyorum seni güzin:)

    YanıtlaSil
  5. 6dakilerden biri ben olabilir miyim acabaaa :DDDD

    YanıtlaSil
  6. kuzum benim iyiki varsın iyiki çok ortak yönümüz var başta tatlı ve çikolata olmak üzere :) online alışverişe şaşırdım bebem ya kitapta mı almadın hiç? ben bu ara kitap ve çeyiz alışverişi yaptım netten :) öperim kocaman kuzumuu

    YanıtlaSil
  7. @viva çyşeymiş gerçekten evlenince kilolar yapışıyormus:(

    @pembe mor alg canım alırsın diye düşünüyorum dahada almazsan kızcam ama:)

    @Nalan valla bu jenerasyonun gerisinde kaldım yahu:=)

    @hayat güzel ayy tatlım bu konulardada aynı fikirdeyiz desene:)bende seni seviyoruuumm kuzzuu:)

    @hamide acabaaa? heralde yani canımm:)

    @tubitos kuzu ya ortak noktalar çok:) ben almadım vallahi henüz birşey sadece bu kına thşirtlerinden almıştım o kadar:)bende öperim kuzuuu

    YanıtlaSil
  8. canımcım evlendikten sonra kilo almak herkesin sorunu sanırım..ama boyun var senin ya çok göze batmıyo bence kilon..kardeşim dediğin arkadaşınla aynı şehirde olmanın nekadar şans olduğunun farkında mısın bilmiyorum ama bence çok şanslısın bu konuda.online alışveriş yapmamış olman ise çok şaşırtısı kuzum benim online almadığım şey kalmadı diyebilirm :)

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar :) Ortaokuldan beri eşinizle tanışmanız çok hoş gerçekten :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

    YanıtlaSil
  10. Evlenip de kilo almayan ne yazık ki yok ben de 4 kilo aldım tatlım :( inanıyorum ki yeni yıl bizden bu kiloları alacak :p keyifle okudum cevaplarını, online alışveriş için ben başta güvenemiyordum sonra düşük limitli bir kart çıkarttırdım ve alışınca insan onun da keyfi bir başka oluyor eve paket gelmesi noel baba etkisi yaratıyor canım :p öpüyorum kocaman..

    YanıtlaSil
  11. @S♥A evet canım kilo evlenince kaçınılmaz malesef:( birde çok haklısın canım o arkadaşım olduğu için çok şanslıym..birde ben hep böyle mesai saatlerinde çalışmadım hep rahattım ve hep çıkıp bişeyler alıyordum ondan ihtiyaç duymadım..fakat şimdi sanki yavaştan ihtiyaç duyuyorum ama hala bulaşmadım:)

    YanıtlaSil
  12. @Ahu ay teşekkür ederimm:) hoşgeldin bloguma:)

    YanıtlaSil
  13. @Betwin Us ay bende 4 kilo aldım canım ama sen maşallah o kadar zayıfsınki hiiç belli olmuyor:)ama inşallh istediğimz kiloya düşeriz yeni yılda inşallh:) evet herkes kargonun gelmesinin çok zevkli olduğunu söylüyor bakalım bende bir ara başlarım ama başlarsam kötü olur :=D

    YanıtlaSil